STIRI Liga I FOTBAL DE VACANȚĂ

Astra Giurgiu - Otelul 0-0Astra Giurgiu - Otelul 0-0Astra Giurgiu - Oțelul Galați 0-0
Cu numai câteva ore înainte de a sărbători Învierea, jucătorii Oțelului și ai Astrei au făcut un gest creștinesc, chiar dacă nepremeditat, de a-și împarți frățește punctele. Răutatea a lipsit aproape complet, într-un meci care a semnat mai mult a joc apatic de vacanță decât a meci pentru calificarea în cupele europene, cum ar fi trebuit să fie pentru giurgiuveni.

Echipa gazdă a controlat jocul în cea mai mare a timpului, însă steril, fără multe situații periculoase de poartă. Cea mai mare ocazie a partidei a fost semnată de Bukari, încă din minutul 11. Mățel a centrat foarte bine, iar lovitura de cap a coechipierului său s-a a “scurs” până în stâlpul din dreapta lui Grahovac, redus la statutul de spectator.
A fost un simplu foc de paie, pentru că restul reprizei s-a desfășurat, în mare măsură, în a€”treimea neutră”. Singura situație care a mai dat ceva emoții s-a petrecut în minutul 40, când Bukari ar fi putut marca la o ieșire nesigură a goalkeeperului nostru, însă faza s-a terminat cu bine, în cele din urmă.
De partea cealaltă, fără prea mari emoții în privința retrogradării pe teren, fotbaliștii Oțelului s-au mulțumit să își țină adversarii departe de poarta proprie, ceea ce le-a și reușit destul de bine. Asta a însemnat sacrificarea fazei ofensive, acolo unde majoritatea acțiunilor s-au oprit la marginea careului advers.
Partea secundă a fost la fel de anostă și s-a desfășurat după aceleași coordonate. Astra, posesoarea celui mai eficient atac în partidele de pe teren propriu dintre toate competitoarele primei ligi (36 de goluri marcate în 14 partide), a încercat în van să marcheze golul care i-ar fi propulsat pe locul 2. Majoritatea șarjelor ofensive s-au lovit de a€”zidul” uman format de fundașii Oțelului, ajutați de multe ori și de jucătorii de la mijlocul terenului. Prin urmare, singura situație cu adevărat periculoasă a venit abia în minutul 78, atunci când mingea a ricoșat (ne)fericit la Ivanovski, aflat într-o poziție excelentă, la 7-8 metri de poartă, însă Filip s-a aruncat literalmente în fața mingii șutate de acesta, salvându-și echipa.
În cele din urmă s-a terminat 0-0, rezultat pentru care favoriții noștri chiar merită felicitați, având în vedere că a fost obținut în contextul actual, adică în ciuda nesfârșitelor probleme care ne-au măcinat pe toți.
Urmează cel mai important aœ”meci” al ultimilor ani, “partida” în care, din nefericire, atât noi, suporterii, cât și jucătorii și staff-ul tehnic vom fi simpli spectatori. Totul este în mâinile Comisiei de Apel, cea care ne poate trimite în iad chiar în a 3-a zi de Paște, atunci când se va decide soarta licenței clubului nostru.
Nu ne rămâne decât să sperăm (deși zvonurile sunt sumbre), că și la anul Oțelul va continua acolo unde îi este locul, în Liga 1!

ASTRA GIURGIU - OŢELUL GALAŢI 0-0
Liga I – Etapa 29
Stadion “Marin Anastasovici”
Cartonaşe galbene: Bukari 53‘ / Popescu 13’, Murgoci 87’, Cârjă 90’
Astra: Lung jr - Măţel, A. Mureşan, Ben Youssef, Bărboianu – Yahaya (89’ De Amorim), Distefano - Tembo, Bukari (71’ Ivanovski), Budescu (46’ Takayuki) - Fatai
Oțelul: Grahovac – Cârjă, Benga, Ljubinkovic, Popescu (76’ Antunes) – Costin, Filip, Neagu – Iorga, Gazale (46’ Didi), Murgoci(88’ Stromajer).
Arbitri: George Rădulescu - George Florin Neacșu și Aurel Oniță - Andrei Chivulete

Comentarii   
  •  
  •  

#1 schillaci » 05-05-2013 13:35

Intr-o declarative,destul de vaga, data dupa meci, Narcis Raducan a spus ca pe 10 mai primim raspunsul in urma apelului ...

schillaci

  •  
  •  

#2 Dregan » 05-05-2013 13:43

Citez pe schillaci:
Intr-o declarative,destul de vaga, data dupa meci, Narcis Raducan a spus ca pe 10 mai primim raspunsul in urma apelului ...

In comunicatul de pe site-ul oficial au zis ca pe data de 7 mai primim raspunsul. Nici ei nu stiu...

Dregan

  •  
  •  

#3 Bada » 05-05-2013 14:34

Si pe U Cluj am inteles ca pe 10 ii anunta...

Bada

Login sau crează cont pentru a comenta              |