STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Liviu Băjenaru !

Liviu BajenaruLiviu BajenaruAstăzi, 6 mai 2013, Liviu Băjenaru împlineşte vârsta de 30 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roşu-alb-albastru.

Liviu Băjenaru a fost dorit de clubul nostru încă de acum doi ani, dar Steaua a fost mai rapidă decât Oţelul şi ni l-a suflat chiar înaintea Supercupei disputată între cele două formaţii. Echipa noastră şi-a luat revanşa pe terenul de fotbal, câştigând trofeul, într-un meci în care Băjenaru ne-a fost adversar. Cu toate acestea, conducerea nu a renunţat la ideea de a-l aduce pe mijlocaşul ofensiv şi când s-a ivit oportunitatea, bucureşteanul a ajuns în sfârşit la Galaţi, liber de contract în vara anului trecut.
Cu mult înainte să fie curtat intens de Oţelul, Liviu Băjenaru şi-a început cariera la Petrolul Ploieşti în anul 2002. A mai jucat la AS Dodu Bucureşti, Astra Ploieşti, Progresul Bucureşti, Gloria Bistriţa şi Astra Giurgiu, cele mai bune evoluţii avându-le în tricoul ultimelor două din listă.
Liviu Băjenaru poate juca pe mai multe posturi la mijlocul terenului, dar poziţia care îl scoate cel mai mult în evidenţă este aceea de mijlocaş ofensiv. Per total a jucat 12 meciuri în campionat pentru Oţelul, strângând 777 de minute pe terenul de joc şi reuşind 2 pase de gol. El a ieşit mai mult în evidenţă în Cupa României, acolo unde are 3 goluri pentru Oţelul în doar 2 meciuri, cu CF Brăila şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gopolino20 » 06-05-2013 12:47

nu stiu de ce nu mai este primit in lot, sau macar in cei 18........care ar trebui sa prinda foaia de joc...este un jucator bun.....

gopolino20

  •  
  •  

#2 Leviathan » 06-05-2013 14:44

Saracu, mai este prin GL? Eu in locu sau ma duceam acasa. Ne-am batut joc de el. Daca el a fost exclus... erau altii care meritau de 20 de ori mai mult si uite asa am ramas cu ei pe cap. Pacat

Leviathan

  •  
  •  

#3 bigsorin » 06-05-2013 16:54

eu unul nu inteleg sa ai un jucator tehnic si bun marcator in lot si sa nu-i dai atentie,sa joci cu murgoci pe stanga si sa nu joace bajenaru poate ca nu ma duce pe mine capu dar la astra am pasat la mijloc si tot meciul am tras un ametit de sut pe poarta si tii omu asta pe tusa care ar putea juca ceva incep sa am indoieli

bigsorin

  •  
  •  

#4 Adi » 06-05-2013 17:00

La multi ani!
Sper sa i se dea o sansa, pentru ca e un jucator tehnic si cu cea mai buna viziune din tot lotul nostru cred.

Adi

  •  
  •  

#5 mateuts37 » 06-05-2013 21:39

MAi este Baje la Otelul? hai sa il huiduim putin pe JAKA, ink de la inceputul meciului, poate sare din schema o perioada, pana isi revine...Nu am inteles ce a avut Grig cu Baje, dar avand in vedere evolutia de la club dn ultima vreme....astea-s bagatele. Chiar, ce mai zice Peluza Nord, mai e nemultumita de tribune? Sa vedem la anul cati ori sa fie la PN si cati la T1 si T2.

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |