STIRI Liga I Revin împrumutaţii ?

Sorin CucuSorin CucuOţelul s-a ales cu conturile blocate după un război de ani de zile cu ANAF, iar în acest moment clubul de la Dunăre nu poate face niciun transfer. În aceste condiţii este momentul potrivit să vedem ce mai fac jucătorii împrumutaţi pe la alte formaţii, deoarece aceştia sunt singurii care pot veni la Galaţi în acest moment!
Având în vedere că Oţelul are o mulţime de fotbalişti împrumutaţi îi vom prezenta pe rând, iar astăzi vom începe cu linia de fund.


Gabriel Abraham (22 de ani) – portar: Goalkeeperul nu a apucat să debuteze încă la echipa de seniori apărând poarta Oţelului cu succes doar în câteva partide amicale. În schimb, a avut foarte multe meciuri în tricoul echipei a doua, acolo unde a fost component de bază în 59 de partide. De asemenea, are numeroase prezenţe în naţionalele U17 şi U19 ale României. A părăsit “satelitul” pentru prima oară în 2011, plecând la Prahova Tomşani. A suferit o accidentare la mână şi nu a apărat prea mult, reîntorcându-se la Oţelul II în primăvara lui 2012, iar apoi a fost împrumutat la FCM Târgu Mureş, în septembrie anul trecut. A făcut un tur foarte bun pentru formaţia de Liga a II-a, fiind titularizat deşi concurenţa era una acerbă, târg-mureşenii având 4 portari în lot. A strâns 12 partide în campionat, toate ca titular şi integralist, încasând mai puţin de un gol pe meci, dacă vorbim de medie. A fost titular şi la partida de Cupă, când FCM Târgu Mureş a pierdut pe terenul Stelei cu 3-1. Din păcate, revenirea lui Dragoş Balauru la mureşeni l-a scos dintre buturi într-un moment foarte bun pentru el. Anul acesta Gabriel Abraham nu a jucat niciun meci oficial…

Florin Radu Stoica (21 de ani) este fundaş central, crescut la “satelit” şi a revenit la Oţelul anul trecut după împrumutul la SC Bacău în Liga a III-a, antrenându-se cu echipa mare pentru o perioadă. Deşi a fost unul din liderii “satelitului”, nu a prins niciun meci la seniorii Oţelului, având însă nenumărate partide în Liga a III-a, la echipa a doua a clubului, dar şi la loturile naţionale de juniori. După un debut foarte bun la băcăuani, cu destule meciuri în care a intrat titular, Stoica a fost îndepărtat de la echipă odată cu venirea unui nou antrenor. În iarnă a fost trimis la Dunărea alături de mai mulţi tineri ai Oţelului, pentru a forma acolo un nucleu de gălăţeni, dar nu s-a impus intrând doar de două ori în meciuri oficiale.

Sorin Cucu, care va împlini 23 de ani peste numai câteva zile, este un fotbalist obişnuit cu exilul după ce a petrecut deja două sezoane ca împrumut la Delta Tulcea, între 2010 şi 2012. A debutat în Liga I abia în sezonul recent încheiat la partida dintre CS Turnu Severin şi Oţelul, scor 1-1. Fundaşul stânga, fost component al naţionalei U19 a României, a jucat de 7 ori pentru gălăţeni, fiind integralist în toate meciurile. Totuşi, el nu a reuşit să convingă, fiind în afara lotului pe finalul anului 2012, iarna aducându-i mutarea la Târgu Mureş, sub formă de împrumut. Nici aici nu a jucat prea mult, având doar 3 meciuri în care a fost totuşi integralist. A avut o revenire de orgoliu pe finalul sezonului de Liga a II-a marcând un gol.

Sebastian Agache – fundaş stânga – 25 de ani: A jucat la Oţelul II şi Dunărea Galaţi, sub comanda lui Viorel Tănase de ambele ori. A fost trimis apoi la ACSMU Iaşi, dar nici aici nu şi-a găsit locul, iar luna august 2011 l-a găsit la Buzău în lotul Gloriei. A dezertat de aici, fără să joace vreun joc oficial, când a văzut situaţia financiară disperată a buzoienilor şi s-a întors la “satelit”, de unde a fost luat de ex-antrenorul de la echipa a doua, Dan Dobai, la Prahova Tomşani, dar nici aici nu s-a adaptat. În acest moment se află în Liga a III-a, în lotul Gloriei Buzău, fiind titular în banda stângă meci de meci. Din păcate pentru el şi formaţia sa, buzoienii au ratat promovarea în defavoarea unei comune, Viitorul Axintele depăşindu-i cu 9 puncte în clasament.

Constantin Mişelăricu – fundaş central – 23 de ani: Jucătorul provine dintr-o familie de aromâni din Tulcea şi era considerat în oraşul din judeţul vecin o mare speranţă şi un jucător ce se poate integra la orice echipă din prima ligă a României. Fundaşul central a sosit la Galaţi în ianuarie 2011, de la Delta Tulcea, dar nu a reuşit să se impună la echipa antrenată de Dorinel Munteanu, nefiind introdus nici măcar un minut în Liga I, în anul în are echipa noastră a luat campionatul. În schimb a fost folosit mai des la “satelit” în Liga a III-a. Imediat s-a pus problema împrumutului, mai multe formaţii de Liga II-a luptându-se pentru a-l înregimenta. Mişelăricu a ales Săgeata Năvodari şi a devenit titular de drept în centrul apărării dobrogenilor strângând 25 de meciuri într-un sezon. Şi-a continuat forma bună acasă, fiind împrumutat acum la Delta Tulcea, iar în sezonul trecut a fost om de bază cu 20 de meciuri în care a fost integralist! Mai are peste 2 ani de contract cu  Oţelul, ccea ce ne face să credem că într-o zi va reveni la Galaţi pentru a-şi lua revanşa.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bassnes » 12-06-2013 09:30

poftim ?! doar atatia ...dar Milea , Garleanu , Chebac , Negoiescu ?

bassnes

  •  
  •  

#2 Dregan » 12-06-2013 09:41

Citez pe bassnes:
poftim ?! doar atatia ...dar Milea , Garleanu , Chebac , Negoiescu ?

Am precizat si in stire: azi prezentam doar portarii si fundasii
Va veni si randul celor nominalizati de tine, plus altii
+1

Dregan

  •  
  •  

#3 gopolino20 » 12-06-2013 10:10

CUCU - poate fi o solutie certa, dintre toti cei mentionati.....are sanse mari tinand seama ca nu mai este Lijubincovic pe postul de fundas stanga, si a mai fost in lot, daca trage tare, si se concentraza doar la fotbal si la echipa, poate prinde lotul de 24-26

gopolino20

  •  
  •  

#4 Issos » 12-06-2013 10:27

Am vazut cu totii cam ce poate Cucu.
+2

Issos

  •  
  •  

#5 Myhay20 » 12-06-2013 10:38

Gata, ne vom lupta la titlu cu ei... :-*
+2

Myhay20

Login sau crează cont pentru a comenta              |