STIRI Liga I Jucătorii trag de Grigoraş

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAflaţi în cantonamentul din Poiana Braşov, jucătorii Oţelului nu şi-au uitat antrenorul, aceştia declarând că îl aşteaptă înapoi la antrenamente pe Petre Grigoraş. Vă reamintim că tehnicianul şi-a dat demisia acum o lună, echipa fiind pregătită în acest moment de către secunzii acestuia.


Cu toate acestea, veteranul Gabriel Paraschiv speră ca totul să revină la normal, chiar dacă situaţia este grea, iar Grig să se întoarcă la Oţelul. De aceeaşi părere este şi fundaşul Alexandru Benga, cel care a devenit titular indiscutabil în mandatul lui Grigoraş.

Gabriel Paraschiv: "Prezenţa dânsului ne-ar fi motivat mai mult, dar şi dânsul a avut acele probleme de sănătate şi e normal să încerce să aibă grijă de sănătate că până la urmă asta e cel mai important. Cred că a încercat să tragă un semnal de alarmă, să ne ajute pe noi şi situaţia clubului."

Alexandru Benga: "Nu e uşor să fii o perioadă aşa lungă fără domn profesor Grigoraş. Ţine legătura cu domnul Dinu, știe tot ce se întâmplă, sunt convins că e nerăbdător să vină alături de noi, cum de altfel suntem şi noi."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 nicki55 » 26-06-2013 10:20

Hai GRIG poate va fi bine , baietii te asteapta , suporterii la fel .. Orice vei alege noi iti multumim . Sanatate multa..!
+3

nicki55

 •  
 •  

#2 Damian » 26-06-2013 11:54

Citez pe nicki55:
Hai GRIG poate va fi bine , baietii te asteapta , suporterii la fel .. Orice vei alege noi iti multumim . Sanatate multa..!


Daca vom iesi in strada in numar cat mai mare poate vom rezolva unele probleme ale clubului care se invart in jurul numelui "Adamescu" si poate se intoarce si Grig. Dar rog suporterii sa vina in numar cat mai mare la proteste.
+1

Damian

 •  
 •  

#3 Alexandru C. » 26-06-2013 12:15

Lui Paraschiv ar trebui sa i se faca statuie pentru tot ceea ce a facut la echipa..un adevarat otelar..sunt mandru sa avem un asemenea om la Otelul..
+2

Alexandru C.

 •  
 •  

#4 cameleon » 26-06-2013 12:48

Haide Grig, daca te intorci acum, pana la iarna mai ai timp sa-ti dai de vreo 3 ori demisia.
Oricum pana acum ai confundat Otelul cu sanatoriul... In loc sa fii langa jucatori ai fost primul care a vanturat demisia prin club. Adamescu si acum plange dupa tine si a promis sa-l cumpere pe Chiriches, pe Bourceanu, pe Messi si pe Roben sa poti trage la locul 4, sa prinzi cupele europene....
Mai bine il pun antrenor pe Paraschiv, ca e baiat serios si chiar daca nu stie, o sa invete. Poate sa dea federatia o dispensa pentru el....

cameleon

 •  
 •  

#5 cry75 » 26-06-2013 14:50

@cameleon : Eu cred ca tu n-ai inteles ca Adamescu nici banii de cantonamente inca nu i-a dat, salariile sunt in urma rau, firmele actioneaza clubul in judecata pentru plati datorate cerand insolventa, conturile sunt blocate, transferuri nu se pot face, etc.Vinovat e Grig ca nu vine sa antreneze niste jucatori care nici chiriile nu le au platite la locuinte? Daca lucrurile continua asa o sa ramanem cu Gabi Paraschiv antrenor si unic jucator. Intreb si eu, daca acest "bogatan" lua tot moca acest club dar cu zero euro in conturi, unde eram la ora asta?
+1

cry75

 •  
 •  

#6 vitzamina » 27-06-2013 18:20

pare-se ca va veni ionut badea...

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |