Petre GrigorasPetre GrigorasAntrenorul Petre Grigoraş a vorbit despre victoria cu Ceahlăul, fiind fericit că scorul final nu a mai dat apă la moară cârcotaşilor. El a reiterat faptul că va reveni la echipă abia după vacanţa de vară, chiar dacă a afirmat că nu i-a fost prelungit contractul încă.

Antrenorul a explicat că semnarea unei noi înţelegeri nu este blocată de partea financiară, de care este mulţumit, ci mai mult de obiectivele viitoare ale clubului. Grig a precizat că şi-ar dori să se bată la cupele europene la anul cu Oţelul, dar pentru asta ar avea nevoie de cel puţin 6-7 jucători noi de valoare, pentru a reuşi.
La final tehnicianul a vorbit şi despre manşa a doua a semifinalelor Cupei spunând că echipa sa nu prea are şanse după rezultatul din tur şi luând în considerare valoarea lotului Petrolului, dar totuşi a precizat că elevii săi vor lupta până la final.   

Petre Grigoraş: “Mă bucur că echipa a câştigat, mai ales revenind de la 0-2, iar aşa s-a reintrat în normalitate. Vroiam să câştigăm cu orice preţ să nu lăsăm loc de alte interpretări, Ceahlăul fiind o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării. Discuţii au fost şi după, că de ce nu am dat credit tinerilor, dar aşa suntem noi, românii, mai cârcotaşi. Din vară voi intra în programul normal, pentru că nu sunt refăcut sută la sută. Voi stabili cu conducerea ce avem de făcut, pentru că o decizie oficială de prelungire a contractului nu am luat încă. Financiar nu sunt probleme, că sunt mulţumit, problemele sunt pe teme sportive. Vreau să termin în primele 4-5, să mă bat pentru un loc de cupă europeană. Problema e să am şi cu cine să fac asta, pentru că acum suntem departe de aşa ceva. Cel puţin 6-7 jucători, de aceeaşi valoare, trebuie să vină la această echipă! Vom juca cu Petrolul, în returul semifinalei de Cupă, o echipă care este mult peste noi valoric, dar care nu trece printr-o formă foarte bună acum. Să fim serioşi, şansele noastre sunt aproape nule în faţa lor, la acest scor, dar vom juca până la final.”