STIRI Liga I “Ajungem la un compromis sau reziliem contractul”

Petre GrigorasPetre GrigorasAntrenorul Petre Grigoraş şi-a vizitat elevii ieri la antrenament, el aflându-se în continuare în concediu medical după intervenţia chirurgicală suferită acum o lună. Ca şi în declaraţiile din zilele trecute, tehnicianul a ameninţat că nu va semna prelungirea contractului cu Oţelul, scadent în vară, dacă nu primeşte întăriri în lot, dar şi asigurări că salariile vor fi plătite la timp pe viitor. El a precizat că vrea să aibă o discuţie lămuritoare cu cei care conduc clubul, pentru că la anul şi-ar dori să lupte pentru cupele europene şi nu din nou pentru salvarea de la retrogradare.


Petre Grigoraş: "Mă simt bine momentan şi din vară voi fi apt să-mi reiau activitatea. E o odihnă forţată şi nu doresc nimănui să treacă prin ce-am trecut eu. Am urmărit toate meciurile Oţelului, am ţinut permanent legătura cu secunzii mei şi cu jucătorii. Elevii mei mi-au testat rezistenţa, mi-au dat momeală că sunt morţi fotbalistic, dar apoi au dovedit caracter şi au reuşit să câştige la Mediaş şi cu Ceahlăul după ce au fost conduşi.
Acum îmi doresc să am o discuţie cu cei din conducerea clubului, pentru a stabili ce vom face de acum înainte. Îmi doresc ca în sezonul următor să ţintim mai mult decât salvarea de la retrogradare, nu-i un obiectiv care să ne facă cinste. Pentru a ne clasa pe un loc de cupă europeană trebuie completat lotul. Au plecat jucători campioni cu Oţelul în iarnă şi au fost aduşi în locul lor alţii care nu s-au putut adapta. Trebuie să discutăm, să vedem dacă ne vom putea baza pe ceva concret. Dacă nu, n-o să pot să stau în condiţiile în care jucătorii ar fi neplătiţi, în condiţiile în care am avea un lot cu care să nu avem nicio speranţă să ne luptăm pentru o cupă europeană. Va trebui să discutăm şi să ajungem la un compromis sau să reziliem contractul, indiferent cu ce preţ. Am venit cu nişte gânduri aici şi îmi păstrez acele gânduri."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 lucigl » 23-05-2013 10:58

Parca trebuia sa vorbeasca ieri cu patronul despre acest subiesct . Nu a mai vorbit ?
−2

lucigl

 •  
 •  

#2 Dregan » 23-05-2013 11:01

"Patronul" e la Bucuresti. Nu prea are cum sa vorbeasca direct cu el...

Dregan

 •  
 •  

#3 granata » 23-05-2013 11:07

Grigoras e barometrul increderi fata de conducerea clubului.Daca ramane e de bine si inseamna ca se vrea performanta,daca pleaca inseamna ca ne asteapta o vara cu scandal si circ la club.
+2

granata

 •  
 •  

#4 steel_boy » 23-05-2013 11:11

Momentul adevarului...o sa vedem ce ganduri are Adamescu cu echipa. Din ce stiu pentru a beneficia de banii de la Uefa echipa trebuia mentinuta inca un sezon in competitie, acel sezon a trecut vedem ce se intampla...
+1

steel_boy

 •  
 •  

#5 Aruon » 23-05-2013 13:56

Sa speram ca va fi bine.Insa sper din suflet ca nu vom mai avea acelasi circ.E foarte normal ceea ce cere Grigoras.Ori se vrea performanta si viitor bun (cat de cat bun nu zic acum super performante) ori se vrea doar banii din aceasta echipa si mediocritatea.Sa speram ca prima varianta ,cea cu performanta va fi cea aleasa de conducere.
Pana atunci,FORZA OTELUL!!!
−2

Aruon

 •  
 •  

#6 bogdan64 » 23-05-2013 18:59

Si eu vad in Grig un barometru! Daca ramane e de bine, daca nu e nasol! Trebuie sa scapam de acest profitor pe nume Adamescu, care nu are nici o treaba cu sportul daramite cu fotbalul si implicit cu Otelul!
+2

bogdan64

 •  
 •  

#7 R4dioh3ad » 24-05-2013 01:35

Sa fim seriosi de cand sunt suporter al otelului nu cred ca s-a transferat un jucător de valoare sau măcar in forma de moment(poate astafei)...cu atât mai puțin se va face acum...Grigoras daca vrea cu adevărat sa conducă aceasta echipa tre sa-si bată capul cu ce are la dispoziție ,daca nu va pleca iar ca si ultima data... Parca si atunci dansul a declarat ca nu avem echipa de cupe europene si a venit un alt antrenor care cu aceeași echipa a luat titlul...
+1

R4dioh3ad

Login sau crează cont pentru a comenta              |