STIRI Liga I Buhuşi şi Milea aparţin Fortunei

sursa foto: Facebook Oficial Otelul Galatisursa foto: Facebook Oficial Otelul GalatiOţelarii testează câţiva jucători în Poiană, iar până pe 29 iunie, când începe cantonamentul din Marea Britanie trebuie să stabilească lotul care se va deplasa în Anglia. Doi dintre jucătorii aflaţi în probe sunt Alexandru Buhuşi şi Ciprian Milea, care aparţin formaţiei de Liga a III-a, Fortuna Brazi. Dacă cei doi vor demonstra că merită să rămână, cu siguranţă că se va găsi o soluţie pentru înregimentarea lor, având în vedere că patronul formaţiei din Brazi este Radu Călin, un apropiat al clubului nostru. De altfel, mai mulţi jucători care au avut legături cu Oţelul, precum Valentin Munteanu, Robert Elek, Laurenţiu Petean, etc. au ajuns la Fortuna Brazi, un fel de antecameră a echipei gălăţene.

Momentan echipa noastră nu poate aduce decât jucători liberi de contract, deoarece are conturile blocate de către ANAF, pentru neplata taxelor în anii trecuţi.


Alexandru Buhuşi (23 de ani) este originar din Iaşi şi poate juca pe postul de mijlocaş central sau pe benzi, fiind adus cel mai probabil pentru a ocupa banda stângă a atacului, acolo unde am avut mari probleme în sezonul recent încheiat, mai ales că se va renunţa la Jaka Stromajer. Buhuşi şi-a început viaţa sportivă la echipele de juniori ale Politehnicii Iaşi, iar apoi cariera sa a luat o turnură interesantă, la doar 23 de ani schimbând foarte multe echipe, majoritatea din ligile inferioare. Interesant este că după ce a fost împrumutat la Cetatea Suceava, a fost promovat în Liga I la Politehnica Iaşi, în anul 2009, chiar de către antrenorul Petre Grigoraş! A trecut apoi, chiar de mai multe ori, pe la Chimia Brazi, Victoria Brăneşti, Petrolul Ploieşti, pentru ca într-un final să fie cooptat de Fortuna Brazi, cu care a ratat la mustaţă promovarea în Liga a II-a în sezonul trecut. Este cotat la valoarea de 300.000 de euro de către site-ul german de specialitate transfermarkt.de

Ciprian Milea – mijlocaş central – 28 ani: Gălăţeanul a sosit gratis la Oţelul la începutul lui 2011 de la Politehnica Iaşi, dar nu a jucat niciun meci în tricoul roş-alb-albastru, el fiind în recuperare după o accidentare deosebit de gravă, urmată de două operaţii la genunchi. Mijlocaşul a fost crescut de Dunărea şi a mai trecut pe la Petrolul, dar a jucat la nivelul primei divizii doar pentru Politehnica şi CSMS Iaşi. Sezonul trecut a fost poate cel mai bun al lui, chiar dacă ieşenii au retrogradat, având 4 goluri în 30 de meciuri. Este sub contract cu Fortuna Brazi şi nu cu Oţelul, cum anunţasem zilele trecute.

Virgil Munteanu (preşedinte Fortuna Brazi): “Buhuşi are acordul nostru pentru a merge la Oţelul şi eu sper, pentru fotbalist, să convingă acolo şi să revină în Liga I. Milea a fost împrumutat un sezon la Poli Iaşi, apoi a fost solicitat de Oţelul, pentru perioada de pregătiri. Rămâne să vedem dacă va fi şi el transferat.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 23-06-2013 12:23

poate ma insel dar din cate stiu eu, atata timp cat conturile sunt blocate, nu pot fi adusi nici un fel de jucatori in ideea ca daca ai conturile blocate nu te poti angaja la nici un fel de plati. adica nici la plati de salarii.
dar poate ma insel.

vitzamina

  •  
  •  

#2 Alessio » 23-06-2013 14:28

Citez pe vitzamina:
poate ma insel dar din cate stiu eu, atata timp cat conturile sunt blocate, nu pot fi adusi nici un fel de jucatori in ideea ca daca ai conturile blocate nu te poti angaja la nici un fel de plati. adica nici la plati de salarii.
dar poate ma insel.

Salariile pot fi platite fara nicio problema, iar transferul jucatorilor fara angajamente este permis. Intervin doar problemele ce tin de anumite comisoane cerute de fotbalisti sau impresari.
+1

Alessio

Login sau crează cont pentru a comenta              |