STIRI Liga I Costin şi Cojoc - suspendaţi

Samoel CojocSamoel CojocOţelul joacă sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare la Gaz Metan Mediaş, iar staff-ul tehnic trebuie să găsească înlocuitori pentru fotbaliştii suspendaţi sau accidentaţi.
Sergiu Costin, eliminat la jocul cu Universitatea Cluj, va sta pe tuşă o etapă, la fel ca şi Samoel Cojoc, care a încasat al patrulea său cartonaş galben din acest sezon, la meciul amintit.


Gabriel Giurgiu, Cleidimar Didi şi Cristian Brăneţ sunt incerţi, toţi trei lipsind din lotul echipei la ultima partidă. Ei se alătură mai vechilor accidentaţi Silviu Ilie şi Alexandru Zaharia, care vor reveni abia în sezonul următor.
Va lipsi în continuare şi antrenorul Petre Grigoraş, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală prin care i s-a implantat un stimulator cardiac, locul său fiind luat momentan de către secundul Marian Dinu.
Ionuţ Neagu, Ioan Filip, Laurenţiu Iorga şi Lucian Murgoci sunt la un pas de suspendare, un cartonaş galben în acest meci însemnând automat că vor sta pe tuşă la partida de pe propriul teren contra Ceahlăului Piatra Neamţ. Un caz special este cel al lui Cristian Sîrghi, care va fi suspendat la fiecare avertisment încasat de acum înainte, el având deja 9 galbene în acest sezon!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Arbok » 10-05-2013 11:38

Nu stiu ce pretentii sa mai avem de la acest meci cand nici acasa contra U Cluj nu am facut mai nimic, iar jucatorii sunt intr-o letargie... :cry:

Mi-e teama ca nici la acest meci cu mediesenii nu o sa facem mare branza. :o
+3

Arbok

  •  
  •  

#2 Johnny8 » 10-05-2013 15:39

din sursa sigura Otelul a primit licenta. Huhh am trecut si de astaaaa:D
+2

Johnny8

Login sau crează cont pentru a comenta              |