STIRI Liga I “Echipa suferă fără Grigoraş”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul a pierdut pe propriul teren, scor 0-2, contra Universităţii Cluj, după un joc fără vlagă al roş-alb-albaştrilor. Director general Narcis Răducan este de părere că lipsa antrenorului Peter Grigoraş îşi spune cuvântul şi speră la o revenire cât mai grabnică a acestuia pentru a rezolva situaţia. Preşedintele a afirmat că nu ar trebui să mai existe probleme cu licenţa de club profesionist, deoarece conducerea a depus actele lipsă la dosar. Referindu-se la viitor, directorul general a precizat că echipa este datoare suporterilor şi speră ca la anul Oţelul să se bată la cupele europene.

De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor, Ionel Ganea, a declarat că echipa sa putea câştiga chiar şi mai lejer şi i-a urat multă sănătate colegului de breaslă Petre Grigoraş.

Narcis Răducan: "Din primul minut am început cu greşelile. E o situaţie dificilă când nu ai un antrenor principal. Este greu să faci fotbal prin telefon. Sper să revină Grig cât mai repede alături de echipă. E important să-l vedem în vestiar. Echipa suferă, chiar dacă staff-ul lui Grigoraș lucrează bine. Eu cred că vom lua licența. Am completat dosarul cu actele solicitate și sper să nu fie probleme. Vom continua din vară cu Petre Grigoraș. Chiar dacă aparent suntem lipsiți de griji, situația e instabilă în clasament și sper să nu jucăm în continuare cum am jucat aseară. Suntem datori pentru suporteri să jucăm la cupele europene sezonul viitor. Nu știm însă exact care va fi strategia. Dar cred că toată lumea vrea performanță."

Ionel Ganea (antrenor U.Cluj): "Totul depinde de conducerea clubului. Contractul meu expiră în iunie și rămâne să vedem ce și cum. Eu îmi doresc să antrenez cât mai sus. Rămâne să vorbim ce facem în viitor. Mai avem patru meciuri. Nu mi-am îndeplinit obiectivul deocamdată. Succesul de la Galaţi ar fi putut să fie mult mai categoric, dacă elevii mei erau mai atenți la finalizare. Vreau să-i transmit sănătate domnului Grigoraș pe acastă cale."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Alexandru C. » 09-05-2013 10:09

Au inceput sa ne bata toti mascarici..mie teama de ultimele 4 meciuri cu Gaz Metan Medias, Ceahlaul Piatra Neamt, Vaslui si Dinamo..minim o victorie trebuie obtinuta din meciurile astea ca sa fim salvati 100% de la retrogradare..

Alexandru C.

 •  
 •  

#2 R4dioh3ad » 09-05-2013 11:57

Echipa suferă fără Dorinel ... Putem spune ca Grigoras suferă pt ca ii este imposibil sa facă ceva cu jucatori de valoare mediocra... Dorinel e unul dintre putinii care pot face din rahat bici...Ca sa conchid trebuie sa sublinieze din nou ca avem mare noroc ca avem 35 de puncte... In retur cel puțin 75% din puncte au fost pe bulan...
−1

R4dioh3ad

 •  
 •  

#3 bogdan22 » 09-05-2013 12:21

Tocmai de aceea ca au fost luate pe bulan grigoras ar trebuii sa asi dea de lucru si sa vina sa faca antrenamentele cu baietii si sa ai incurajeze si sa stea cu iei .Nu cred ca grigoras a ajuns la nivelul lui pep guardiola sa asi permita sa antreneze echipa de acasa prin telefon si nici otelul nu este barcelona.Asa ca ar face bine sa vina la echipa mai repede pana nu este prea tarziu
−3

bogdan22

 •  
 •  

#4 Issos » 09-05-2013 13:07

Citez pe bogdan22:
Tocmai de aceea ca au fost luate pe bulan grigoras ar trebuii sa asi dea de lucru si sa vina sa faca antrenamentele cu baietii si sa ai incurajeze si sa stea cu iei .Nu cred ca grigoras a ajuns la nivelul lui pep guardiola sa asi permita sa antreneze echipa de acasa prin telefon si nici otelul nu este barcelona.Asa ca ar face bine sa vina la echipa mai repede pana nu este prea tarziu

Bogdan, eu cred ca nu ai luat in considerare toate variabilele. Grig tocmai a suferit o interventie pe cord, realizezi ce inseamna asta? iar ca o precizare nu Pep. a antrenat echipa prin telefon ci Vilanova.

Issos

 •  
 •  

#5 bogdan22 » 09-05-2013 14:23

Issos de acord cu tine, nu a zis nimeni ca a fost o operatie facila dar nici una grea precum un bypass sau alt ceva a fost cat de cat usoara si poate sa vina macar sa antreneze echipa nu? NU cred ca este un efort atat de mare mai ales daca iubesti echipa asta asa cum a spus el .Si sa nu uite de ce primire frumoasa a avut parte la galati.Macar pentru suporteti sa faca asta.
−2

bogdan22

 •  
 •  

#6 Tudor » 09-05-2013 15:44

Sa nu uitam ca Dorinel a avut si jucatori mai buni pe care nu-i avem acum. Sunt sigur ca daca ar veni Dorinel tot nu ar face ceva, de aceea a si plecat. Cand a plecat ii aveam si pe Inkango si pe Pena macar si tot nu reusea sa faca din rahat bici. Ca un club sa mearga bine trebuie ca cele trei parti -jucatori, antrenor, conducere - sa fie profesioniste si sa lucreze impreuna. Poate isi da seama si Adamescu de lucrul asta. Avem doar o parte mai profesionista, antrenorul, in rest...

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |