STIRI Liga I “Sper sa facem transferurile pe care ni le dorim”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLa întâlnirea dintre suporteri, primar şi conducerea clubului a luat parte şi directorul general Narcis Răducan, care a explicat fanilor că el este prins la mijloc şi este nevoit  să păstreze un anumit echilibru pentru a rezista la Oţelul.
El a confirmat faptul că sunt probleme grave la echipă, cum ar fi că unii jucători nu au unde să locuiască momentan, iar cantonamentele nu au fost plătite. Toate astea se întâmplă cu doar câteva zile înainte de reunire, ceea ce-l îngrijorează cu atât mai mult pe directorul general.


Narcis Răducan a mai precizat că va face tot posibilul să-l întoarcă pe Petre Grigoraş din drum, dar dacă acest lucru nu va fi posibl atunci Oţelul va avea un antrenor de calitate pe bancă chiar de a doua zi. Referitor la transferuri, acesta a precizat că deocamdată acestea sunt blocate şi aşteaptă să vadă totuşi pe ce bani se poate baza pentru a aduce jucători la echipă.  

Narcis Răducan: "Eu trebuie să fac echilibristică. Gândul meu este tot la faptul că jucătorii trebuie să vină luni... Nu au unde să stea în acest moment, trebuie să găsesc soluții și voi găsi soluții. Nici cantonamentul nu este plătit. Niciun jucător nu va pleca gratis de la Oţelul. Am pregătit un catalog de transferuri și le vom face în funcție de ce bani o să avem. Din păcate nu am un răspuns în privința asta și asta mă macină cel mai mult. Îmi doresc foarte mult ca Grigoraş să revină la echipă. Şi-a dat demisia, dar voi încerca să îl conving să revină. Dacă nu voi reuşi, voi aduce un alt antrenor de calitate pe banca tehnică a Oţelului încă de a doua zi. Ştiu că voi, suporterii, aţi fost dezamăgiţi în ultima perioadă de noi, dar am încercat să facem tot ce s-a putut. Sunt conştient că avem nevoie de un plus de calitate la echipă şi sper să reuşim să facem transferurile pe care ni le dorim.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 chiopa-chiopsSs » 14-06-2013 09:11

Vrem fapte, ne-am saturat de atatea vorbe aruncate "la misto" !
+2

chiopa-chiopsSs

  •  
  •  

#2 bassnes » 14-06-2013 10:01

o sa le faca pentru ca nu are de ales .. dar app DRAGAN .. face cineva poze la reunire cu toti jucatori ?

bassnes

  •  
  •  

#3 Dregan » 14-06-2013 10:09

Citez pe bassnes:
o sa le faca pentru ca nu are de ales .. dar app DRAGAN .. face cineva poze la reunire cu toti jucatori ?

Nu stiu daca vor aparea si la noi pe site, dar cu siguranta ca cineva va face poze si la reunire... Sunt destui fotografi in preajma echipei.
+2

Dregan

  •  
  •  

#4 cameleon » 14-06-2013 14:19

E mai clar ca niciodata ca TNG-ul nu o sa bage bani mai multi decat sunt necesari pentru a tine echipa pe linia de plutire. Eu speram macar ca ei sa vina cu un management competitiv, cu solutii care schimbe ceva in organizarea clubului.
Cred, si este doar opinia mea, ca ar trebui sa aduca un antrenor care sa faca Otelul sa joace ofensiv, sa nu mai strangem din buci la un 1-0 chinuit si gol marcat in prelungiri, mai bine un 3-3 spectaculos, cu goluri multe. Oricum un atacant este vandut mult mai bine decat un fundas (cu o aparare marca Cartu, care nu iti garanteaza scaparea de retrogradare, vezi Iasi, scoti un fundas pe care poti lua 3-4 sute de mii, cu o ofensiva gen Sportul de acum cativa ani scoti un atacant, doi, care apropie milionul)
Are dreptate Negoita de la Dinamo cand spune ca o echipa trebuie sa cheltuie mai putin decat produce, altfel totul se duce de rapa. O sa vedeti ca in maxim doi ani or sa fie probleme si la Pandurii si la Gaz Metan, echipe care merg pe bani publici. Cred ca Otelul o sa ramana o echipa care sa promoveze tineri jucatori, multi din propria pepiniera, celelalte transferuri "de marca" au fost fas-uri care au dus doar la cheltuieli inutile...

Cred ca cel mai bun transfer acum ar fi un antrenor care sa joace ofensiv, fara mari "fumuri" ca Grigoras (ce e aia sa se aduca jucatori cu care sa traga la cupele europene? Ai nostri ce au, ca doar sunt tot aia care au castigat acum doi ani campionatul? Farea vreo 2-3 :lol: ) Asta e echipa, fa-o sa joace, sa aduca oamenii la stadion, sa dea 2-3 goluri pe meci...
+1

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |