FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul a pierdut pe propriul teren, scor 0-2, contra Universităţii Cluj, după un joc fără vlagă al roş-alb-albaştrilor. Director general Narcis Răducan este de părere că lipsa antrenorului Peter Grigoraş îşi spune cuvântul şi speră la o revenire cât mai grabnică a acestuia pentru a rezolva situaţia. Preşedintele a afirmat că nu ar trebui să mai existe probleme cu licenţa de club profesionist, deoarece conducerea a depus actele lipsă la dosar. Referindu-se la viitor, directorul general a precizat că echipa este datoare suporterilor şi speră ca la anul Oţelul să se bată la cupele europene.

De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor, Ionel Ganea, a declarat că echipa sa putea câştiga chiar şi mai lejer şi i-a urat multă sănătate colegului de breaslă Petre Grigoraş.

Narcis Răducan: "Din primul minut am început cu greşelile. E o situaţie dificilă când nu ai un antrenor principal. Este greu să faci fotbal prin telefon. Sper să revină Grig cât mai repede alături de echipă. E important să-l vedem în vestiar. Echipa suferă, chiar dacă staff-ul lui Grigoraș lucrează bine. Eu cred că vom lua licența. Am completat dosarul cu actele solicitate și sper să nu fie probleme. Vom continua din vară cu Petre Grigoraș. Chiar dacă aparent suntem lipsiți de griji, situația e instabilă în clasament și sper să nu jucăm în continuare cum am jucat aseară. Suntem datori pentru suporteri să jucăm la cupele europene sezonul viitor. Nu știm însă exact care va fi strategia. Dar cred că toată lumea vrea performanță."

Ionel Ganea (antrenor U.Cluj): "Totul depinde de conducerea clubului. Contractul meu expiră în iunie și rămâne să vedem ce și cum. Eu îmi doresc să antrenez cât mai sus. Rămâne să vorbim ce facem în viitor. Mai avem patru meciuri. Nu mi-am îndeplinit obiectivul deocamdată. Succesul de la Galaţi ar fi putut să fie mult mai categoric, dacă elevii mei erau mai atenți la finalizare. Vreau să-i transmit sănătate domnului Grigoraș pe acastă cale."