STIRI Liga I Oţelul fără licenţă !?

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuUPDATE: Pe site-ul oficial al Oţelului, conducerea clubului a remis un comunicat prin care recunoaşte că Oţelul nu a luat licenţa în primă instanţă, dar explică că această decizie va fi întoarsă la Comisia de Apel pe 7 mai! Iată comunicatul:

”Dorim să înștiințăm suporterii și partenerii FC Oțelul Galați că, în ciuda informațiilor de astăzi conform cărora ne-am confrunta cu serioase probleme privind licențierea pentru sezonul următor de Liga I, vom continua nestingheriți activitatea în eșalonul de elită al României. Iubitorii de roș-alb-albastru au totuși nevoie de o explicație, motiv pentru care am remis acest comunicat de presă. Comisia de Licențiere a Federației Române de Fotbal a formulat astăzi o soluție negativă pe forma problemei noastre, nu și pe fond. În fapt, Comisia solicitase documente care nu fac obiectul legislației în vigoare privind contabilitatea, și anume situațiile financiare combinate, dar FC Oțelul Galați va depune în scurt timp toate documentele solicitate. Am făcut deja apel și pe data de 7 mai 2013 se va da soluționarea, răspuns care cu siguranță ne va fi favorabil. FC Oțelul Galați va obține licența de club profesionist și pentru sezonul 2013-2014.”

Lucian CIOFOAIA
Președinte CA al FC Oțelul Galați

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Viaţa Liberă şi Prosport au anunţat astăzi că FC Oţelul nu ar fi primit licenţa de club profesionist pentru sezonul următor! Acest lucru poate însemna retrogradarea automată a echipei noastre în eşaloanele inferioare din vară, dacă situaţia nu va fi remediată.

Comisia de Licenţiere nu ar fi acordat dreptul de a participa în Liga 1 şi la anul formaţiei noastre, deoarece se pare că lipseau nişte acte de la dosarul clubului gălăţean. În acest moment se fac eforturi pentru completarea documentaţiei, iar un verdict clar ar urma să fie dat în această seară, în jurul orei 18.00!
Dacă FC Oţelul nu obţine licenţa în primă instanţă, poate apela la Comisia de Recurs, iar dacă răspunsul este negativ şi acolo, atunci singura opţiune rămâne Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Toată suflarea oţelară speră însă ca acest caz să nu ajungă atât de departe, deoarece este cunoscut faptul că TAS nu întoarce mai niciodată deciziile luate în ţară!

Comentarii   
 •  
 •  

#1 romeo » 30-04-2013 15:41

daca se intampla ceva cu aceasta echipa, fotbalul pentru mine va muri , iar m stan va fi dispretuit !
+5

romeo

 •  
 •  

#2 one.dollar » 30-04-2013 16:06

Stati linistiti ca vom lua licenta fara probleme. Nu-si permit sa pice in liga a ll-a ca n-ar mai fi clubul atractiv la vanzare. Ori ei spera sa ia cat mai multi bani.
+3

one.dollar

 •  
 •  

#3 Iliutzaotelul » 30-04-2013 16:09

−3

Iliutzaotelul

 •  
 •  

#4 R4dioh3ad » 30-04-2013 16:10

Hmmm...astia chiar ne iau de prosti...e clar ce au in cap domnii de la TNG...otelul va fi o noua afacere profitabila ptr ei,marca înregistrată , a se vedea ce a patit trustul România liberă după ce a fost preluată de ei si mai sunt exemple in domeniul construcțiilor... Imi pare rău ca se întâmpla asta cu otelul dar in România de azi astfel de afaceri sunt la tot pasul...si perfect legale...
+3

R4dioh3ad

 •  
 •  

#5 granata » 30-04-2013 16:10

Cine a pregatit caietul de licentiere???asteptam sa-si dea demisia.E usor sa spui ca pana pe 7 mai se rezolva totul,oare respectivi nu se gandesc ca noi suporteri pana pe 7 mai nu mai putem sa dormim noptile.
+2

granata

 •  
 •  

#6 Ciprica » 30-04-2013 16:17

Citez pe granata:
Cine a pregatit caietul de licentiere???asteptam sa-si dea demisia.E usor sa spui ca pana pe 7 mai se rezolva totul,oare respectivi nu se gandesc ca noi suporteri pana pe 7 mai nu mai putem sa dormim noptile.

Depinde ce a fost in neregula. Daca e solicitare extra se mai trece cu vederea. Dar miroase a incompetenta, si asta nu mai e ok...
+4

Ciprica

 •  
 •  

#7 Adi » 30-04-2013 16:18

Dati-o dracu de treaba! Mai bine dadea Stan clubul unui suporter, care, cu cateva milioane in contul clubului dupa UCL+finantare de la primarie, conducea clubul in liniste vreo 2-3 ani. Si nu avea alt interes decat binele Otelului. Penibilii astia de la TNG nici macar niste documente nu-s in stare sa adune. Si nici nu cred ca-si bat prea mult capul. Oricum pentru Adamescu, Otelul e doar un nume in portofoliul lui de firme. Nu a luat clubul sa aiba grija de el. Ma indoiesc ca-si dedica chiar si 1% din timp pentru Otelul.
+3

Adi

 •  
 •  

#8 bogdan22 » 30-04-2013 16:21

Eu zic ca se stia de ceva vreme ca otelul nu va lua licenta si sunt sigur ca nu o vor lua din cauza mafiotilor de la galati in frunte cu ADAMESCU care au luat otelul pentru al desfiinta si ai goli visteria.O noua afacere profitabila pentru TNG.De acea nici jucatorii saracii nu mai stiu incotro sa o apuce.Nu cred ca se mai poate vorbii la galati despre performanta la anul atata timp cat u ai probleme sa obtii licenta.RUSINE TNG , IESTI O MIZERIE.
+2

bogdan22

 •  
 •  

#9 DanielT » 30-04-2013 16:27

"lipsesc acte ce ţin de documentaţia juridică ce prevede structura acţionariatului clubului, atât documentele din perioada când preşedinte era Marius Stan, cât şi cele din mandatul lui Dan Adamescu." Asta cu neprimirea licentei este doar o bomba de presa presupun. Sunt niste documente care au fost omise sa fie puse in dosar, nu e vorba de datorii. Am observat ca stirea a fost data doar in Prosport si Viata Libera. Altii au datorii de milioane de euro si primesc licenta si noi nu o primim pt ca lipsesc doua foi la dosar. Are cineva interes sa inflameze mereu spiritele. Din pacate la mijloc e suporterul otelar care este prins in razboiul Stan-Adamescu.
+2

DanielT

 •  
 •  

#10 granata » 30-04-2013 16:37

Citez pe FaustinoDan:
"lipsesc acte ce ţin de documentaţia juridică ce prevede structura acţionariatului clubului, atât documentele din perioada când preşedinte era Marius Stan, cât şi cele din mandatul lui Dan Adamescu." Asta cu neprimirea licentei este doar o bomba de presa presupun. Sunt niste documente care au fost omise sa fie puse in dosar, nu e vorba de datorii. Am observat ca stirea a fost data doar in Prosport si Viata Libera. Altii au datorii de milioane de euro si primesc licenta si noi nu o primim pt ca lipsesc doua foi la dosar. Are cineva interes sa inflameze mereu spiritele. Din pacate la mijloc e suporterul otelar care este prins in razboiul Stan-Adamescu.

Stirea a fost preluata si de marea hartie igienica numita GSP!!
+2

granata

 •  
 •  

#11 bigsorin » 30-04-2013 18:07

astia vor distrge clubul iar narcis e profesor in pacalit lumea are experienta de la urzice oare de asta a fost adus? intreb si eu de cand a venit umbla numai cu minciuni de la recuperarea punctelor la totul e bn n-avem probleme cu licenta,ar trebui niste explicatii cerute de la el cat ne mai minte omu sau ne ia de prosti, si cu salariile sunt la zi parca asa mintea omu e prof in dezinformari si minciuni
+1

bigsorin

 •  
 •  

#12 Aruon » 30-04-2013 18:43

TNG si Adamescu sunt DOUA MIZERII!Ar trebui sa facem tot posibilul sa isi ia talpasita acest Adamescu de la Otelul,sa-l facem sa plece odata si sa aibe grija de alta panarama de firma Astra Asigurari si alte mizerii.
+2

Aruon

 •  
 •  

#13 bogdan64 » 30-04-2013 18:46

Dupa cum se vede , numai minciuni! Ar trebui un protest si al suporterilor,nu numai al jucatorilor, ca sa mai salvam ceva din Otelul nostru mult iubit!Altfel suntem morti cu totii! Nu-l mai cred nici pe Narcis, el doar tine cu oile! Nu ne reprezinta! TNG a gasit in noi o vaca de muls si atat!Nu stiu, dar trebuie sa facem ceva si noi suporterii! FORTZA OTELUL!
+5

bogdan64

 •  
 •  

#14 bogdan22 » 30-04-2013 18:50

Tocmai ce am vazut pe digisport cum dragomir a afirmat ca adamescu a luat din visteria clubului 19milioane de dolari.Deci cam asta este fata lui adamescu, doar asa poti sa ajungi printre cei mai bogati oameni ai romaniei facnd numai excrocherii.Dupa ce multi conducatori din istoria otelului sau zbatut sa tina aceasta echipa pe linia de plutire si sa faca performanta cu ia, a venit aceasta scursura de om Adamescu si va sterge de pe harta fotbalului romanesc OTELUL GALATI cu tot cu 19 MILIOANE DE DOLARI IN CONT .
+2

bogdan22

 •  
 •  

#15 Issos » 30-04-2013 18:59

Nu stiu daca are legatura cu actualele probleme de la club, dar astazi Vigli a plecat din Romania, nu stiu pentru cat timp. Dar avand in vedere convulsiile de la club, plecarea sa nu suna bine. este exclus o plecare pentru sarbatori, deoarece el este catolic si a sarbatorit pe 31 martie.
+2

Issos

 •  
 •  

#16 Iliutzaotelul » 30-04-2013 19:28

La Otelul singura scapare ar fi interventia DNA'ului ca asa nu se poate,,,nu inteleg cum is legile astea astfel incat nu a investit nimic si sa poata lua toti banii... nu pot sa inteleg ce fel de conctract au semnat cei la combinat daca nu au pus nici o clauza nimic..
+3

Iliutzaotelul

 •  
 •  

#17 harc » 30-04-2013 19:30

daca nenea adamescu ar fi luat banii astia,bani din care clubul traia si putea face performanta cativa ani buni,este de asteptat reactia dna-ului,daca ea va veni.Si cred ca nu va veni
+3

harc

 •  
 •  

#18 Tudor » 30-04-2013 20:46

Sa vina DNA !
+3

Tudor

 •  
 •  

#19 aaddyy » 01-05-2013 03:21

Ce e asa greu de inteles? Credeti ca degeaba a fost facuta o paralela cu Urziceni?Singura diferenta este ca la Unirea patronul si-a facut damblaua, si-a luat jucariile si a plecat(din fotbal).La noi banii de la UEFA trebuiau sifonati cumva, pana la urma cred ca Bors a incercat sa opreasca treaba(sau a vrut si el o parte de cascaval). Singura necunoscuta care trebuie aflata este daca primarul este pacalitor sau pacalici, desi in ambele situatii Galatiul are de pierdut. De ce nu zice nimeni ce acte exact lipseau la dosarul de licentiere sa stim si noi, ce om fi toti niste dobitoci si nici macar unul nu se pricepe la legislatie sau contabilitate?
+3

aaddyy

 •  
 •  

#20 nicki55 » 01-05-2013 06:43

Sunt acele acte care lamuresc : 1 Banii ramasi din cei veniti de la UEFA , bani intrati in cont din drepturile de tv. din sezonul precedent..!! Cei de la tng sigur nu vor putea justifica aceste doua aspecte .. Nu poti primi licenta , atat timp cat nu poti dovedi ( LEGAL) traseul acestor sume , sau destinatia lor .. Basca datorii catre jucatorii aflati sub contract. TRIST dar adevarat.. Vom afla vreodata ADEVARUL..?

nicki55

 •  
 •  

#21 dj » 01-05-2013 07:48

nu mai scriu nimic...am zis de anul trecut..asistam neputinciosi la distrugerea Otelului.....incet dar sigur...EXACT ASA AM SPUS ANUL TRECUT...
−3

dj

 •  
 •  

#22 Damian » 01-05-2013 11:08

Citez pe AlynAvaloh:
TNG si Adamescu sunt DOUA MIZERII!Ar trebui sa facem tot posibilul sa isi ia talpasita acest Adamescu de la Otelul,sa-l facem sa plece odata si sa aibe grija de alta panarama de firma Astra Asigurari si alte mizerii.Si cine sa faca tot posibilul ca adamescu sa-si ia talpasita? Suporterul otelar nu va mai iesi inca o data in strada sa-si apere echipa din cauza unui moft stupid, iar acel moft stupid este ca suporterii otelari vor sa-i arate lui Stan ca ei nu sunt o masa de oameni fara creier ce poate fi manipulata si scoasa la inaintare de fiecare data cand vrea Stan. Iar de suferit va avea doar echipa, dar...asta este.
+1

Damian

 •  
 •  

#23 Damian » 01-05-2013 11:10

Citez pe bogdan64:
Dupa cum se vede , numai minciuni! Ar trebui un protest si al suporterilor,nu numai al jucatorilor, ca sa mai salvam ceva din Otelul nostru mult iubit!Altfel suntem morti cu totii! Nu-l mai cred nici pe Narcis, el doar tine cu oile! Nu ne reprezinta! TNG a gasit in noi o vaca de muls si atat!Nu stiu, dar trebuie sa facem ceva si noi suporterii! FORTZA OTELUL!Nu iese nimeni in strada la protest, desi asta ar fi solutia pt ai face lui adamescu niste sarbatori pascale frumoase.
+3

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |