Remus PascuRemus PascuLa întâlnirea dintre suporteri şi conducerea Oţelului s-au prezentat directorul general Narcis Răducan, directorul sportiv Gabriel Viglianti şi primarul Stan. Din păcate reprezentantul TNG, Remus Pascu, care ocupă funcţia de director executiv al clubului, nu a mai venit la faţa locului deşi îşi confirmase iniţial prezenţa. Cel mai probabil acesta a fost chemat de urgenţă la Bucureşti de finanţatorul Adamescu, pentru a nu da explicaţii.

Aproximativ 80 de suporteri, de toate vârstele s-au prezentat la stadion, pentru a înţelege ce se va întâmpla cu echipa noastră.
Fostul director general al Oţelului, Marius Stan, actualul primar al Galaţiului a dialogat timp de aproximativ 45 de minute cu fanii strânşi la faţa locului. Iată un rezumat al celor spuse de acesta:

Marius Stan:
- a explicat că a venit în calitate de suporter, doar atât.
- a întrebat public pe cei de la TNG ce vor de la această echipă? Care sunt planurile? Și așteaptă răspuns.
- a declarat că oricum dacă ar fi venit Pascu ar fi considerat că e o lipsă de respect faţă de el ca primar, pentru că ar fi trebuit să vină cineva mai sus plasat în organigrama acţionariatului;
- în acest moment jucătorii nu au unde să mai stea, nu au primit salarii, nu sunt bani de cantonamente;
- acționarii nu au băgat nici măcar un euro în Oțelul de când au venit!
- a afirmat că așteaptă răspunsul de mai sus de la TNG, iar dacă aceștia nu au de gând nimic cu echipă, atunci să o vândă altor acționari, cu toate că acest lucru nu se poate rezolva acum din cauza sechestrului asigurator;
- pentru ca să se deblocheze conturile Oțelul ar trebui să plătească 10% din sumă datorată la ANAF, adică 500.000 de euro;
- Cu toate acestea primarul a afirmat că situația cu ANAF se va rezolvă în instanță cum s-a întâmplat și în cazul Astrei sau a lui Dinamo. În caz contrar tot sportul românesc ar fi în colaps, pentru că toți folosesc convenții civile; ANAF doar a speculat o breșă din Codul Fiscal.
- A repetat obsesiv faptul că cei din Combinat au ales investitorul, dar a recunoscut că și el a fost păcălit de Adamescu despre care avea altă părere înainte de a prelua echipa.
- Este de părere că TNG a luat echipa doar pentru banii care se aflau în conturi la acel moment, dar spune că lucrurile nu vor rămâne așa și că va anunța organele abilitate în cazul în care banii au dispărut
- a explicat că Primăria le-a acordat tot ajutorul celor de la TNG până la un moment dat: le-a cesionat gratis baza Siderurgistul pe încă 5 ani, plus 500.000 de euro din partea Primăriei în 2012!
- Îi este frică că se poate ajunge la insolvență sau la mutarea echipei!
- A venit cu un plan al noului stadion. A explicat că a trecut sub tăcere acest proiect, deoarece între timp se încearcă construirea unui centru olimpic (cu arenă de fotbal, bazine, etc.) între Galați și Brăila. Dacă negocierile cu orașul vecin vor eșua, doar atunci va face stadionul Dunărea, în locul acestui centru olimpic dintre Galați și Brăila. În cazul în care se va realiza centrul olimpic cu stadion din Dimitrie Cantemir, atunci stadionul Dunărea va dispărea.