STIRI Liga I Bergodi în locul lui Grig?

Cristiano Bergodi Cristiano Bergodi Cotidianul ProSport anunţă că cei din conducerea Oţelului ar fi luat deja legătura cu antrenorul Cristiano Bergodi, pentru a-l înlocui pe demisionarul Petre Grigoraş.
Cât e real şi cât ficţiune în această poveste rămâne de văzut, dar ceea ce ştim cu siguranţă este faptul că directorul general Narcis Răducan şi l-a dorit pe Bergodi încă de a venirea sa, declarând acest lucru în cercuri restrânse, însă atunci s-a lovit de refuzul lui Marius Stan care l-a instaurat la cârma echipei pe Viorel Tănase.


Pe de altă parte, acest nume poate fi doar o strategie a patronatului de a-l speria pe Grigoraş, pentru ca acesta să revină la echipă pe 17 iunie, când are loc reunirea lotului. Această variantă pare destul de plauzibilă, deoarece Narcis Răducan a declarat recent că a fost mandatat de acţionari să găsească un înlocuitor în cazul în care nu se mai înţeleg cu actualul tehnician. De asemenea, “Grig” a fost ameninţat cu plata a peste 18.700 de euro ca despăgubiri pentru ruperea unilaterală a contractului cu Oţelul, adică o sumă destul de egală cu salariul preşedintelui Consiliului de Administraţie, Lucian Ciofoaia, pe care de altfel nu-l vede nimeni în ultima perioadă.
Revenind la zvonul cu Bergodi, acesta are 48 de ani ca şi Grigoraş şi a antrenat ultima oară la Pescara, pe care nu a putut-o salva de la retrogradarea din prima ligă. Tehnicianul italian este bine cunoscut în România, unde a antrenat cu destul succes formaţii precum Progresul Bucureşti, CFR Cluj, Rapid, Politehnica Iaşi sau Steaua. În Italia natală nu s-a bucurat de aceeaşi simpatie trecând meteoric pe la Imolese, Sassuolo, Lazio Roma (secund), Modena sau Pescara.

Narcis Răducan (1 iunie): "Petre Grigoraș solicită anumite lucruri și suntem aproape să ne despărțim dacă nu ajungem la un numitor comun. Am o comunicare cu dânsul, legat de strategia de transferuri, dar nu este de ajuns. În cazul în care nu ne înţelegem cu Grigoraş va trebui să ne reorientăm rapid și așa cum este și normal, soluții există."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 11-06-2013 09:46

Nu stiu daca e mai bun decat Grig, dar cred ca e pe acelasi profil.
Si Bergodi are abilitatea de a suda rapid colective. In plus, peste tot unde a fost a preferat promovarea jucatorilor tineri si foarte tineri. Jocul echipelor antrenate de el au avut un stil ofensiv, dar mai moderat decat stilul lui Grig.
Poate ca e o solutie viabila. Mai ales acum, ca a prins experienta in Serie A.
Cred ca se pliaza pe situatia existenta la club. Stie sa mobilizeze, mizeaza pe tineri si are tupeu.
+2

vitzamina

  •  
  •  

#2 mrs » 11-06-2013 10:20

Ar fi primul antrenor strain nu?
+2

mrs

  •  
  •  

#3 Tudor » 11-06-2013 15:07

Citez pe mrs:
Ar fi primul antrenor strain nu?

La asta ma gandeam si eu, de ce nu aducem antrenori straini? Ca antrenori romani buni sunt luati, iar Grig posibil sa plece...
+1

Tudor

  •  
  •  

#4 viorel21 » 11-06-2013 15:23

NCitez pe mrs:
Ar fi primul antrenor strain nu?

Nu.. Am mai avut antrenori straini.. Straini de fotbal !!! :lol: :P
+3

viorel21

  •  
  •  

#5 Steel Dany » 11-06-2013 19:44

da da da ! BERGODI !!!!

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |