STIRI Liga I “Rapidiştii au preţuri piperate”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul s-a salvat deja matematic şi a luat licenţa de club profesionist la Comisia de Apel, aşa că se pregăteşte fără prea multe griji pentru sezonul următor. Directorul general Narcis Răducan a început deja să-şi schiţeze “lista de cumpărături” pentru la vară, dar spune că sunt şanse mici să transferăm fotbalişti de la Rapid, de exemplu, deoarece aceştia costă mult, chiar dacă echipa bucureşteană va fi retrogradată cel mai probabil, pentru neprimirea licenţei. Preşedintele recunoaşte limitele actuale ale clubului nostru şi afirmă că sunt mulţi jucători giuleşteni talentaţi, dar probabil peste puterea roş-alb-albaştrilor de cumpărare.  


Narcis Răducan: “Noi am scăpat, dar celelalte echipe care au probleme cu licenţa cred că nu vor avea şanse. Este destul de dificil ca vreuna din ele să primească licenţa la TAS. Dacă vrem pe cineva de la Rapid? Deocamdată nu, dar acolo sunt foarte mulţi fotbalişti interesanţi. De îndată ce decizia va fi definitivă, mulţi jucători de la Rapid vor lua calea echipelor mari din Liga I. Oţelul a fost printre ele o perioadă scurtă, acum nu mai este. Herea, Grigore, sunt nume tentante, dar cred că vor avea şi preţuri destul de piperate.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Peteu » 16-05-2013 09:51

Noi nu am platit jucatorii proprii si vorbim de transferuri...Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa avem stabilitate la nivelul reprezentantilor clubului si a suporterilor.Normal ca toti ne dorim sa castigam cupe si campionate,dar cred ca mai important e sa avem o sigurnata pe urmatorii 10 ani ca echipa noastra va fi la un nivel mediu macar si odata pentru totdeauna suporterii sa isi dea mana si sa nu mai faca jocurile lui x si y ci doar a clubului.Sunt niste puncte de stabilitate la nivel de suporteri si cred ca se poate si mai mult.Ultimul meci am avut stadionul gol...
+3

Peteu

  •  
  •  

#2 Devilutzu » 16-05-2013 10:32

Am vazut stirea conform careia pe lista noastra s-ar afla din nou Curelea si mai nou Pecanha, Grigorie de la rapid si Tony de la U. Mi se pare aberant date fiind conditiile actuale dar ma gandesc totusi lasand deoparte jucatorii mentionati mai devreme, oare nici macar rezerva de portar al Petrolului nu ne-am fi permis s-o aducem la Galati?
+2

Devilutzu

  •  
  •  

#3 costy81gl » 16-05-2013 13:21

Cine naiba semneaza cu Otelul cand jucatorii nostri protesteaza ca nu si-au luat banii? Un comuncat de presa cum a mai fost in iarna, de genul "Otelul este singura echipa cu salariile la zi", ar creste considerabil sansele ca alti fotbalisti sa vina la noi.

costy81gl

Login sau crează cont pentru a comenta              |