STIRI Liga I Costin şi Astafei – remarcaţii rundei trecute

Sergiu Costin - ridicand SupercupaSergiu Costin - ridicand SupercupaPartida cu Ceahlăul Piatra Neamţ din etapa a 32-a a Ligii I s-a transformat într-o bornă istorică pentru unul dintre cei mai îndrăgiţi oţelari. Sergiu Costin, căpitanul echipei supercampioane din 2011, a ajuns la 200 de meciuri jucate pentru Oţelul în prima ligă, el intrând pe finalul partidei mai sus amintite pentru a securiza victoria formaţiei noastre. Această cifră extraordinară îl plasează în Top 5 oţelari, după meciurile jucate, el obţinând un loc binemeritat alături de legende precum Cătălin Tofan, Viorel Tănase, Costin Maleș sau Tudorel Pelin.


Sergiu Costin (35 de ani) a sosit la malul Dunării în 2006 de la Gloria Bistriţa, împreună cu întreaga “legiune salvatoare”, care a scos atunci miraculos Oţelul de la retrogradare, sub comanda antrenorului Petre Grigoraş. Fundaşul central, unul din veteranii echipei alături de Gabriel Paraschiv, a prins peste 14.000 de minute pe terenul de joc în tricoul roş-alb-albastru, cifre care îl ridică cu siguranţă printre legendele fotbalului gălăţean, mai ales că Sergiu a fost căpitanul echipei de eroi care a câştigat titlul naţional în 2011!

Revenind la meciul cu Ceahlăul din runda 32 nu putem trece peste faptul că Victoraş Astafei a prins rezervele etapei conform Instat Football, el egalând pe tabelă cu un gol senzaţional în minutul 33, după ce în prealabil pasase decisiv la prima reuşită a Oţelului. Chiar dacă antrenorul Petre Grigoraş nu mai stă pe bancă, gălăţenii formează una dintre cele mai ofensive echipe şi cu Marian Dinu pe bancă. Runda trecută, roş-alb-albaştrii au iniţiat 107 atacuri spre poarta nemţenilor, în dorinţa de a întoarce rezultatul, clasându-se pe poziţia a treia în clasamentul etapei conform acestui criteriu.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 23-05-2013 10:31

Golul lui Astafei din meciul cu Ceahlaul va fi golul sezonului..

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 costy81gl » 23-05-2013 13:04

Unde putem citi si noi cateva statistici realizate de Instat Football? Macar procentajul de actiuni reusite de fiecare jucator in ultimul meci / ultimele meciuri.
+1

costy81gl

  •  
  •  

#3 Dregan » 23-05-2013 13:15

Citez pe costy81gl:
Unde putem citi si noi cateva statistici realizate de Instat Football? Macar procentajul de actiuni reusite de fiecare jucator in ultimul meci / ultimele meciuri.

Numai cei de la club pot oferi astfel de informatii. Cateodata mai apar in revista "OTELUL"
+1

Dregan

  •  
  •  

#4 Aruon » 23-05-2013 13:58

Astafei e un jucator foarte bun care nu s-a adaptat chiar 100% la echipa.Sa speram ca o va face!FORZA OTELUL!
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |