STIRI Liga I “Când câştigi în minutul 90 totul se uită”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul a învins Concordia Chiajna în minutele de prelungire, scor 2-1, şi bineînţeles stările de spirit ale celor două echipe au fost diferite la final, lucru ce se poate observa şi în declaraţiile celor două staff-uri.


Directorul general Narcis Răducan era fericit pentru punctele obţinute afirmând că victoria obţinută în extremis l-a făcut să uite jocul slab prestat de echipa noastră. El a explicat că formaţia gălăţeană resimte lipsa antrenorului Petre Grigoraş de pe bancă şi speră ca acesta să revină cât mai curând. Răducan a precizat că roş-alb-albaştrii şi-au făcut singuri partida grea, intrând în jocul adversarilor, dar se bucură de faptul că fotbaliştii noştri au crezut până la final că pot învinge şi au făcut-o.
De partea cealaltă, conducerea tehnică a celor din Chiajna a acuzat în termeni foarte duri arbitrajul, vorbind numai despre penalty-ul din prelungiri, despre care au spus că n-a fost. Chiar dacă înţelegem frustrarea oaspeţilor pentru că au pierdut pe final, nu înţelegem de ce se fac atâtea comentarii pentru o lovitură de pedeapsă destul de clară şi corect acordată.

Narcis Răducan: "A fost o partidă grea, am intrat în jocul adversarului. Nu am reuşit să-i desfacem şi meciul a fost greu. Am reuşit însă pe final să forţăm apărarea Chiajnei să greşească. Am crezut în victorie până în ultima secundă. Se resimte lipsa lui Grigoraş, dar staff-ul tehnic a comunicat cu el şi a pregătit meciul corect. Sperăm să revină alături de echipă cât mai repede. Mă bucură victoria, ne-a îndepărtat de zona retrogradării. Când câştigi în minutul 90 totul se uită."

Ilie Stan (antrenor Concordia Chiajna): “Arbitrii fură în Săptămâna Mare! Nu vedeți ce declară șefii fotbalului despre Concordia? Că ce caută Concordia în campionatul României? Dacă vedeați acum cum plângeau copiii în vestiar... Jucătorii și-au dorit să nu pierdem, dar să dai un penalty așa în minutul 93? Nu se poate! Le-am zis băieților să țină capul sus, să încercăm să câștigăm următorul joc. Acești copii sunt talentați, dar nu pot să crească în divizia B sau C, la amatorismul ăla de acolo. Vă fac acum o analiză. Vă arăt la fiecare joc fazele cum am pierdut puncte. Ce să mai fac eu ca antrenor? S-au acumulat multe în timp... Își bate lumea joc de noi, nimeni nu se gândește la munca noastră. Nu am niciun mesaj de transmis, decât să fie mult mai echilibrați cei care conduc arbitrajul. Poate mai rezist doi ani și după aceea mă duc și eu ca Grigoraș, la tăiat, la operaţie. Cu timpul se acumulează. E o nesimțire mare, să furi în Săptămâna Mare așa! La U.Cluj îi sparge pieptul lui Silva, nimic, la 0-0. Acasă i-am încălecat puțin pe Astra și apoi se dă penalty care n-a fost. Și așa cade echipa. Cu Dinamo avem penalty și s-a dat fault în atac! Ce să-i mai motivez eu pe băieți la meciul cu Iașiul? Niște ouă de Paște și asta e. Arbitrii au scris bazaconii în raport. Nu i-am înjurat. Nu fac asta în Săptămâna Mare. Am fost antrenor şi la Steaua, nu am fost văzut înjurînd. Şi au mai scris în raport că le-am zis că într-o lună vor muri. Nu am zis aşa ceva. Am zis că ne omoară pe noi cu arbitrajele astea. Acum mă vor suspenda degeaba. Fură şi mint civil. Pierdem mereu pe mîna arbitrajelor. Nu este posibil să faci aşa ceva."

Petre Marin (director sportiv Concordia): "Nu meritam să pierdem acest joc, este o bătaie de joc, nu a fost penalty în ultimul minut. Am fost defavorizaţi în multe partide, inclusiv în acest joc. Sunt foarte dezamăgit, ştiu cât de mult muncesc aceşti copii. Dacă deranjăm că suntem în Liga 1 să ni se spună şi ne retragem, suntem luaţi de proşti."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Florin22 » 30-04-2013 09:30

Victoria ca victoria dar de salarii ce zici ? parca erau cu salariile la zi si primele putin in urma...TNG group astia, se bateau cu paru in piept ca sunt la zi...acum? nu mai sunt...Sarlatanilor, ati secat clubul de bani si acum ne duceti la sapa de lemn si mai tare.

va doresc sa beliti melu si sa ii ciocniti "oolele" de paste, pasteti fericiti..
+2

Florin22

  •  
  •  

#2 dj » 30-04-2013 10:05

dute dracu de obosit mincinos ce esti....ca numai in minciuni ne tii...ne minti ca salariile is la zii si baietii astia is neplatiti de peste 2 luni...iei nu mai au familie ma..? iei nu mai au PASTE?
+2

dj

  •  
  •  

#3 Leviathan » 30-04-2013 10:14

se uita pana data viitoare, iar in cazu nostru... inseamna meciul viitor. -> P-R-A-F
+1

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |