STIRI Liga I Marcel Bîrsan arbitrează Oţelul – Concordia Chiajna

sursa foto: liga2.rosursa foto: liga2.roPartida din această seară, ora 19.00, dintre Oţelul Galaţi şi Concordia Chiajna va fi arbitrată de Marcel Bîrsan din Bucureşti. El va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Daniel Hulubei (Vaslui), respectiv Daniel Ioan Ciocănea (Sibiu), în timp ce rezervă va fi Mihai Ene din capitală.


Observator al brigăzii de arbitri va fi Sorin Boca (Iaşi), în timp ce de buna organizare a partidei se va ocupa Marcu Dumitru (Craiova) din partea LPF.
Marcel Bîrsan a arbitrat Oţelul o singură dată. Acest lucru s-a întâmplat chiar în acest sezon, în turul campionatului, în deplasarea de la Universitatea Cluj, meciul respectiv încheindu-se cu scorul de 1-1. De asemenea, el a fost rezervă la meciul tur dintre Concordia Chiajna şi Oţelul, scor 0-0. În schimb a arbitrat gruparea oaspete de azi în 5 rânduri, ilfovenii având un singur meci câştigat, 2 egaluri şi 2 înfrângeri cu acesta la centru. Cu toate acestea, trupa lui Ilie Stan nu a pierdut niciuna dintre cele două deplasări cu Bîrsan la centru. Centralul meciului de azi revine în Liga 1 după 4 etape de suspendare, el fiind pedepsit după partida dintre FC Vaslui şi Gloria Bistriţa, fiind acuzat că nu a acordat mai multe penalty-uri pentru gazde. În acest sezon, Marcel Bîrsan a condus 12 partide de Liga 1, acordând 59 de cartonaşe galbene şi 2 roşii. În partidele respective s-au marcat 28 de goluri, cel mai întâlnit scor fiind cel de 1-1.

Login sau crează cont pentru a comenta              |