STIRI Liga I Revista “OŢELUL” la nr. 14

CopertaCopertaPublicaţia oficială “OŢELUL” a revenit cu numărul 14, unul numai bun să umple golul de roş-alb-albastru în această vacanţă! Revista, care nu ar trebui să lipsească din colecţia niciunui oţelar adevarat, poate fi achiziţionată de la Magazinul Oficial “Masita-Oţelul” din str. Brăilei, lângă BRD. Preţul a rămas neschimbat, adică 5 lei !


Revista cuprinde informaţii despre meciurile Oţelului, de la echipele de juniori până la cea de seniori, un interviu cu unul dintre cei mai în formă jucători ai Oţelului pe final de sezon – Alexandru Benga, remember 15 mai 2011 cu poze şi articole legate de sărbătoarea titlului de acum 2 ani, editoriale, statistici, interviu cu un antrenor de legendă – Vasile Simionaş, colţul tacticianului, prezentarea tinerelor speranţe care bat la porţile echipei mari, etc.
Revista are 28 de pagini color şi ca bonus un poster cu cel mai important transfer recent  Victoraş Astafei.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 dumibgd » 31-05-2013 01:19

Sa va fie rusine, unul dintre cei mai buni fotbalisti in acest retur, si nici un comentariu.Mai lasati si voi pe avarescu si ridicati-le moralul la jucatori. Eu personal, de cand a terminat cu petrolul, si a inceput cu Otelul, de pe vremea lui munteanu, am zis ca Benga merita o sansa, si sincer a aratat asta si pe teren. FELICITARI BENGA. Sper ca sa castigi cel putin un trofeu cu Otelul.
+4

dumibgd

Login sau crează cont pentru a comenta              |