STIRI Liga I Narcis sau Grig: Cine are dreptate ?

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuImediat după meciul cu Dinamo, directorul general Narcis Răducan şi antrenorul Petre Grigoraş au dat informaţii contradictorii, unul spunând că nu sunt probleme mari la club şi că se vor rezolva cât de curând, în timp ce celălalt şi-a anunţat demisia din cauza promisiunilor neonorate şi situaţiei de incertitudine.
În timp ce Petre Grigoraş îşi anunţa plecarea, Narcis Răducan declara că suporterii ar trebui să stea liniştiţi din acest punct de vedere, deoarece doleanţele tehnicianului vor fi rezolvate în intersezon. Directorul general a precizat că jucătorii îşi vor primi restanţele financiare, iar lista cu fotbalişti doriţi, prezentată de Grig, a fost luată la cunoştinţă de către conducere.
De partea cealaltă, antrenorul Petre Grigoraş care a anunţat că pleacă înainte de meciul cu Dinamo, era la fel de convins şi după partida respectivă, fiind supărat că n-a putut discuta cu nimeni din partea TNG referitor la cerinţele sale. Tehnicianul a explicat că mai are contract timp de un an cu Oţelul, dar în condiţiile în care patronatul nu s-a ţinut de promisiunile făcute, el a afirmat că nu mai poate fi antrenorul gălăţenilor. La final, “Grig” a ţinut să nege vehement faptul că ar fi fost ofertat de Dinamo sau că şi-ar dori să ajungă la echipa bucureşteană.

Narcis Răducan: „Staţi liniştiţi, va rămâne Petre Grigoraş, se vor rezolva toate problemele. Are cerinţe normale pentru un antrenor care doreşte să facă performanţă. Doreşte jucători care să întărească lotul, vrea să jucăm în cupele europene. Din nefericire, întâmpinăm ceva probleme pe care sperăm să le rezolvăm în intersezon. Sunt ceva restanţe financiare, nu este un secret acest lucru, trebuie rezolvate pentru că acesta este un punct important din ceea ce s-a discutat. Petre ne-a dat o listă cu jucătorii pe care şi-ar dori să-i antreneze din sezonul viitor, deja am intrat în contact cu unii dintre ei. Am informaţiile necesare care mă îndreptăţesc să cred că până la reunirea lotului se vor rezolva o parte din probleme, tocmai de aceea am convingerea că Petre nu va pleca şi vom continua împreună.”

Petre Grigoraş: “Dacă se dorește revitalizarea echipei, așa cum s-a promis, cred că s-a dovedit că nu te poți lupta la un loc de cupă europene cu actualul lot. Cred că și-a dat toată lumea seama de acest lucru. Situația mea este una neclară, s-au promis multe, iar dacă nu se vor rezolva, atunci o să merg în altă parte. S-a promis o stabilitate financiară, dar nu s-a respectat, jucătorii sunt neplătiți de atâta timp. Dacă nu s-a respectat ceea ce s-a spus, ce rost mai are să ne încurcăm unii pe alții. Ar trebui să ne despărțim amiabil, să ne strângem mâna și să mergem fiecare pe drumul nostrum. A fost şi problema mea personală cu operaţia, dar am păţit-o în timp ce munceam la Oţelul, nu pe stradă. Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo şi atâta timp cât sunt sub contract cu Oţelul, nu mă interesează. Am contract cu Oţelul încă un an, dar în condiţiile în care patronatul nu se ţine de promisuni atunci voi pleca. Nu mă gândesc la nicio echipă, nu trebuie să existe speculaţii, nu mă intersează Dinamo!”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 dj » 30-05-2013 08:51

mai multa incredere am in Grig...el cand spune ceva face..nu ca Narcis....promisiuni de fatzada
+2

dj

 •  
 •  

#2 gopolino20 » 30-05-2013 09:22

Grigoras, cu siguranta......suntem satui de promisiuni si minciuni...mai bine sa iasa acesti conducatori sa faca o conferinta si sa spuna ce planuri au in legatura cu viitorul echipei, sa stim ce buget, ce obiective, ca sa fim linistiti cu privire la ce viitor avem....
+1

gopolino20

 •  
 •  

#3 Paul P. » 30-05-2013 11:40

Eu stau si mã întreb cât timp o sã mai dureze aceasta saradã. Ilustrul conducãtor al cublului domnul Rãducan tace. Nu l-am vãzut odatã sã iasã si sã le spunã lucrurilor pe nume. Am inteles...are contract de confidentialitate cu noi, restul prostimii. Dar pe baietii de la echipã de ce îi ingorã. Oare a rãmas fãrã pic de onoare. Daca cititi acest mesaj, stimate conducãtor, sã stiti cã noi încã asteptãm rãspunsuri. Nu ne intereseazã banii din cont, cã s-au vândut jucatorii in iarnã pe bani si nu s-au dezvaluit niciodatã sumele pe care s-au dat. Nu, noi suporterii vrem adevarul. Unde se îndreaptã echipa? Si cand vom avea liniste? Cãnd o sã se spunã lucrurilor pe nume?
+2

Paul P.

 •  
 •  

#4 Leviathan » 30-05-2013 12:13

Valeu ce poveste ai scris, este simplu, cat o sa fie adamescu si punct.
−2

Leviathan

 •  
 •  

#5 granata » 30-05-2013 12:42

Eu nu mai am incredere in nimeni,ma simt luat la "misto" din mai 2011 de toti cei care au condus si lucrat la clubul Otelul!
+2

granata

 •  
 •  

#6 caparica » 30-05-2013 18:28

Nu stiu cine are dreptate.Un lucru este sigur si vizibil.Domnul M.S.ne-a distrus clubul,lasundu-l fara bani si pe mainile unor persoane care nu au nimic in comun cu fotbalul si cu orasul Galati.De ce?Doar pt.bani.Marele suporter al echipei FC.OTELUL GALATI si-a batut joc de toti suportrii si de un oras intreg.El a stiut dintotdeauna ce are de gand sa faca.Prima data banii pe munca baietilor care au castigat un titlu si nu numai,apoi vanzare clubului si nu in ultimul rand retragerea finantarii primariei catre club.Si deasemenea sa nu uitam minciunile din campania catre fotoliul de primar si anume NOUL STADION.Deschideti ochii oameni buni si vedeti realitatea.Aceasta persoana a pacalit un oras intreg.FORTA OTELUL,PANA LA MOARTE!
+2

caparica

 •  
 •  

#7 cipic » 30-05-2013 18:56

Ei, da, mai caparica, e adevarat. Problema e ca galatenii sunt cu ochii inchisi. Dar stii de ce? Pentru ca sunt romani!!! Hi, hi... amar raspuns. Aproape ne-am obisnuit si gasim ca e normal sa fim furati.
+1

cipic

Login sau crează cont pentru a comenta              |