STIRI Liga I Vezi Astra Giurgiu – Oţelul la Fotbal Arena Barieră

Teren Fotbal Arena BarieraTeren Fotbal Arena BarieraVrei să priveşti meciurile Oţelului din deplasare alături de alţi fani roş-alb-albaştri ca şi tine şi nu ai unde?
“FOTBAL ARENA BARIERĂ” vine în întâmpinarea tuturor suporterilor gălăţeni care caută o locaţie unde să poată urmări meciul dintre Astra Giurgiu şi Oţelul, într-un mediu prietenos alături de alţi fani ai echipei noastre.


Partida care va avea loc azi, cu începere de la ora 16.00, va putea fi urmărită cu amicii la o bere sau un suc, la preţuri accesibile, în str. Traian, nr. 399, la ieşirea din Galaţi spre Metro, cu 100 de metri înainte de benzinăria OMV, pe partea stângă.
Dacă sunteţi mai mulţi şi aveţi chef de sport, FOTBAL ARENA BARIERĂ pune la dispoziţia clienţilor un teren cu gazon sintetic excelent, dotat cu nocturnă şi cu alte facilităţi ce cuprind o parcare încăpătoare pentru autovehicule, bar cu terasă, TV HD, vestiar şi grup sanitar cu duşuri.
TARIFE
Luni – Vineri (până la ora 18.00) – 60 de lei
Luni – Vineri (după ora 18.00) – 80 de lei
Sâmbăta şi Duminica – 60 de lei

Incinta barului este dedicată echipei fanion a Galaţiului, pereţii fiind înţesaţi cu materiale promoţionale şi tablouri cu fotografii din viaţa Oţelului, pentru ca fiecare fan roş-alb-albastru să se simtă ca acasă. Stabilimentul oferă clienţilor ocazia de a privi cele mai importante meciuri la televizor, o metodă numai bună de odihnă după disputele pe terenul de mini-fotbal cu prietenii sau de a urmări echipa noastră favorită, când aceasta evoluează în deplasare.
Cei care doresc mai multe detalii sau vor să facă o rezervare pot accesa www.fotbalbariera.ro sau pot suna la numerele de telefon 0735 533 363 şi 0743 467 600.
Pentru poze cu terenul de mini-fotbal, împrejurimile, facilităţile oferite şi cadrul roş-alb-albastru accesaţi pagina de facebook – AICI şi daţi un Like dacă vă place ce vedeţi!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 04-05-2013 05:30

nu mai are farmec...echipa fanion a Galatiului este in moarte clinica din cauza de malpraxis made in stan&adamescu
−1

romeo

  •  
  •  

#2 Dregan » 04-05-2013 08:34

Citez pe romeo:
nu mai are farmec...echipa fanion a Galatiului este in moarte clinica din cauza de malpraxis made in stan&adamescu

Oricum asta nu inseamna ca noi nu o sa ne mai sustinem echipa, indiferent ce se va intampla...
+1

Dregan

  •  
  •  

#3 bogdan64 » 04-05-2013 10:26

Asa este, echipa trebuie sustinuta mai ales la greu, ca la bine toti se dau mari suporteri! Sper sa scapam de nenorocitul asta de Adamescu si sa jucam in continuare in liga I.Paste Fericit baietilor, antrenorilor,medicil or si suporterilor adevarati!
+1

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |