STIRI Liga I “Acţionarii să se dea deoparte”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuPrimarul Marius Stan a venit să se întâlnească cu suporterii, spre deosebire de reprezentanţii TNG, care ignoră fanii roş-alb-albaştri în continuare. Din păcate, asta a însemnat că am putut auzi o singură versiune a poveştii, cea a fostului director general.


Bineînţeles, în stilul său caracteristic, Marius Stan a lansat câteva acuze foarte grave către actualul acţionariat, cerându-le acestora să se dea la o parte de la echipă, dacă nu au de gând să investească niciun ban. În rest, primarul a spus în mare cam ce se ştia deja, legat de toate scandalurile în care a fost implicată echipa noastră în ultima vreme.  

Marius Stan: „Când vine primarul unui oraş, o vizită de altfel anunţată, reprezentarea celeilalte părţi se impune. Faptul că din partea celor care gestionează clubului nu a mai venit nimeni denotă lipsă de respect faţă de suporteri, faţă de Galaţi. Acum un an, în momentul demisiei mele, situaţia clubului era cât se poate de normală, cu 7,3 milioane de euro în cont. Garantat, tot ce s-a cheltuit nu e cu nici un euro peste ce am lăsat noi în cont. Mai este foarte puţin până când echipa va începe pregătirile, cu salarii restante faţă de jucători, fără apartamente pentru ei pentru că nu s-au plătit chiriile, fără bani de cantonamente. Acţionarii să spună clar ce au de gând, cerem imperios acest lucru pentru a şti exact ce avem de făcut cu fotbalul gălăţean. Dacă nu pot, atunci să se dea deoparte, mai sunt şi alţii care ar vrea şi ar putea să se implice în susţinerea activităţii acestei echipei. Mă simt vinovat că l-am recomandat pe Adamescu să preia clubul, atât cât te poţi simţi vinovat atunci când vorbeşti de unul dintre primii trei miliardari din România. La ANAF trebuie depusă o garanţie în valoare de 10% din suma considerată restantă, un fel de cauţiune. Astfel se deblochează conturile până când se va ajunge la un verdict final al instanţelor de judecată. Situaţia aceasta nu este doar la Oţelul sau în Liga I, ci întreg sportul românesc a funcţionat cu aceste convenţii civile. Aceste datorii vor cădea în instanţă, mai ales că există precedentul Dinamo şi Astra.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Jar » 13-06-2013 09:05

Da Stane, sigur.
Nu m-ar mira sa stati toti la aceeasi masa si sa radeti de idiotii de noi... care suferim din toate magariile pe care le faceti impreuna.
Imi este dcarba de tine Marius Stan...te-am sustinut, te-am votat ...acum regret enorm.
Pt mine Otelul e mort....va bateti joc de mine si nu merit asta si sa imi fut nervii pt voi.
Va blestemam pe toti daca aveam puterea sa o fac.
Sunteti toti vinovati si murdari.
+2

Jar

  •  
  •  

#2 dan1962 » 13-06-2013 17:10

Sunt de acord cu tine.Ne minte in continuare cu nerusinare.N-am inteles,Narcisa este angajata lui Mariusica sau a lui Adamescu?Despre noul centru olimpic,ce sa zic,m-a dat pe spate.Urmeaza la Galati o statie orbitala.
+1

dan1962

Login sau crează cont pentru a comenta              |