STIRI Liga I Mişelăricu, la loc comanda

De la Tulcea inapoi la GalatiDe la Tulcea inapoi la GalatiAşa cum am prognozat în câteva articole recente, din cauza blocării conturilor şi implicit a transferurilor, FC Oţelul se va baza în sezonul următor pe jucători din propria pepinieră sau pe fotbalişti care revin după împrumuturi de la alte echipe. Este şi cazul lui Constantin Mişelăricu, care deşi iniţial nu fusese păstrat în lotul pentru Poiană, a mai primit o şansă.

Fundaşul central a evoluat în sezonul trecut în Liga II-a, în localitatea natală, la Delta Tulcea, unde s-a băut la promovare, fără succes însă.  El se alătură lui Bogdan Chipirliu, Sorin Cucu şi Ciprian Milea, care s-au întors din exil, după ce au fost împrumutaţi la diferite echipe.
Constantin Mişelăricu provine dintr-o familie de aromâni din Tulcea şi era considerat în oraşul din judeţul vecin o mare speranţă şi un jucător ce se poate integra la orice echipă din prima ligă a României. Fundaşul central a sosit la Galaţi în ianuarie 2011, de la Delta Tulcea, dar nu a reuşit să se impună la echipa antrenată de Dorinel Munteanu, nefiind introdus nici măcar un minut în Liga I, în anul în are echipa noastră a luat campionatul. În schimb a fost folosit mai des la “satelit” în Liga a III-a. Cu toate acestea a prins medalia de campion. Imediat s-a pus problema împrumutului, mai multe formaţii de Liga II-a luptându-se pentru a-l înregimenta. Mişelăricu a ales Săgeata Năvodari şi a devenit titular de drept în centrul apărării dobrogenilor strângând 25 de meciuri într-un sezon. Şi-a continuat forma bună acasă, fiind împrumutat acum la Delta Tulcea, iar în sezonul trecut a fost om de bază cu 20 de meciuri în care a fost integralist! Mai are peste 2 ani de contract cu Oţelul.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 19-06-2013 18:36

Fara cateva transferuri mai de doamne ajuta, o sa fim mancati de vii in sezonul urmator..chiar daca nu punea ANAF sechestru pe club, tot nu cred ca se faceau transferuri cu cap..
+4

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 Tudor » 20-06-2013 01:20

Citez pe Alexandru C.:
Fara cateva transferuri mai de doamne ajuta, o sa fim mancati de vii in sezonul urmator..chiar daca nu punea ANAF sechestru pe club, tot nu cred ca se faceau transferuri cu cap..

Cred ca asta cu ANAF-ul a venit exact cand a trebuit ca sa-si duca Adamescu planul diabolic la capat. Sa nu cumva sa aiba oameni pe la ANAF...
Cu alte cuvinte nimeni nu poate sa-i reproseze lipsa transferurilor...

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |