STIRI Liga I “Să fim alături de Grig”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLa conferinţa de presă care a avut loc ieri la stadion şi în care s-a anulat supoziţia cum că echipa ar urma să fie mutată din Galaţi, directorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a ţinut să vorbească mai mult despre starea antrenorului Petre Grigoraş, operat recent, explicând că cei din club sunt alături de el în aceste momente.


Preşedintele a afirmat că jucătorii sunt montaţi pentru a face un  joc bun cu Concordia Chiajna, pentru a-şi bucura antrenorul, acesta fiind un meci care trebuie neapărat câştigat.
Narcis Răducan a întărit apoi spusele reprezentantului TNG, Remus Pascu, cum că Oţelul va rămâne la Galaţi şi a explicat că zvonul că tehnicianul Grigoraş s-ar fi certat cu finanţatorul Adamescu este la fel de neîntemeiat.

Narcis Răducan: "Am discutat astăzi cu Grig, îi dorim multă sănătate și să fie cât mai curând apt din punct de vedere fizic. Până când va reveni, sunt convins că jucătorii vor face tot posibilul pentru a-l bucura. Ne așteaptă un meci dificil cu Concordia Chiajna, trebuie să-l câștigăm! Așa cum a zis și colegul meu, Remus Pascu, reprezentantul acționariatului, FC Oțelul Galați va rămâne aici, în orașul în care a făcut performanță. De asemenea, speculația că Grig s-a îmbolnăvit pentru a ieși o știre conform căreia i s-ar fi refuzat o întâlnire cu domnul Adamescu, este la fel de deplasată. Antrenorul nostru se află într-o situație delicată și trebuie respectat, are nevoie să fim alături de el."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 26-04-2013 14:06

si cine se va ocupa de echipa in perioada in care Grigoras are nevoie sa se refaca ? si, apropos bine ca l-am plimbat ,l-am hranit si cazat pe marele varf de gura portii curelea, dar de Bajenaru ce se mai aude ?!?
+1

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 26-04-2013 23:06

chiar nu intereseaza pe nimeni destinele Otelului ? de obicei comentati si culoarea sireturilor jucatorilor ,acum probabil va ganditi cum va arata stadionul Otelul plin care va canta 90 minute ! :sad:

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |