STIRI Liga I Didi şi Brăneţ lipsesc cu Ceahlăul

Cleidimar DidiCleidimar DidiOţelul joacă vineri, de la ora 20.00, pe propriul teren, în compania Ceahlăului din Piatra Neamţ, iar odată cu salvarea matematică de la retrogradare staff-ul tehnic poate fi mai liniştit în privinţa echipei pe care o va trimite pe teren, mulţi suporteri sperând chiar să vadă câţiva tineri de la “satelit” la lucru în jocurile ce au mai rămas.


Cleidimar Didi şi Cristian Brăneţ sunt accidentaţi şi vor lipsi cu siguranţă în partida de mâine. De asemenea, Branko Grahovac şi Cosmin Vancea au acuzat ceva probleme medicale la antrenamentele din această săptămână, dar cel mai probabil vor fi apţi pentru meciul din etapa cu numărul 32.  
Vor reveni însă Gabriel Giurgiu (care a fost indisponibil o perioadă destul de lungă), dar şi ex-suspendaţii Sergiu Costin şi Samoel Cojoc.
Va lipsi în continuare antrenorul Petre Grigoraş, locul său fiind luat momentan de către secundul Marian Dinu, tehnicianul urmând să revină oficial pe bancă abia din sezonul următor, la fel ca jucătorii Silviu Ilie sau Alexandru Zaharia.
Ionuţ Neagu, Gabriel Paraschiv, Cătălin Iorga, Ioan Filip şi Lucian Murgoci sunt la un pas de suspendare, un cartonaş galben în acest meci însemnând automat că vor sta pe tuşă la partida din deplasare de la Vaslui din etapa următoare. Un caz special este cel al lui Cristian Sîrghi, care va fi suspendat la fiecare avertisment încasat de acum înainte, el având deja 9 galbene în acest sezon.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 ciprian_73 » 16-05-2013 21:43

Gohoreanu si Tudorie ar fi timpul sa debuteze in echipa mare!
+2

ciprian_73

Login sau crează cont pentru a comenta              |