STIRI Liga I Schumacher, noul antrenor al “satelitului”

Constantin Schumacher Constantin Schumacher La conferinţa de presă care a prilejuit numirea ca antrenor al lui Ionuţ Badea, directorul general Narcis Răducan a surprins asistenţa declarând că şi “satelitul” va avea un nou tehnician pentru noul sezon. Este vorba despre Constantin Schumacher, fost coleg de generaţie cu actualul preşedinte al Oţelului.
Surprinde însă îndepărtarea lui Damian Băncilă, care terminase sezonul trecut pe locul 6 cu “satelitul” în Seria I a Ligii a III-a, fără a se folosi de prea mulţi fotbalişti de la echipa mare. De asemenea, acesta îşi îndeplinise obiectivul de a promova jucători la echipa mare, Lucian Murgoci, Bogdan Chipirliu, Alexandru Tudorie, Auraş Gohoreanu, Mihai Adăscăliţei, Robert Moglan şi Ştefan Lupu prinzând lotul seniorilor pentru cantonamentele din această vară.
Revenind la Constantin Schumacher, acesta a evoluat ca jucător la Foresta Fălticeni, FC Argeş Piteşti, Rapid Bucureşti, Gloria Bistriţa, Chongqing Qiche (China), Universitatea Craiova, Volyn Lutsk (Ucraina), Guangzhou Evergrande (China), Ceahlăul Piatra Neamţ, Internaţional Curtea de Argeş, Anagennisi Giannitsa (Grecia). La 35 de ani s-a apucat de antrenorat fiind principal la Juventus Bucureşti şi CSM Râmnicu Vâlcea, fără rezultate notabile. Ajuns la 37 de ani, fostul căpitan al Rapidului ia în primire un “satelit” al Oţelului destul de slăbit, după ce foarte mulţi jucători au făcut pasul către echipa mare în acest an.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gopolino20 » 30-06-2013 12:22

succes...sa-l vedem la treaba....
+2

gopolino20

  •  
  •  

#2 Arkan » 30-06-2013 14:44

Imi vine greu sa inteleg decizia: Bancila avusese rezultate bune, jucatorii de perspectiva evoluau constant si o faceau bine..tind sa cred ca e adus la pachet cu Ionut Badea, iar singurul motiv pentru care as intelege o asemenea manevra ar fi ca atat la prima echipa, cat si la satelit sa se joace acelasi sistem.
In alta ordine de idei, ii urez succes lui Schumacher, a fost unul dintre jucatorii pe care i-am apreciat, chiar daca nu a jucat la Otelul.
+1

Arkan

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 30-06-2013 20:03

daca vreti sa vina multi la protest vineri trebuie sa ne organizam. sa chemam fiecare cati putem, sa facem reclama facebook.com/.../...

Steel Dany

  •  
  •  

#4 mario » 01-07-2013 18:59

succes in noua munca, si sper sa nu ma insel si sa ma ajute memoria, el este un produs al liceului sportiv din galati. Daca asa este totusi iti doresc bun venit acasa

mario

  •  
  •  

#5 Dregan » 01-07-2013 20:39

Citez pe mario:
succes in noua munca, si sper sa nu ma insel si sa ma ajute memoria, el este un produs al liceului sportiv din galati. Daca asa este totusi iti doresc bun venit acasa

E nascut la Falticeni deci e posibil sa-l confunzi

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |