STIRI Liga I ANAF a sechestrat Oţelul !?

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuZiua şi problema financiară la Oţelul… Digisport anunţă că cei de la ANAF ar fi blocat încă de miercuri conturile clubului de fotbal Oțelul și au pus sechestru pe întreg lotul de jucători! Agenția Națională de Administrație Fiscală ar avea de recuperat nu mai puţin de 5 milioane de euro de la formaţia gălăţeană, bani rezultaţi din taxe neplătite la timp.

Dacă ştirea se dovedeşte a fi adevărată, Oțelul nu poate aduce niciun fotbalist nou, ba mai mult dacă vinde vreun jucător, suma rezultată din transfer ar ajunge direct în conturile statului român. Singura şansă ar fi ca patronatul echipei să se înţeleagă cu ANAF pentru a plăti în rate această datorie uriaşă, care şi-ar avea începuturile încă din anul 2004.

E ciudat totuşi pentru că este greu de crezut că Oţelul ar fi luat licenţa de club profesionist dacă ar fi avut probleme atât de grave cu Finanţele. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoare şi vom încerca să revenim cu detalii vizavi de acest caz extrem de grav dacă se dovedeşte a fi real… Ar fi de aşteptat ca cei din conducerea clubului să lămurească situaţia printr-un comunicat de presă.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 gedo » 06-06-2013 22:05

Asta ne mai lipsea acum...e clar ca nu se va face nici un transfer in vara aceasta.Anul viitor tragem tot la...retrogradare.
+2

gedo

 •  
 •  

#2 granata » 06-06-2013 22:06

Si domnul primar continua sa taca!!Sau domnia lui nu a fost in conducere in ultimi ani cand au fost acumulate datorii de 5 milioane€€€€...
+2

granata

 •  
 •  

#3 Myhay20 » 06-06-2013 22:16

Management de kkat si conducatori de kkat! Numai de rele putem auzi la echipa asta? Trebuia sa avem 17 milioane de euro, dupa privatizare trebuia sa ramanem cu 7, iar acum sunt datorii de 5 milioane, ce dracu?
Repet intrebarea, numai de rele putem auzi la echipa asta? Ba jucatori neplatiti, nu stim ce antrenor avem, nu stim care sunt obiectivele echipei, ce se vrea de la ea, avem niste jucatori betivi si scandalagii, avem un management prost si conducatori care ne scufunda de tot! Cand se vor termina toate astea ca m-am saturat. Ce fel de club profesionost este asta? Marius Stan, dormi bine?
+3

Myhay20

 •  
 •  

#4 Myhay20 » 06-06-2013 22:34

Sper ca asta sa fie vechea societate si nu actuala! Parca a mai fost problema asta!
+1

Myhay20

 •  
 •  

#5 Arkan » 06-06-2013 23:06

De "prietenii" de la TNG pot crede ca sunt rau intentionati (profit gen o intrare si-o iesire rapida) sau ca sunt zgarciti, ca sunt obsedati de control sau de obtinerea unui profit, dar in niciun caz nu cred ca sunt idioti!

Pur si simplu, un individ care face afaceri (bune, rele) de sute de milioane de euro nu-si permite sa se inconjoare cu incompetenti.
Prin urmare, ma indoiesc ca si-au dat cu dreptul in stangul pierzand sub sechestru lotul de jucatori (de fapt, drepturile lor federative, nu jucatorii ca persoane, ca nu-s robi!), plus o baza cum e Ancora, numai buna de vandut la suprapret pentru acel teren (presupunand ca-s exclusiv rau intentionati) si ce mai are clubul pe societatea actuala.

E mult mai probabil sa fie un terchea-berchea aparut ieri, care are impresia ca tastatura face presa singura, a auzit si el ceva si scrie ce i s-a parut. Eu n-am gasit niciun comunicat pe tema asta pe site-ul ANAF. Tot ce-i posibil e sa fie vorba de vechea societate si sa fi incercat s-o lege de actuala, cumva. Singurul element comun mi se pare ca e Anghelinei, care era administrator la societatea veche si caraus de hartii la societatea noua. In rest, doua firme diferite, cu administratori diferiti...
+1

Arkan

 •  
 •  

#6 one.dollar » 07-06-2013 00:31

poate pana la urma nu e chiar asa rau s-o luam si noi de la zero, de jos din liga a 4-a sau a 5-a numa sa scapam naibii de investitorii astia. sa fim un club curat de sus pana jos.

one.dollar

 •  
 •  

#7 bigsorin » 07-06-2013 06:06

si ce in conturile otelului erau 7 mil de euro sa plateasca daca e datorie nu sa care hotii astia de la tng banii acasa

bigsorin

 •  
 •  

#8 Leviathan » 07-06-2013 06:38

Cu sechestru sau fara tot la retrogradare "tragem". Cat despre un comunicat.. e ultimu' lucru care vreau sa il vad de la hotii astia

Leviathan

 •  
 •  

#9 Myhay20 » 07-06-2013 07:25

Ce frumos este sa te uiti la activitatile Petrolului, au castigat cupa, au ajuns pe locul 3 in campionat, iar acum se intaresc si fac transferuri! Li s-a facut stadion de catre primarie si au niste conducatori care investesc!
Era oare imposibil sa avem si noi astfel de conditii?

Myhay20

 •  
 •  

#10 theflyer » 07-06-2013 09:15

Cred ca e iarasi o perdea de fum. Datoria asta de 5 milioane e pe fosta societate iar ANAF-ul se chinuie de ani de zile sa o recupereze (in trecut au pus sub sechestru tabela de schimbat jucatorii si portile din teren). M-as mira sa fie altceva data asta, iar interesant ar fi sa vad cine are interes sa toarne gaz pe foc, avand in vedere ca si asa nu eram noi prea linistiti.

theflyer

 •  
 •  

#11 Tudor » 07-06-2013 11:59

Deci toate site-urile cu stiri au scris de acest sechestru, dar ceva oficial din partea ANAF aveti ceva? Nici pe site-ul oficial nu scrie nimic. Nu stiu cine a aruncat primul bomba, dar cu siguranta ceilalti au preluat de dragul senzationalului. Sper sa nu fie adevarat. Daca nu este adevarat in mod normal ar trebui dati in judecata toti care au scris, isi permite cam multe presa. Dar daca este adevarat cineva trebuie sa plateasca, nu numai cu bani.
+1

Tudor

 •  
 •  

#12 mario » 07-06-2013 13:07

Conducătorii FC Oţelul au confirmat astăzi că activitatea clubului este paralizată, în urma unei inspecţii a reprezentanţilor Agenţiei Naţionale de Administraţie Fiscală (ANAF), finalizată cu sechestru asigurator pe conturile şi bunurile societăţii pentru o sumă de aproape cinci milioane de euro.
Estre vorba de perioada 2005-2012, când fotbaliştii nu aveau contracte de muncă, ci convenţii civile. Inspectorii ANAF au calculat o diferenţă pe care o cer de la actualii acţionari ai societăţii Fotbal Club Oţelul S.A. "Este vorba de interpretări diferite ale cadrului legislativ. Am făcut contestaţie, dar până la un verdict final există acest sechestru asigurator", au precizat surse din cadrul clubului gălăţean.

Din vara anului 2012, FC Oţelul a trecut pe contracte de muncă, fiind una dintre puţinele grupări din fotbalul românesc care a renunţat la convenţiile civile. Astfel, aproape toate grupările din fotbalul românesc sunt ameninţate că vor ajunge într-o situaţie similară cu Oţelul Galaţi.
Întreg fotbalul românesc este ameninţat de măsuri simlare.
asa ca stati linistiti ca nu suntem singuri

mario

 •  
 •  

#13 theflyer » 07-06-2013 13:56

Hmmm... cred ca pana la urma vom fi singuri. N-aveau chef sa faca transferuri si sa plateasca salarii si acum au scos-o pe asta cu ANAF-ul. Deci pa si la revedere transferuri anul asta... acuma suntem "sub sechestru"ANAF. Rad si curcile.
PS: Pana la urma mi s-a raspuns la intrebarea de mai devreme... cineva chiar are interes sa fie instabilitate la club: chiar cei care il conduc.

theflyer

 •  
 •  

#14 Tudor » 07-06-2013 15:24

Sa fiu linistit ca nu vom fi singuri? Pai eram linistit daca eram singurii in afara problemei, nu ca suntem in ea alaturi de altii.
+1

Tudor

 •  
 •  

#15 caparica » 07-06-2013 15:58

Domnule NARCIS RADUCAN,mai auzim si noi vesti bune despre acest club?De astfel este clubul nostru de suflet al suporterilor galateni.Numai si numai de rau auzim si ne-am cam saturat.Nu va mai bateti joc de acest club si de acesti suporteri mininati,pe care tot din cauza actualei conduceri i-ati pierdut.Vad ca domnul M.Stan s-a spalat pe maini.Asa mare suporter este,ca nu-l mai intereseaza nimic.Lasa pur si simplu acest cub sa-l distruga altii,sa-l "omoare".FORTA OTELUL!IUBESC OTELUL!DOAR OTELUL!

caparica

Login sau crează cont pentru a comenta              |