STIRI Liga I Fotbaliştii au rămas pe drumuri

FOTO Ionut BadalutaFOTO Ionut BadalutaDupă ce ANAF a pus sechestru pe toate bunurile clubului de fotbal Oţelul, pentru o datorie de 5 milioane de euro, care va fi atacată în instanţă, lucrurile continuă să se înrăutăţească, când toţi am crede că nu poate fi mai rău…

Fotbaliştii roş-alb-albaştri, în special cei străini, nu vor avea unde să stea după reunirea lotului, care ar trebui să aibă loc pe 17 iunie. Clubul nu plătit chiria apartamentelor de mai mult timp, aşa că Grahovac, Didi, Marquinhos, Antunes, Stromajer, Gazale, Samoel Cojoc, Astafei sau Gabriel Giurgiu nu vor avea unde să locuiască după ce vor reveni din vacanţă. Acestora li se adaugă antrenorii secunzi, deşi este greu de crezut că aceştia ar fi sosit la reunire fără tehnicianul Petre Grigoraş, care a anunţat deja că nu se va prezenta.
În aceste condiţii se pare că şi o parte a jucătorilor au ameninţat că nu vor mai onora reunirea, mai ales că aceştia nu sunt plătiţi de mai mult timp. Marius Stan, fostul director general al clubului şi actualul primar al oraşului Galaţi, a confirmat “criza apartamentelor” la întâlnirea de ieri cu suporterii.

Marius Stan: „Mă simt vinovat că l-am recomandat pe Adamescu să preia clubul. N-aş fi crezut că al treilea cel mai bogat om din România ar ajunge să nu investească nici măcar un cent. Acum un an, în momentul demisiei mele, situaţia clubului era cât se poate de normală, cu 7,3 milioane de euro în cont. Garantat, tot ce s-a cheltuit nu e cu nici un euro peste ce am lăsat noi în cont. Mai este foarte puţin până când echipa va începe pregătirile, cu salarii restante faţă de jucători, fără apartamente pentru ei pentru că nu s-au plătit chiriile, fără bani de cantonamente. La ANAF trebuie depusă o garanţie în valoare de 10% din suma considerată restantă, un fel de cauţiune. Astfel se deblochează conturile până când se va ajunge la un verdict final al instanţelor de judecată.”

Narcis Răducan: „Nu este normal ce se întâmplă. Am încercat din răsputeri împreună cu Viglianti să păstrăm vestiarul unit, în ciuda problemelor existente. Nu s-au plătit chiriile de mai multe luni, nu s-au plătit nici cantonamentele în care ar trebui să ne pregătim pentru noul sezon. Încercăm să găsim soluţii pentru ca jucătorii să poată reveni în linişte din vacanţă.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Jar » 13-06-2013 09:02

Da Stane, sigur.
Nu m-ar mira sa stati toti la aceeasi masa si sa radeti de idiotii de noi... care suferim din toate magariile pe care le faceti impreuna.
Imi este dcarba de tine Marius Stan...te-am sustinut, te-am votat ...acum regret enorm.
Pt mine Otelul e mort....va bateti joc de mine si nu merit asta si sa imi fut nervii pt voi.
Va blestemam pe toti daca aveam puterea sa o fac.
Sunteti toti vinovati si murdari.
+4

Jar

 •  
 •  

#2 mootoo » 13-06-2013 09:29

Cojoc nu are unde sa stea? ultima data isi gasise culcus la spital.
+5

mootoo

 •  
 •  

#3 greenbud » 13-06-2013 09:52

deci ..cand iesim in strada? ceva mare..planuit :-?
+2

greenbud

 •  
 •  

#4 schillaci » 13-06-2013 11:32

Cu siguranţă ca M. Stan are partea lui de vină pentru situaţia de la Oţelul, dar măcar el a venit la întâlnirea cu suporterii....

schillaci

 •  
 •  

#5 Alexandru C. » 13-06-2013 14:34

Ma bucur ca Stan are curajul sa isi recunoasca partea lui de vina si nu ca altii care fug cu coada intre picioare..

Alexandru C.

 •  
 •  

#6 dan1962 » 13-06-2013 17:37

Voi n-aveti impresia ca conferinta asta a fost facuta special pentru el?Fara intrebari grele,doar un monolog si eventual o fortare pentru noii investitori,adica Radu Calin singurul si cel mai mare investitor din fotbalul romanesc.
+2

dan1962

Login sau crează cont pentru a comenta              |