STIRI Liga I Cojoc e bine

Samoel CojocSamoel CojocSamoel Cojoc a fost implicat zilele trecute într-o altercaţie care s-a soldat cu internarea sa în spital, după ce a fost înjunghiat în zona abdominală. Jucătorul a fost externat încă de ieri din unitatea medicală, cazul ajungând pe masa Poliţiei Galaţi.
Fotbalistul a ţinut să liniştească suflarea oţelară, spunând că acest incident, pe care-l regretă, nu-i va afecta cariera şi a explicat circumstanţele în care s-a petrecut conflictul. Iată declaraţia lui Cojoc, preluată de pe site-ul oficial al clubului Oţelul.

În altă ordine de idei, reunirea lotului roş-alb-albastru va avea loc pe 17 iunie şi nu pe 15 cum fusese stabilit iniţial.

Samoel Cojoc: "Zilele trecute, în timp ce mă aflam împreună cu câțiva membri ai familiei mele, am fost victima unui incident pe care îl regret foarte mult. Este vorba despre un incident iscat din senin, am fost nevoit să-mi apăr frații, am fost rănit și am ajuns la spital. Pe această cale, vreau să le transmit suporterilor FC Oțelul Galați că mi-am revenit și că sunt nerăbdător să încep pregătirile pentru sezonul 2013-2014. Am ales această cale de comunicare pentru a avea liniște în cele câteva zile de vacanță rămase până la începerea pregătirilor și am încredere că organele abilitate care cercetează cazul vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul. Anunț totodată că activitatea sportivă nu-mi va fi afectată. Vă mulțumesc pentru susținere!"

Comentarii   
  •  
  •  

#1 jean404 » 06-06-2013 14:23

Mai putin sa bei, ca erai intreg acum !
+1

jean404

  •  
  •  

#2 gopolino20 » 06-06-2013 14:54

sper sa se lase de bautura si de golanii, anturajul sau il strica si poate sa-i afecteze si cariera de sportiv……adica sa renunte la baietasii de cartie, toata lumea stie adevarul asa ca sa nu ne mai mintim, si el este vinovat, si ceilalti atacatori….este tanar si trebuie sa se gandeasca numai la fotbal, daca asta vrea daca nu, sa fie baietas de cartier, in continuare….bine ca este sanatos, asta conteaza....poate isi baga mintile in cap, si sa nu cumva sa cada in pacatul razbunarii, ca tot el pierde.......ca stim toti cum se procedeaza in astfel de cazuri, mai devreme sau mai tarziu, toti vrem sa ne revansam......
+1

gopolino20

  •  
  •  

#3 Surpass » 06-06-2013 16:25

Ce sa faca si el daca pe teren nu iese in evidenta, macar s-o faca in afara lui.....nu c-ar fi la primul episod.....cat despre ciorile alea borate, au scapat ieftin, eu le-as fi dat foc de vii.
+1

Surpass

  •  
  •  

#4 otzelarul » 06-06-2013 16:32

Alex Tudorie a intrat in atentia celor de la CF Malaga !

PS : sa vedem daca dupa acest accident domnul Cojoc isi va indrepta atentia doar inspre fotbal :)
+1

otzelarul

Login sau crează cont pentru a comenta              |