STIRI Liga I Se rezolvă cu Grig?

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAntrenorul şi-a înaintat demisia încă de săptămâna trecută, dar nu a mai fost contactat de conducerea clubului, care speră însă în continuare să-l păstreze la echipă. Lucrurile păreau să degenereze, Grigoraş fiind nemulţumit de faptul că patronatul nici măcar nu s-a sinchisit să-l caute după decizia pe care o luase. Între timp însă, se pare că drama fotbalistului Cojoc, înjunghiat după o altercaţie, a mai unit spiritele la Oţelul.


Tehnicianul a declarat că îl aşteaptă pe Cojoc la reunire, semn că sunt şanse ca el să renunţe la ideea demisiei. De partea cealaltă, directorul general Narcis Răducan, s-a arătat şi el mai încrezător, spunând că speră ca Grig să revină la echipă, iar pentru acest lucru a luat deja legătura cu doi fotbalişti aflaţi pe lista antrenorului, pentru un transfer la Oţelul.

Petre Grigoraş: "În două săptămâni începem pregătirea de vară şi sper să fie apt Cojoc, avem nevoie de el. Mai multe voi afla după ce va merge cineva să îl viziteze la spital.”

Narcis Răducan: “Petre are dreptate să fie supărat. Când a venit în iarnă la echipă, Grigoraș a avut mai multe doleanțe, printre care stabilitate financiară, dar și investiții în transferuri. A spus că-i trebuie trei - patru jucători de valoare mare pentru a putea ataca iar Europa. Într-adevăr sunt restanțe față de jucători, dar este vorba doar despre o lună. Cât despre transferuri, ele nu se pot realiza peste noapte. Eu deja am ajuns la un acord verbal cu doi dintre jucătorii doriți de Petre, urmează să semnăm, așa că eu zic că Grigoraș s-a grăbit. Încă mai sper că va reveni asupra deciziei, dar, dacă nu, atunci am și alte variante pentru că trebuie să mergem mai departe. Dar, eu zic că tot Grigoraș va fi antrenor la Oțelul.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 extasy » 05-06-2013 12:19

Acum cateva minute s-a anuntat , Demisia lui Grig a fost acceptata !

viata-libera.ro/.../...

extasy

 •  
 •  

#2 romeo » 05-06-2013 12:42

ce tare! suntem o adevarata echipa de prime time ! nu stie stanga ce face dreapta , saracul Narcis !asteptam explicatiunile ...foarte interesant !Grigoras si-a cam gasit leacul cu alba neagra pe care o juca ..imi pare rau de Narcis care s-a umilit non stop pana acum...
+4

romeo

 •  
 •  

#3 Myhay20 » 05-06-2013 12:50

Conducere de 2 lei! Pacat, tocmai cand parea ca lucrurile se aseaza... Tot ce nu inteleg, de ce l-au mai adus in iarna, ca sa ce?
+2

Myhay20

 •  
 •  

#4 Myhay20 » 05-06-2013 12:53

Inca ceva, cand dracu va mai intra echipa asta in normal? De un an jumate echipa este numai in incertitdine, mister! Cand se va intra in normalitate?
+1

Myhay20

 •  
 •  

#5 Myhay20 » 05-06-2013 13:17

Desigur ca o reactie din partea clubului va fi peste vreo 3-4 zile si nici aia fara prea multe lamuriri...
+1

Myhay20

 •  
 •  

#6 bigsorin » 05-06-2013 13:27

sCitez pe Myhay20:
Desigur ca o reactie din partea clubului va fi peste vreo 3-4 zile si nici aia fara prea multe lamuriri...

speri? eu nu stiu daca va fi asa cine suntem noi suporteri sa ne ia ciofutu in seama noi suntem buni numai cand cumparam abonament sau bilet atat fara alte pretentii ei conduc ca la astra aigurari iti ia banii si in caz de accident nu vezo nici un ban iti spun ca poti sa-i dai in judecata
+2

bigsorin

 •  
 •  

#7 84 generation » 06-06-2013 00:13

Grig vrea performanta, a prins curaj de cand otelul a luat titlul cu fosta lui echipa si jucatori promovati de dansul. Daca vrea sa faca performanta la otelul ,trebuie sa isi faca treaba aici inca vreo 3-4 ani,caci jucatori valorosi nu vor fi adusi...avarescu spala bani aici,in nici un caz nu investeste,asa ca rabdare....la fel ca inainte

84 generation

Login sau crează cont pentru a comenta              |