STIRI Liga I Contractul lui Grigoraş

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDirectorul general Narcis Răducan a afirmat recent că antrenorului principal Petre Grigoraş i-a fost activată clauza de prelungire a contractului, el urmând să rămână la Oţelul şi din vară. Dacă până acum îl chema la echipă pentru acest final de sezon, preşedintele a declarat acum că tehnicianul a confirmat că va reveni la Galaţi, dar cu siguranţă nu în acest sezon, ci la reluarea pregătirilor pentru următorul.


De partea cealaltă, antrenorul Petre Grigoraş spune că nu a discutat încă despre prelungirea contractului său scadent în vară, dar a precizat că cel mai probabil va rămâne la Oţelul, unde îşi doreşte să nu mai fie problemele din acest an însă! Tehnicianului nu i-a căzut deloc bine faptul că nu s-a luat licenţa în prima instanţă, explicând că şi jucătorii s-au temut din cauza acestui lucru. La final, Grig a vorbit despre sistemul competiţional din România, afirmând că nu ar fi normal ca regulamentul să se schimbe în timpul sezonului.

Narcis Răducan: “Grigoraş a confirmat faptul că va continua la Oțelul. Sănătatea i-o permite, la reluarea pregătirilor va fi prezent. În ceea ce privește contractul lui, există o clauză pe care clubul deja a activat-o pentru a-i prelungi angajamentul.”
 
Petre Grigoraş: “N-am discutat nimic cu nimeni din conducere, în legătură cu viitorul meu, dar voi ajunge la Galați și vom discuta aceste aspecte. Probabil că voi rămâne în continuare, pentru că îmi doresc, dar vreau mai mult și dacă suntem pe aceeași lungime de undă sunt șanse să continui. Am fost la un pas de a nu primi licența și normal că nu mi-a convenit să aud așa ceva, cum nici fotbaliștilor nu le-a convenit, dar este bine că s-a terminat și putem evolua și în sezonul următor în Liga 1. Este anormal să promoveze o echipă de pe locul 3 sau 4 din ligile inferioare, în condițiile în care acolo se joacă trei, patru meciuri pe etapă. Să nu-mi spuneți că aceste echipe sunt pregătite pentru Liga 1, că nu cred așa ceva. N-am nimic cu acele echipe, chiar dacă te bufneşte râsul numai când le auzi numele, dar nu au nici măcar stadioane pentru Liga 1, plus că nu pot obține licența.  Nu este normal să modificăm regulamentele în timpul unui sezon. Dacă se vrea un alt număr de echipe în prima ligă asta trebuie anunțat înainte de începerea sezonului. Sunt de acord cu 14 echipe, dar să se știe de la început!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gopolino20 » 14-05-2013 10:08

traim intr-o incertitudine crancena, cu privire la buna desfasurare a activitatii acestui club.....nu vad nici un plan de dezvoltare pt viitorul apropiat, buget, conducere, antrenori, echipa.....nimic....sa vedem ce va fi la vara.....
−1

gopolino20

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 14-05-2013 17:58

Gopolino ai pus punctul pe I. Altceva nu mai e de adaugat!Sper sa scapam de aceasta abureala in care suntem tinuti de cand a venit Adamescu!Sa se spuna o data pentru totdeauna ce ganduri are acest Adamescu cu Otelul.

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |