Alexandru Tudorie Alexandru Tudorie Oţelul joacă marţi, de la ora 20.30, în deplasare, pe terenul celor de al Petrolul Ploieşti în manşa a doua a semifinalelor Cupei României la fotbal. Rezultatul din tur, 0-3, cât şi oboseala strânsă de titularii din această primăvară, odată cu apropierea finalului de sezon, au făcut ca staff-ul tehnic să se gândească serios să intre cu rezervele la meciul de mâine!


În privinţa indisponibililor, Cleidimar Didi şi Daniel Popescu nu fac parte din lotul deplasat a Ploieşti fiind accidentaţi, în timp ce Cristian Brăneţ abia a revenit la şedinţele de pregătire, dar probabil va rămâne în tribună.
Va lipsi şi antrenorul Petre Grigoraş, locul său fiind luat momentan de către secundul Marian Dinu, tehnicianul urmând să revină oficial pe bancă abia din sezonul următor, la fel ca jucătorii Silviu Ilie sau Alexandru Zaharia.
Mai mulţi jucători de la “satelit” au fost cooptaţi în lotul echipei mari, ei fiind prezenţi la ultimele antrenamente. Este vorba despre Mihai Adăscăliţei, Auraş Gohoreanu, Robert Moglan şi Ştefan Lupu care alături de Alexandru Tudorie au şanse să prindă lotul Oţelului în ultimele 3 meciuri ale sezonului.
Ionuţ Neagu şi Cristian Sîrghi sunt suspendaţi pentru partida de campionat cu FC Vaslui, pentru cumul de cartonaşe, primul având 7 avertismente în timp ce al doilea a ajuns la cifra 10 în acest sezon. Ei vor putea fi folosiţi însă la mecul cu Petrolul.

Marian Dinu: „Aveam mare nevoie de victorie cu Ceahlăul pentru ca echipa să prindă mai multă încredere. Ne ducem la Ploieşti să ne jucăm şansa pe care o mai avem, dar vom folosi mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin. Asta nu înseamnă că nu tratăm cu respect competiţia, dar pe finalul acesta de campionat cu meciuri din trei în trei zile trebuie să le dăm tuturor şansa să joace. Suntem conştienţi că avem jucători tineri de valoare şi va veni şi timpul lor. Tudorie, un copil extraordinar, a fost rezervă acum cu Ceahlăul şi dacă ne ajuta evoluţia meciului ar fi intrat măcar câteva minute. Au fost foarte multe speculaţii în jurul meciului cu Ceahlăul, dar mă bucur că le-am demontat. Îi felicit pe jucători pentru proba de voinţă pe care au trecut-o. Sunt mâhnit însă de atitudinea unor spectatori, care au strigat la 0-2 că suntem blatişti. Noi jucăm toate meciurile pe teren şi aşa vom face şi în ultimele partide ale sezonului.”