STIRI Liga I Dinu nu vrea să fie principal

Marian DinuMarian DinuÎntr-un interviu acordat cotidianului local “Viaţa Liberă”, antrenorul secund al Oţelului, Marian Dinu, rămas să conducă echipa în cantonamentul din Poiana Braşov, în urma demisiei lui Petre Grigoraş, spune că simte că jucătorii sun afectaţi de incertitudinile de la nivelul conducerii clubului.


El a mai precizat că nici lotul nu este unul mulţumitor, simţindus-e lipsa unui atacant. Secundul lui Grigoraş a declarat că în niciun caz nu va rămâne ca principal, dacă tehnicianul nu mai revine, ci doar secund al lui Grig şi asta doar dacă se rezolvă problemele de la club. La final, Dinu a dat şi un teremen, spunând că în condiţiile actuale va sta la echipă doar până la finalul cantonamentului montan din Poiana Braşov, fiind slabe şansele să plece în Anglia cu echipa dacă situaţia trenează.

Puteţi citi întregul interviu AICI...

Marian Dinu (antrenor secund Oţelul): “Jucătorii sunt afectaţi în foarte mare măsură de incertitudinea de la club. Vă daţi seama că şi fotbaliştii sunt cu gândul la aceste probleme, nu-i uşor nici pentru ei. Nu ni se oferă nici un răspuns în legătură cu situaţia clubului. Din câte am înţeles, marţi urmează să fie o şedinţă lămuritoare. Vom vedea ce va ieşi, nu-i normal să nu ştim ce se va întâmpla în continuare, să fim lăsaţi în incertitudine. Cu siguranţă că e loc de mai bine şi în lot. Chiar dacă numeric stăm foarte bine, avem 32 de jucători în cantonament, din punct de vedere valoric ar mai fi posturi de acoperit. Avem nevoie de întăriri în primul rând pentru postul de atacant. Nu avem foarte multe soluţii acolo, am avut de suferit de multe ori şi în returul din campionatul recent încheiat. Ar mai fi şi alte posturi, cam câte un jucător pentru fiecare compartiment, dar primordial este transferul unui vârf. Discut cu d-l Grigoraş în fiecare zi, din punct de vedere medical se simte din ce în ce mai bine şi aşteaptă cu nerăbdare să înceapă munca. Acum, după cum a şi spus-o de mai multe ori, e nevoie de condiţii decente pentru a reveni. Nu se poate lucra în condiţiile actuale, cu incertitudini, jucători nemulţumiţi şi fără transferuri. În niciun caz nu voi rămâne eu principal. Dacă se vor rezolva lucrurile în urma şedinţei de marţi, atunci Grigoraş îşi va lua locul pe bancă, iar dacă nu, atunci nu ştiu cum vor decurge lucrurile, dar nici eu, nici dânsul nu ne vom mai afla la cârma echipei. Momentan mi-e greu să spun dacă voi mai conduce echipa şi în următorul cantonament.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |