FCOGFCOGDirectorul general Narcis Răducan a reuşit în sfârşit să se întâlnească cu patronul Dan Grigore Adamescu la Bucureşti, pentru a căuta soluţii de redresare a clubului de la malul Dunării. În tot acest timp, suporterii n-au mai rezistat şi au pornit un protest spontan la stadion în această seară. Vom reveni cu detalii despre acest eveniment ceva mai târziu. Până atunci, iată declaraţia de presă a lui Narcis Răducan după întâlnirea cu Adamescu:

”Am avut astăzi o discuție consistentă, atât ca durată, cât și ca mesaj, cu domnul Dan Grigore Adamescu, proprietarul companiei care deține acțiunile FC Oțelul Galați, ședință în care i-am expus toate problemele grupării noastre, iar domnia sa a dispus deblocarea activității clubului.
Concret, prioritatea numărul 1 era achitarea contravalorii celor două cantonamente din această vară, cel curent din Poiana Brașov și cel care va fi desfășurat la Chester, în Marea Britanie. Mâine dimineață se va face această plată, deci ne vom respecta înțelegerea, apoi vor fi făcute și alte cheltuieli pentru buna desfășurare a celor două stagii de pregătire și, foarte important, în cel mai scurt timp va fi achitat cel puțin un salariu către echipă. Jucătorii și staff-ul sunt neplătiți de aproape trei luni de zile, situație care m-a preocupat tot timpul și care, după asigurările primite, va fi soluționată.     
Domnul Adamescu a ținut să mă asigure că va continua susținerea echipei, iar o primă bornă de încercare este rezolvarea litigiului cu ANAF, instituție care - așa cum bine se știe - a instituit un sechestru asigurător pe conturile FC Oțelul Galați. Am respectat procedurile legale și, imediat ce va fi ridicat sechestrul, va fi făcută și strategia pentru anul competițional următor. Bugetul de venituri și cheltuieli al FC Oțelul Galați va fi ajustat în concordanță cu realitățile economice actuale.
De asemenea, până la încheierea stagiului de pregătire din Poiana Brașov, vom clarifica și situația băncii tehnice."

Narcis Răducan
Director General FC Oțelul Galați