STIRI Liga I “E păcat de ce se întâmplă la Oţelul”

Marius PenaMarius PenaEx-atacantul Oţelului, Marius Pena, aflat acum la FK Baku, a vorbit recent la Digisport despre evoluţia sa în Azerbaidjan. El a afirmat că ştie că situaţia Oţelului s-a schimbat în rău, spunând că foştii săi colegi nu au siguranţa zilei de mâine la cum merg lucrurile la formaţia gălăţeană.


Atacantul a glumit spunând că dacă toţi oţelarii s-ar transfera la Baku cu el, atunci s-ar bate cu siguranţă la titlu. La final Pena a vorbit şi despre echipa naţională sau planurile sale de viitor.

Marius Pena: “Îmi merge foarte bine la Baku, am întâlnit un colectiv minunat. E drept că și golurile pe care le-am marcat foarte repede m-au ajutat să mă integrez mai bine. Colegii ştiau cine sunt și chiar m-au primit bine. Ei aveau nevoie de atacanți pentru că suferiseră la acest capitol în turul campionatului și, evident, că m-au întrebat și de Liga Campionilor, iar eu am încercat să le împărtășesc puțin din experiența minunată pe care am trăit-o în UCL. Eu personal mi-aș dori să câștig un nou trofeu la nivel de echipă, pentru că individual am câștigat trofeul “Jucătorul lunii martie“. Anul ăsta am fost aproape de câștigarea cupei, însă, din păcate, am ieșit în semifinale. Azerii au o infrastructură foarte bună, sincer nici eu nu mă așteptam să găsesc condiții atât de bune. Au terenuri de antrenament, săli de fitness și tot ceea ce îți trebuie pentru a face performanță. E păcat de ce se întâmplă la Oţelul. Nu au terminat pe un loc foarte bun, dar au fost și destule probleme la nivel administrativ și asta s-a resimțit în jocul foștilor mei colegi. Jucătorii erau nesiguri, nu știau exact ce o să se întâmple pe viitor la Galaţi. Eu, sincer, sper să se reglementeze toate problemele de acolo și Oțelul să ajungă din nou între primele echipe din țară. Aș vrea să vină câțiva dintre ei la mine la echipă, aș avea nevoie. Eu vă spun, sincer, că aș lua toată echipa și cred că ne-am bate la titlu. Echipa naţională este visul oricărui fotbalist și aș veni cu cea mai mare plăcere, dar cred că timpul meu a cam trecut. Deja am o vârstă, joc într-un campionat mult mai slab cotat decât cel din România și e mai greu, dar, cine știe, poate pe viitor, prin evoluțiile mele și poate printr-un transfer într-un campionat mai puternic, poate prind și eu o prezență la națională. Campionatele din Germania sau Anglia ar fi pe placul meu, pentru că acolo se practică un fotbal bazat mai mult pe forță.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 09-06-2013 23:26

Ma bucur pentru Pena ca si-a gasit o echipa care poate sa ii ofere un trai cat de cat decent..
+1

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 ADYtza74 » 10-06-2013 15:11

Citez pe Alexandru C.:
Ma bucur pentru Pena ca si-a gasit o echipa care poate sa ii ofere un trai cat de cat decent..

Crezi ca la Otelu murea de foame? Sunt destule vrajeli si inventii.Praf in ochi la prosti.Bani au fost si vor fi intotdeauna la Galati.Uitate sau adu-ti aminte cum au venit unii jucatori la Otelu ,care ajungeau la antrenamente sau la meciurile de acasa pe jos,cu tranvaiu,maxi-taxi,taxiu sau cu alt coleg si a plecat cu Jeep sau alte madel noi.Asa ca nu-i mai plange-ti.

ADYtza74

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 11-06-2013 19:48

il admir pe Pena ! el e bucurestean, tatal lui a jucat mult la Steaua, a luat si titlul, te-ai fi asteptat sa fie stelist pur-sange, dar el tine cu Otelul chiar si dupa plecare urata, si nu a stat la club decat 3-4 ani ! pe cand altii, crescuti in Galati, cu Otelul in inima si Steaua mare dusman, au ales tradarea, si nu s-au mai uitat in urma, nu dau nume( Rapa, Bourceanu.... :)) )

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |