STIRI Liga I Badea, antrenor pe doi ani

sursa foto: Viata Liberasursa foto: Viata LiberaConducerea FC Oţelul a renunţat să se mai roage de Grigoraş să revină şi pentru că avea nevoie urgentă de antrenor, în cantonamentul din Anglia, a apelat la serviciile lui Ionuţ Badea. Acesta a venit la Galaţi cu propri-ul staff, format din Dragoș Radu (secund), Marius Popa (antrenor portari) și Luigi Maione (preparator fizic) şi ar urma să semneze un contract pe doi ani.
Ionuţ Badea a jucat la Oţelul în sezonul 2002-2003 (27 de meciuri, 1 gol), prinzând ultima retrogradare a echipei fanion a Galaţiului. El a mai evoluat pentru Dacia Piteşti, ARO Câmpulung Muscel, Dinamo Bucureşti, FC Braşov, FC Vaslui şi FC Argeş. A renunţat la cariera de fotbalist  în 2007 şi s-a apucat de antrenorat pregătind pe FC Argeş, Internaţional Piteşti, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj şi FC Braşov.
Badea, care va împlini 38 de ani în octombrie, este genul de tehnician adus la formaţii aflate în situaţii grele din punct de vedere financiar. De obicei a reuşit să menţină echipele respective pe linia de plutire, îndeplinindu-şi obiectivul de a scăpa de la retrogradare. A fost ales după ce s-au purtat discuţii cu trei antrenori, ceilalţi doi fiind Viorel Tănase şi Gavril Balint.

Narcis Răducan: „Anunt cu plăcere că avem un antrenor nou. Am reușit să aducem un tehnician de mare perspectivă. Am fost corect cu el, i-am prezentat exact situația actuală de la club. E nevoie de oameni curajoși în astfel de momente dificile și Ionuț Badea n-a refuzat să lucreze pentru Oţelul.”

Ionuţ Badea: “Nu doresc să comentez anumite supoziții. Este o perioadă un pic confuză la club, dar ea poate fi traversată cu oameni competenți. N-am venit la Galați pentru un obiectiv mediocru, îmi doresc să fac performanță, să fie retrăite momentele în care s-au cucerit trofee, când s-a jucat în cupele europene. Există potențial la nivelul lotului și sunt convins că ne vom îndrepta către performanță. Momentan, timpul este cel mai mare inamic al nostru, dar sperăm să se rezolve problemele din jurul clubului. Voi face o analiză a lotului de jucători pentru a stabili dacă mai este nevoie sau nu de transferuri. Îmi doresc, totodată, să bucurăm cât mai mult suporterii gălățeni pe care îi știu foarte calzi, foarte aproape de echipă."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Florin22 » 29-06-2013 11:45

S-au spus multe prostii si cand a venit Dorinel, ca nu este bun, ca a antrenat doar echipa slabe(nici noi la acea vreme nuu eram o echipa foarte puternica) si tot asa dar ne-a demonstrat ca ne inselam, imi dorect ca si Ionut Badea sa faca la fel si sa ne inchida gura si dupa sa ne-o lipeasca cu superglue :).

Bine ai venit si mult succes in continuare, vei avea nevoie !!!
+6

Florin22

 •  
 •  

#2 Delpiero » 29-06-2013 14:07

fata de balint sau tanase are cel putin 2 clase in plus....nu vad vrun motiv ptr care sa nu aiba increderea noastra, a superterilor pana la rezultate contradictorii
+3

Delpiero

 •  
 •  

#3 dj » 29-06-2013 14:13

nu inteleg..ce va agitati atat daca e bun sau nu...e bn ca avem antrenor ,in rest suntem plini de probleme la club....ce tot va alintati cand vine vorba de antrenor cand noi avem alte probleme mult mai grave....
+4

dj

 •  
 •  

#4 bigsorin » 29-06-2013 16:26

grig nici n-a calcat pe la stadion si nu mai plangea nimeni dupa antrenor sa vedem ce face in conditiile actuale si apoi putem vorbi eu sunt unul care l-am sustinut pe dorinel si cand echipa n-a mers la inceput pt ca am crezut in el vazusem o schimbare in bine o rautate benefica la echipa eram satul de 0-4,0-7 etc rezultate umilitoare acum a venit badea sa-i dam credit entuziasm vad ca are mult succes si rezultate bune si altele cred sunt grijile noastre acum
+5

bigsorin

 •  
 •  

#5 Hagi » 29-06-2013 16:33

Emil Jula din cate se pare renunta la Germania si revine in Romania....la Ceahlaul (a răspuns favorabil şi se va alătura Ceahlăului în Slovenia) a spus Vasile Miriuta.

Gabriel Cânu este primul transferat la Ceahlăul, iar umătorul ar putea fi atacantul Emil Jula

Fotbalistul este Emil Jula, care a răspuns favorabil şi se va alătura Ceahlăului în Slovenia. Originar din Cluj, atacantul de 33 de ani joacă din 2008 în Germania, cu excepţia scurtei perioade în care a fost la Anorthosis Famagusta. După Energie Cottbus, Jula a mai evoluat pentru Duisburg, iar ultima dată la VfL Osnabruk

Oare nu ar fi numai bun pentru echipa noastra, avand in vedere ca a mai fost la noi....si avand in vedere lipsa acuta de atacanti disponibili.

Hai Narcis nu dormi!!!

Hagi

 •  
 •  

#6 Leviathan » 29-06-2013 16:46

sa fim seriosi la ce este aici... azi suntem maine nu mai suntem (ca club) iar daca scapam de retrogradare.. sa multumim Celui de Sus, eu unul in locu sau clar nu as veni aici.
−1

Leviathan

 •  
 •  

#7 Damian » 29-06-2013 17:46

Citez pe Leviathan:
sa fim seriosi la ce este aici... azi suntem maine nu mai suntem (ca club) iar daca scapam de retrogradare.. sa multumim Celui de Sus, eu unul in locu sau clar nu as veni aici.


In loc sa ne plangem nu mai bine iesim cu totii, cat mai multi in strada si sa salvam echipa? Sta in puterea noastra sa alungam buba de la club. Iesiti in strada.
+2

Damian

 •  
 •  

#8 ADYtza74 » 29-06-2013 21:32

Citez pe Damian:
Citez pe Leviathan:
sa fim seriosi la ce este aici... azi suntem maine nu mai suntem (ca club) iar daca scapam de retrogradare.. sa multumim Celui de Sus, eu unul in locu sau clar nu as veni aici.


In loc sa ne plangem nu mai bine iesim cu totii, cat mai multi in strada si sa salvam echipa? Sta in puterea noastra sa alungam buba de la club. Iesiti in strada.

Luat in ordinea comentariilor e sigur ca vom ramane in liga 1 mult timp si cu rezultate bune in ciuda carcotasilor (sa fiu elegant sa nu le zic altfel) ca la club nu e chiar asa cum apar toate infloriturile,aberat iile si imbarligaturile. Prea le vrem si noi pe toate repede ,bine,inregula imediat.Si la faza cu iesit si urlat si cerut socoteala si sta in puterea noastra sa ....ce
−3

ADYtza74

 •  
 •  

#9 vio_ngt » 30-06-2013 09:16

imi pare rau,dar nu are fata de antrenor de otelul!asa de umplutura mai merge dar nu am incredere in el!nu are ,,rautatea,, de otelul!ma gandesc serios daca mai cumpar abonament!si atentie cumpar abonamenta de ani de zile numai in acelasi loc!plus ca sunt si cu gura pe adversari(cei din jurulu meu ma stiu bine!)1atentie sa nu aiba naravurile lui penescu!

vio_ngt

 •  
 •  

#10 vio_ngt » 30-06-2013 09:17

:sad:

vio_ngt

Login sau crează cont pentru a comenta              |