STIRI Liga I Împrumutaţi (partea a 2-a)

Iulian NegoescuIulian NegoescuOţelul s-a ales cu conturile blocate după un război de ani de zile cu ANAF, iar în acest moment clubul de la Dunăre nu poate face niciun transfer. În aceste condiţii este momentul potrivit să vedem ce mai fac jucătorii împrumutaţi pe la alte formaţii, deoarece aceştia sunt singurii care pot veni la Galaţi în acest moment!


Având în vedere că Oţelul are o mulţime de fotbalişti împrumutaţi îi vom prezenta pe rând, iar astăzi vom continua cu mijlocaşii, după ce anterior v-am prezentat fundaşii (click AICI!):

Alexandru Chebac – mijlocaş central – 21 ani: Jucătorul provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său evoluând pentru Oţelul între 1990 şi 1993, iar vărul său fiind nimeni altul decât Cristian Sîrghi! Chebac a fost unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de la “satelit”, el fiind adus în trecut în lotul echipei mari de către antrenorul Dorinel Munteanu în mai multe rânduri. Cu toate acestea n-a jucat oficial pentru Oţelul, dar a prins un amical în 2011 contra lui FC Tiraspol şi a fost trecut pe Lista B în UEFA Champions League. A fost împrumutat la concitadina Dunărea, unde a evoluat de 10 ori, având un gol marcat.  

Iulian Negoescu – mijlocaş central – 21 de ani: Este originar din Focşani, dar a ajuns la Oţelul de la o vârstă fragedă, devenind căpitanul “satelitului”. A avut ceva legături şi cu echipa mare, prinzând câteva antrenamente sub comanda lui Dorinel Munteanu. Ca şi Chebac a fost împrumutat la Dunărea, echipa din Liga II-a încercând să-şi creeze un lot bazat pe un nucleu de jucători născuţi sau crescuţi în Galaţi. Aici a strâns 16 meciuri într-un sezon, având un gol marcat.

Cosmin Gârleanu – La cei 24 de ani ai săi, mijlocaşul de bandă dreapta încă îşi caută locul unde să se impună, ajungând de la o tânără speranţă, la un jucător sortit parcă mereu eşecului din cauza accidentărilor sau altor probleme chiar mai grave. Este unul dintre puţinii jucători împrumutaţi, cu meciuri în picioare pentru echipa de seniori a Oţelului, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat din sezonul 2008-2009 când a prins 3 partide în tricoul roş-alb-albastru. De aici, cariera sa a cunoscut o pantă descendentă, după ce a fost nevoit să stea un an din cauza unei operaţii complexe la genunchi. După revenire a mai avut apariţii meteorice la Dunărea şi Petrolul Ploieşti în Liga a II-a, pentru ca apoi să evolueze sporadic şi pentru satelit. A urmat un necaz şi mai mare, după ce maşina condusă de Gârleanu a accidentat mortal o persoană anul trecut. A fost trimis la Dunărea şi apoi la Delta Tulcea, dar nu a jucat deloc de la începutul anului, iar situaţaia lui actuală nu este cunoscută, împrumutul lui expirând în această vară.

Ciprian Milea – mijlocaş – 28 ani: Gălăţeanul a sosit gratis la Oţelul la începutul lui 2011 de la Politehnica Iaşi, dar nu a jucat niciun meci în tricoul roş-alb-albastru, el fiind în recuperare după o accidentare deosebit de gravă, urmată de două operaţii la genunchi. Mijlocaşul a fost crescut de Dunărea şi a mai trecut pe la Petrolul, dar a jucat la nivelul primei divizii doar pentru Politehnica şi CSMS Iaşi. Sezonul trecut a fost poate cel mai bun al lui, chiar dacă ieşenii au retrogradat, având 4 goluri în 30 de meciuri. Are contract cu Oţelul până în 2014.

Ionuţ Miron – 23 de ani: Mijlocaşul de bandă este originar din Tecuci şi a fost om de bază la “satelit” fiind coleg de generaţie cu fotbalişti precum Râpă sau Neagu. Nu a jucat însă niciun meci la echipa de seniori a Oţelului, fiind trimis ca împrumut la SC Bacău cu care a reuşit să promoveze în sfârşit în Liga II-a, după mai multe încercări. În perioada când Viorel Tănase (care i-a fost antrenor la satelit) pregătea pe Farul, Miron a ajuns pentru scurt timp şi la Constanţa, dar a revenit la Bacău, acolo unde este om de bază.

Iulian Ochiroşii – mijlocaş stânga – 24 ani: Fosta mare speranţă a fotbalului gălăţean a ajuns în liga a III-a spaniolă la Fuenlabrada, echipă antrenată până nu demult de Cosmin Contra. Ochiroşii a sosit la Oţelul în anul 2010, el revenind în oraşul natal Galaţi, unde îşi începuse cariera ca junior la Steaua Dunării. A fost transferat (abuziv, au spus atunci gălăţenii) în capitală, la Steaua, unde a prins doar 27 de meciuri în 4 sezoane. A fost luat apoi în coproprietate de Oţelul, dar nici aici nu s-a impus ca titular, deşi a strâns 31 de meciuri în tricoul roşu-alb-albastru şi a marcat 2 goluri. Ochiroşii a prins foarte rar echipa în returul sezonului în care s-a câştigat titlul, iar conducerea clubului a hotărât că mijlocaşul stânga nu mai poate face parte din planurile de viitor ale echipei. El a fost împrumutat la Săgeata Năvodari şi apoi la Prahova Tomşani, de unde a ajuns până la urmă în Spania. Aici a jucat de 18 ori pentru Fuenlabrada, dar nu a reuşit niciun gol.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gopolino20 » 17-06-2013 12:58

Ochirosii, si Chebac cred ca pot fi solutii......dar????? sa vedem, pt viitor bineinteles
−2

gopolino20

  •  
  •  

#2 romeo » 17-06-2013 17:52

buna seara!
ceva vesti de la reunirea lotului?
−1

romeo

  •  
  •  

#3 lali84 » 18-06-2013 16:48

sincer mie din toti Milea imi place pacat ca a fost accidentat in perioada cand a fost la Otelul.....bine nu-i exclud pe restu sunt bine veniti
+1

lali84

  •  
  •  

#4 bassnes » 18-06-2013 19:40

Chebac nu e copt ink am vazut cateva meciuri .. dar Negoiescu poate face fata in liga 1
−1

bassnes

Login sau crează cont pentru a comenta              |