STIRI Liga I Partea a III-a: Împrumutaţi - Atacanţi

Ousmane GueyeOusmane GueyeOţelul s-a ales cu conturile blocate după un război de ani de zile cu ANAF, iar în acest moment clubul de la Dunăre nu poate face niciun transfer. În aceste condiţii este momentul potrivit să vedem ce mai fac jucătorii împrumutaţi pe la alte formaţii, deoarece aceştia sunt singurii care pot veni la Galaţi în acest moment!


Având în vedere că Oţelul are o mulţime de fotbalişti împrumutaţi vi i-am prezentat pe rând, iar astăzi vom încheia, cu atacanţii, după ce anterior v-am prezentat fundaşii (click AICI!) şi mijlocaşii (click AICI):

Georgian Butoi (20 de ani) – A început promiţător la “satelit”, fiind golgeterul echipei două sezoane la rând, după ce fusese transferat la numai 17 ani, în 2010, de la juniorii Farului Constanţa. A ajuns şi în preajma echipei de seniori în mandatul lui Dorinel Munteanu, dar a dispărut surprinzător apoi de la Oţelul. L-am regăsit după îndelungi căutări, în mediocritatea Ligii a III-a, la CSM Râmnicu Sărat, formaţie ce a încheiat sezonul trecut pe locul 5 în Seria a II-a. Din păcate, atacantul dobrogean cu fizic optim pentru poziţia de vârf, nu mai pare la fel de motivat, fiind greu de crezut că va mai reveni la Oţelul.

Bratislav Punosevac, care va împlini curând 26 de ani, s-a născut la Krusevac (Serbia) şi a evoluat la Kopaonik Brus şi Partizan Belgrad, la nivel de juniori, dar şi timp de 5 ani la Napredak Krusevac cu care a oscilat între primele două ligi din spaţiul ex-iugoslav. A fost adus la Oţelul în anul 2011, prinzând returul sezonului în care Oţelul s-a încoronat cu titlul de campioană pentru prima dată în istorie. Per total a strâns 47 de meciuri în toate competiţiile pentru formaţia noastră, reuşind 8 goluri. În iarnă a fost trimis ca împrumut la FCM Târgu Mureş pentru care a marcat de 3 ori în 8 partide disputate. Nu a fost prezent la reunirea lotului oţelar, situaţia lui fiind incertă în acest moment.

Cenk Firat (Turcia) – Atacantul de 20 de ani nu a impresionat la “satelit”, unde a fost folosit foarte rar în turul sezonului trecut. În prealabil el apăruse de nicăieri la Oţelul, după ce a evoluat doar în ligile de amatori din Turcia şi a dat probe la ACS Poli Timişoara, vara trecută. Aşa cum era de aşteptat nu s-a impus nici după împrumutul la Dunărea, jucând doar 25 de minute, în ultima partidă a sezonului.

Ousmane Gueye (Senegal) – Spre deosebire de Cenk Firat, atacantul de 18 ani a fost mai activ la Dunărea, unde a intrat de 7 ori pe teren, deşi doar din postura de rezervă. Înainte de a ajunge la concitadină ca împrumut, fratele mai celebrului Mansour Gueye, a marcat destule goluri la “satelit” şi în campionatul de juniori,. Nu a jucat la prima echipă a Oţelui, dar s-a antrenat în mai multe rânduri anul trecut cu echipa mare, atât în mandatul lui Dorinel Munteanu, cât şi cu Viorel Tănase ca antrenor;

Cosmin Blănaru (22 de ani): Jucătorul originar din Oneşti, nu a evoluat niciodată pentru echipa mare a Oţelului, jucând doar la “satelit”, de unde a fost împrumutat la SC Bacău, alături de mulţi alţi gălăţeni, la începutul lui 2011. Blănaru a reuşit să promoveze în sfârşit cu fomaţia băcăuană, în a doua divizie, după mai multe încercări nereuşite. Dacă la satelitul Oţelului juca atacant, mai nou, acesta a început să fie folosit tot mai des pe postul de fundaş dreapta.

Ar mai fi de precizat faptul că pe Bogdan Chipirliu nu l-am mai inclus pe această listă, deoarece el a revenit deja la Oţelul şi vi l-am mai prezentat şi în alte ocazii. Cu toate acestea, pentru final, am dorit să păstrăm un caz aparte, cel al lui George Cârjan, un atacant gălăţean care s-a aflat mulţi ani în curtea Oţelului, dar care nu a primit prea multe şanse. După ce a fost trimis ca împrumut la Dunărea, unde a fost golgeterul echipei, a ajuns la Botoşani, unde a contribuit decisiv la promovarea în prima ligă, fiind din nou cel mai bun marcator. El a semnat acum un contract cu trupa din nordul Moldovei, urmând să ne fie adversar în campionatul următor…

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gopolino20 » 21-06-2013 12:37

cum ramane cu intalnirea dintre Narcis - Adamescu??
nu trebuia sa aiba loc joi - adica ieri??????
+1

gopolino20

  •  
  •  

#2 Myhay20 » 21-06-2013 12:47

Transparenta totala! Dar ce, trebuie noi suporterii sa stim? Noi suntem buni DOAR sa venim la meciuri si a platim bilete sau abonamente cat mai scumpe, conditiile in stadion fiind mediocre!
+1

Myhay20

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 21-06-2013 13:49

mama, un atacant sa fie transformat un fundas dreapta..... ce diferenta intre posturi, cum de nu l-a bagat in poarta ?

Steel Dany

  •  
  •  

#4 Leviathan » 21-06-2013 14:01

Mai are timp oricum.. vai de capu' lor, al nostru si al tuturor !

Leviathan

  •  
  •  

#5 romeo » 21-06-2013 16:43

o sa fie bine!

romeo

Login sau crează cont pentru a comenta              |