STIRI Liga I Cu sufletul la gură

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuChiar dacă situaţia în clasament s-a mai ameliorat după victoria cu Chiajna, Oţelul stă în continuare pe un butoi cu pulbere, ţinându-şi suporterii cu sufletul la gură, de la momentul aflării veştii cum că nu s-a primit licenţa de club profesionist pentru sezonul următor, în primă instanţă. De asemenea, jucătorii sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit salariile şi vor protesta la meciul de sâmbătă cu Astra.


Directorul general Narcis Răducan încearcă să-i liniştească pe fani, în privinţa problemei licenţei, spunând că s-a făcut apel la decizia luată marţi, depunându-se şi actele lipsă la dosar, iar în mod normal situaţia ar trebui să se dezamorseze, iar clubul să nu aibă probleme în obţinerea dreptului de a juca în Liga 1 şi în sezonul viitor.
Pe de altă parte, antrenorul Petre Grigoraş nu vrea ca problemele de la Galaţi să mai fie ascunse, deoarece este clar pentru toată lumea că acestea există şi sunt destul de mari. Tehnicianul a explicat că îşi înţelege elevii care urmează să protesteze la partida cu Astra, deoarece aceştia nu şi-au primit încă banii cuveniţi. Chiar dacă momentan nu poate sta lângă echipă, Grig s-a bucurat pentru victoria cu Chiajna din faţa televizorului şi a făcut la final un apel către reprezentanţii TNG ca să fie mai apropiaţi echipei.  

Narcis Răducan: “Am depus apel și sper că s-a dezamorsat bomba. Într-adevăr, este  surprinzător, pentru că știam că nu sunt probleme legate de datorii, dar din fericire este o problemă rezolvabila și departamentul nostru juridic a pus deoparte documentele care lipseau din dosar. Erau niște documente, dosarul era incomplet, legate de criteriul financiar și juridic, legat de acționariat și structura lui. În dosar, când prezinți acționariatul, trebuie să ai o prezentare completă și aici au fost problemele. Ne-a pus pe toți pe jar, dar din câte am înțeles totul se va rezolva. Reacţia fanilor e una normală, știam cam care este problema, dar oamenii de rând, suporterii care trăiesc din știrile cu Oțelul, de vreme ce s-a ivit pe tapet un scenariu din acesta dezastruos, era normal ca reacția lor să fie pe măsură. Eu sper să se și materializeze demersul făcut de noi. În clasament nu aș putea spune că am scăpat de orice grijă, dar avem 34 de puncte în afară de cele 2 puncte pentru care ne tot luptăm la TAS. Suntem la o distanță liniștitoare, dar încercăm să câștigăm cât mai multe puncte, deoarece orice poziție mai sus în clasament înseamnă o sută-două de mii în plus câștigate. Legat de joc nu ne putem minți singuri. Când câștigi în minutul 90 nu poți decât să apreciezi efortul jucătorilor care au crezut în victorie până în ultimul moment. Dar trebuie să admitem că nu a fost un meci reușit, iar asta poate și din cauza adversarului, care aleargă mult și e greu de bătut. Așa a fost Chiajna, noi am ajuns foarte greu la poartă.”

Petre Grigoraş: “Nu trebuie să ascundem problema de la Galați. Din păcate, chiar dacă s-au câștigat destul de mulți bani, jucătorii nu au fost plătiți așa cum se așteptau. E normal să fie răbufniri, pentru că aceste lucruri îi apasă. Am mai trecut prin aceste probleme, dar atunci știam că nu sunt bani. Dar acum ei știu că sunt ceva bani în conturi și totuși lor nu li se dau. Eu am venit de puțin timp la echipă, nu știu ce s-a întâmplat înainte, am sperat că lucrurile vor decurge normal, din păcate nu s-a întâmplat așa. Sper ca cei care conduc să fie alături de echipă și să rezolve situația cât mai repede, iar Oțelul să revină acolo unde îi este locul. Un protest din partea jucătorilor nu ar fi ceva nou în fotbalul românesc. Dar e dreptul lor și nu poți să îi obligi să nu facă un lucru pe care ei îl simt. Am urmărit meciul cu Chiajna la televizor. Mă bucur că jucătorii au trecut peste problema mea.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Adi » 02-05-2013 15:29

Pe cat timp a semnat Grigoras?
Pentru ca in interviul asta spune ca are contract pana in vara: digisport.ro/.../...
Dar credeam ca a semnat pe un an si jumatate: dunareabatrana.ro/.../...
Stie cineva sigur? :o

Adi

 •  
 •  

#2 Leviathan » 02-05-2013 15:35

Neinteresant.......... tase tase... :P
−8

Leviathan

 •  
 •  

#3 Dregan » 02-05-2013 16:50

Citez pe Adi:
Pe cat timp a semnat Grigoras?
Pentru ca in interviul asta spune ca are contract pana in vara: digisport.ro/.../...
Dar credeam ca a semnat pe un an si jumatate: dunareabatrana.ro/.../...
Stie cineva sigur? :o

Nu stiu ce sa mai zic. Din pacate, toate astea pleaca de la club. Iata ce anunta site-ul oficial la acea vreme: www.otelul-galati.ro/.../4342
+2

Dregan

 •  
 •  

#4 bogdan64 » 02-05-2013 17:22

Sa luam mai intai licenta si pe urma o sa mai vedem! Sa avem un Paste fericit cu totii:jucatori,antre nori, suporteri si condudere!
+4

bogdan64

 •  
 •  

#5 bigsorin » 02-05-2013 21:05

bai fratilor n-am nimic cu narciws dar omu asta minte si cand doarme ceva sa spus cu punctele de la tas ,altceva este ,contractul lui grig sa spus ceva altceva este, cu licenta a spus ca sa luat fara probleme nu avem ,a spus ca nu sunt datorii la jucatopri si ca au primit toti banii am vazut adevarul etc,etc ori e maimutoi si joaca cum canta excrocii astia de la tng cu adamescu lor cu tot ori nu stiu ce sa cred ca nimic real nu spune n-ai nici o baza in el :sad: :sad:
+3

bigsorin

 •  
 •  

#6 fcogalati » 02-05-2013 22:56

@ bigsorin. Pai e singurul care si-a luat banii la zi de la Otelul. Nu are nici o treaba cu echipa noastra ci doar salariul lui il intereseaza. E normal sa minta pentru cei care il platesc, altfel il trimite TNG dupa Marius Stan.
+2

fcogalati

 •  
 •  

#7 Eduard Ghintuiala » 02-05-2013 23:25

Citez pe Leviathan:
Neinteresant.......... tase tase... :P

Gustave Dore 1865

Eduard Ghintuiala

 •  
 •  

#8 bigsorin » 03-05-2013 08:01

Citez pe fcogalati:
@ bigsorin. Pai e singurul care si-a luat banii la zi de la Otelul. Nu are nici o treaba cu echipa noastra ci doar salariul lui il intereseaza. E normal sa minta pentru cei care il platesc, altfel il trimite TNG dupa Marius Stan.

ai perfecta dreptate mai ales ca are experienta de dus cu zaharelul ,a invatat la urziceni

bigsorin

 •  
 •  

#9 bgd90 » 03-05-2013 08:11

viata-libera.ro/.../...

e cam clara treaba
−1

bgd90

 •  
 •  

#10 romeo » 03-05-2013 08:56

din pacate ! cred ca trebuie sa ne luam adio de la acest brand numit OTELUL GALATI ..m stan ar trebui sa iti fie rusine de ceea ce ai facut ..nu te poti desprinde asa usor de ce se intampla ..fara Otelul Galati erai poate si acum pe la Bragadiru sau second hand pe la Vaslui , nicidecum primarul Galatiului ...mi-e ciuda de mor , dar orice am face nu avem suficienta forta ! am fost invinsi !acel titlul a fost blestemat iar stan stie de ce !
−1

romeo

 •  
 •  

#11 marian » 03-05-2013 10:21

Citez pe bgd90:
viata-libera.ro/.../...

e cam clara treaba

Daca luam licenta il voi injura pe acest Capatana si atunci cand va avea dreptate! Toate mizeriile la adresa Otelului din ultima perioada au venit de la acest jurnalist!
+2

marian

 •  
 •  

#12 starsteel » 03-05-2013 21:45

pe 7 mai aflam personajul care trebuie executat.....Adamescu sau Capatana?

starsteel

 •  
 •  

#13 Bada » 03-05-2013 21:53

Cred ca primul care si-ar dori sa fie capatana cel "executat" este chiar Capatana. ganditi bine situatia si analizati daca are cineva de castigat ceva in contextul asta aruncand o bomba de presa. Adevarul o sa va faca sa vi se faca pielea de gaina...

Bada

 •  
 •  

#14 Aruon » 05-05-2013 18:20

Adamescu ne distruge una dintre singurele bucurii ale Galatiului:(
Eu zic ca cel mai bine DNA-ul sa intre pe fir la Otelul.Sa vada ce si cum ca m-am saturat de bani disparuti,conturi goale,salarii neplatite etc.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |