STIRI Liga I Lui Adamescu chiar nu-i pasă

Dan Grigore AdamescuDan Grigore AdamescuMarea întâlnire dintre “finanţatorul” Dan Grigore Adamescu şi directorul general Narcis Răducan a devenit subiect de băşcălie între suporteri, după ce discuţia a fost amânată de mai multe ori. Iniţial cei doi trebuiau să stea faţă în faţă luni, apoi totul s-a contramandat pentru marţi, numai ca să fie amânată pentru joi, iar apoi problemele de sănătate ale patronului au reprogramat întâlnirea pentru marţea care vine.


Reamintim faptul că FC Oţelul se află într-o situaţie delicată, aflându-se în cantonament fără antrenor, cu jucătorii neplătiţi de mai mult timp, mulţi dintre aceştia neavând unde să locuiască la întoarcerea în Galaţi, deoarece nu li s-a plătit chiria la apartamente. În plus, echipa nu poate face transferuri, având conturile blocate de către ANAF.
În aceste condiţii, directorul general Narcis Răducan a apelat la Dan Grigore Adamescu, şeful concernului care deţine echipa, dar acesta nu pare a se sinchisi prea mult de problemele grave prin care trece clubul. Întâlnirea dintre reprezentanţii TNG şi conducerea clubului ar trebui să aibă loc acum marţi, 25 iunie, la Bucureşti.

Narcis Răducan: „Domnul Adamescu şi-a anulat toate întâlnirile, dar am discutat destul de mult la telefon. Am explicat că probleme echipei sunt presante, le-am expus în linii mari şi a rămas ca marţi să ne întâlnim cu toţi cei din companie care reprezintă acţionariatul şi sunt implicaţi în activitatea echipei.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 guby » 22-06-2013 09:04

Se va amana la nesfarsit pentru-ca Domnul Adamescu nu are caracter
+1

guby

  •  
  •  

#2 one.dollar » 22-06-2013 09:44

Citez pe guby:
Se va amana la nesfarsit pentru-ca Domnul Adamescu nu are caracter

bine ca-l faci "domn". :D
+1

one.dollar

  •  
  •  

#3 Tudor » 22-06-2013 09:53

L-a bagat Otelul in boala :lol: , dar si el pe noi...

Tudor

  •  
  •  

#4 bassarymes » 22-06-2013 11:40

Mai era vreun dubiu ca acestui jeg uman ar fi fost interesat vreo clipa de acest club sau de suporteri ???? Cine a mai pomenit sa iti investesti banii in ceva si tu sa nu vii nici macar odata sa vezi live ce se intampla...eu nu am mai pomenit,doar un om dezinteresat si care nu a dorit altceva decat banii din club,daca mai erau, si proprietatile clubului si atat !!!! pe zi ce trece incep sa imi doresc sa redevenim,macar echipa aia de mijlocul clasamentului dar care eram o forta pe teren propriu..dar sa fim "liberi"
+1

bassarymes

  •  
  •  

#5 Leviathan » 22-06-2013 11:42

astept vreo noutate ceva dar nimic.. is satul.. nu as mai vrea sa vad nimic de asta, de grig, si altii din conducere. Nu ii pasa de cand a luat echipa, tot ce vrea e sa suga cat de mult se poate si atat.. prea mult tam tam. NU ESTE NIMIC DE FACUT, CAND ARE CHEF SA DEA ECHIPA FITI SIGUR CA O SA AFLAM

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |