STIRI Liga I Fără Sîrghi şi Astafei la Giurgiu

Victoras Astafei (FOTO Marian Brailescu)Victoras Astafei (FOTO Marian Brailescu)Oţelul joacă sâmbătă, de la ora 16.00, în deplasare la Astra Giurgiu, iar secundul Marian Dinu, înlocuitorul lui Petre Grigoraş (aflat în convalescenţă), va avea probleme în încropirea unui prim 11, având în vedere absenţele.

Cristian Sîrghi a primit cel de-al nouălea său cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă, la fel ca şi Victoraş Astafei, aflat la al patrulea avertisment, deşi primele 3 au fost încasate pe când evolua la Gaz Metan Mediaş. Ei vor fi înlocuitţi cel mai probabil cu Sergiu Costin şi Marquinhos.
Gabriel Giurgiu şi Cristian Brăneţ sunt în continuare incerţi, amândoi lipsind din lotul echipei la partida de luni cu Concordia Chiajna şi având şanse mari să nu se afle pe teren nici la acest meci.
Nici pe banca tehnică nu stăm foarte bine cu Petre Grigoraş absent pentru inca cel putin 2 saptamani, după ce a suferit recent o intervenţie chirurgicală prin care i s-a implantat un stimulator cardiac. De asemenea, directorul sportiv Gabriel Viglianti a luat drumul  Argentinei natale, plecarea sa fiind însă una programată cu ceva timp înainte.
Ioan Filip şi Laurenţiu Iorga sunt la un pas de suspendare, cu 3 galbene încasate, un cartonaş în acest meci însemnând automat că vor sta pe tuşă la partida de pe propriul teren cu Universitatea Cluj.
De partea cealaltă şi la Astra Giurgiu vor lipsi oameni importanţi precum: George Florescu (eliminat etapa trecută la Vaslui), Junior Morais şi Gabriel Enache (cumul de cartonaşe galbene), în timp ce Valerică Găman este incert, iar portarul Silviu Lung jr. a fost trecut “în rezervă” pentru gafa de runda trecută.

Login sau crează cont pentru a comenta              |