STIRI Liga I Alexandru Buhuşi – prima noutate

Alexandru BuhusiAlexandru BuhusiOţelarii s-au reunit, dar faţă de alţi ani au lipsit surprizele, mai exact noii-veniţi, deoarece clubul gălăţean nu poate face transferuri, având conturile blocate de către ANAF. Cu toate acestea, am avut parte de un chip nou la antrenamentul din această seară, în persoana lui Alexandru Buhuşi, fotbalist venit liber de contract de la Fortuna Brazi (Liga a III-a).

Mijlocaşul de 23 de ani a sosit la Galaţi pe filiera Radu Călin, patronul formaţiei prahovene fiind cunoscut ca un apropiat al Oţelului, în anii ce au trecut. Fotbalistul originar din Iaşi poate juca în centru sau pe banda dreaptă, dar cel mai probabil, el a fost adus pentru a ocupa banda stângă a atacului, acolo unde am avut mari probleme în sezonul recent încheiat, mai ales că cel mai probabil se va renunţa la Jaka Stromajer.
Buhuşi şi-a început viaţa sportivă la echipele de juniori ale Politehnicii Iaşi, iar apoi cariera sa a luat o turnură interesantă, la doar 23 de ani schimbând foarte multe echipe, majoritatea  din ligile inferioare.
Interesant este că după ce a fost împrumutat la Cetatea Suceava, a fost promovat în Liga I la Politehnica Iaşi, în anul 2009, chiar de către antrenorul Petre Grigoraş! A trecut apoi, chiar de mai multe ori, pe la Chimia Brazi, Victoria Brăneşti, Petrolul Ploieşti, pentru ca într-un final să fie cooptat de Fortuna Brazi, cu care a ratat la mustaţă promovarea în Liga a II-a în sezonul trecut.
Este cotat la valoarea de 300.000 de euro de către site-ul german de specialitate transfermarkt.de

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 18-06-2013 13:15

wooowww 300.000 de euro,roman, 23 de ani si venin din liga 3 romana, de la o echipa.......... wow wow wow,

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |