STIRI Liga I Grig ar putea lipsi tot restul sezonului

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAntrenorul Petre Grigoraş a suferit recent o intervenţie chirurgicală prin care i s-a implantat un stimulator cardiac, iar operaţia a fost un succes. Cu toate acestea tehnicianul este nevoit bineînţeles să ia o pauză, ceea ce va însemna că va lipsi minim 3 săptămâni de pe banca Oţelului.


Având în vedere faptul că sezonul 2012-2013 ia sfârşit pe 28 mai este destul de posibil ca tehnicianul născut în 1964 (ca şi clubul de fotbal la care antrenează) să nu mai prindă meciuri pe bancă în acest campionat. Grig se va prezenta la antrenamente, dar va rămâne în tribună la meciurile oficiale, până când se va afla în afara oricărui pericol, iar în acest răstimp secundul Marian Dinu şi directorul sportiv Gabriel Viglianti se vor ocupa de banca tehnică.

Petre Grigoraş: “Am trecut prin cele mai grele momente din viața mea, mai ales că au fost neprevăzute. Până la urmă, cred că tot răul e spre bine. Dacă nu mă duceam la Braşov, nu mai ajungeam la clinică şi astfel nu descopeream ce bube ascunde sănătatea mea. Chiar dacă, poate, par un om puternic, am o sensibilitate crescută. Şi nici nu sunt vreun curajos, aşa că momentul când am ajuns în spital şi mi s-a explicat ce urmează, n-a fost deloc unul uşor. Plus că nici nu sunt obişnuit cu spitalele, le urăsc. Încă n-am luat în calcul varianta de a mă retrage. În plus, nici doctorii nu mi-au interzis, pentru că altfel aș fi făcut deja anunțul. Momentan nu ştiu când o să revin, poate peste o lună, trei, nouă sau peste un an. Nu vreau să mă gândesc la asta, îmi doresc să mă recuperez rapid şi când voi simţi că sunt din nou acel om puternic, mă voi întoarce. Pentru mine a fost o mare lecţie din care, dacă nu învăţ ceva, înseamnă că sunt dobitoc! Suporterii trebuie să mă înţeleagă că acum nu mă mai gândesc decât la persoana mea. Această întâmplare m-a făcut să conştientizez că nu am şapte vieţi şi că până acum am fost neglijent cu mine pentru alţii. E vremea să mă ocup de sănătate.“

Narcis Răducan: “Din fericire, este totul în regulă. Avea ceva dureri, altele decât le are un fost fotbalist, dar eu cred că are caracterul să treacă peste aceste probleme. Am glumit puţin cu el şi am zis că, dacă Barcelona s-a descurcat foarte bine şi a luat campionatul cu secundul pe bancă, poate şi noi batem două - trei jocuri până vine Grig.”

Remus Pascu (director executiv Oţelul): "Dânsul nu şi-a manifestat intenţia de a pleca, iar conducerea clubului doreşte să-i propună domnului Grigoraş, de care suntem foarte mulţumiţi, atunci când el va reveni un contract, dacă ar fi posibil, pe viaţă. Dânsul este omul de care echipa Oţelul are nevoie."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 28-04-2013 17:39

Declaratia lui Pascu e cea veche, sau a tinut neaparat sa repete aberatia?

Tudor

  •  
  •  

#2 Dregan » 28-04-2013 17:48

Citez pe Tudor:
Declaratia lui Pascu e cea veche, sau a tinut neaparat sa repete aberatia?

Cea veche. Nu prea le place astora de la TNG sa apara in fata camerelor.

Dregan

  •  
  •  

#3 Surpass » 28-04-2013 19:59

am senzatia ca bate-n retragere, ceva asemanator a mai facut si pe vremea cand atrena la iasi....sper sa ma insel

Surpass

  •  
  •  

#4 vitzamina » 28-04-2013 20:24

Nu stiu daca bate in retragere, dar stiu ca sanatatea e mai importanta ca orice.

vitzamina

  •  
  •  

#5 Viorel Craciun » 28-04-2013 22:10

nu stiu, dar, parca pe zi ce trece suntem mai singuri si mai neajutorati !sa se termine draqu campionatul asta si poate din vara vom sti mai bine pe ce lume suntem! am gresit sau replica o spunem ,din pacate ,in fiecare vara sau in pauza de iarna ?! sanatate GRIGORAS !
+1

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |