STIRI Liga I “Avem nevoie de mai multă calitate în atac”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAflat în Anglia cu echipa, Narcis Răducan a explicat de ce a aşteptat atât pentru a numi un nou antrenor la echipă. Directorul general a precizat că problemele financiare nu s-au rezolvat şi este în continuare îngrijorat de situaţie. El a afirmat că e nevoie de transferuri, mai ales în atac, acolo unde s-a renunţat la o serie de jucători, dar deocamdată nu se poate face nimic, deoarece conturile clubului sunt în continuare blocate.


Astfel, în ciuda faptului că s-a reuşit plecarea în cantonamentul din Marea Britanie, situaţia la Oţelul este mai mult decât îngrijorătoare, cu doar 3 săptămâni înainte de începerea campionatului.

Narcis Răducan: “Lumea a aflat în mare ce provocări am avut în această perioadă și până la urmă am supraviețuit, dar nu a fost ușor. După cum știți, a trebuit să ne despărţim de Petre Grigoraş și l-am instalat la echipă pe Ionuț Badea. Cred că este o decizie înțeleaptă și rezultatele sper să confirme, el fiind un antrenor tânăr, pe care îl preocupă această meserie. Eu am venit cu propunerea pentru aducerea lui și mă bucur că am reușit să-l conving să vină la noi, mai ales că avea o perioadă destul de mare de inactivitate. Am întârziat cu numirea noului staff, pentru că am sperat ca domnul Grigoraş să revină, dar nu s-a mai putut. Grijile încă nu au trecut, sunt ceva probleme. Au început să se rezolve, dar încă suntem departe și sunt îngrijorat din această cauză. Problema este cea generală, banii, pentru că în rest ne-am organizat repede. La ora actuală, suntem într-un cantonament în Anglia. Locul este deosebit și am uitat de grijile de acasă. Suntem între Manchester și Liverpool, undeva prin zona unde locuia Carlos Tevez. Până acum s-a mers în Austria, cei care și-au permis, dar englezii au început să-și apropie aceste turnee și au scăzut prețurile astfel că, dacă îți faci temele așa cum trebuie, poți găsi condiții extraordinare la prețuri reduse. Avem o serie de cinci amicale, după care ne vom întoarce la Galați. Capul de afiș este meciul cu FC Brugge. Sunt meciuri bune, așa cum a cerut fostul antrenor, fiind vorba de un principiu, unde mai toți antrenorii acceptă un astfel de cantonament. Am luat cu noi o serie de jucători tineri care considerăm noi că merită să facă pasul de la echipa a doua la prima echipă. Încă mai încercam să aducem ceva, pentru că am mai avem nevoie de mai multă calitate în atac. Gazale încă nu a plecat, dar nu cred că o să mai continue, pentru că nu s-a acomodat și este mai bine așa pentru ambele părți. A plecat Vancea, nu l-am luat în cantonamnent nici pe Stromajer, cu Ljubinkovic am terminat colaborareaa. Nu sunt probleme mari de sănătate, iar Silviu Ilie mai are un pic și își revine din acea problemă la tendon și Zaharia își va reveni. Didi are ceva probleme la genunchi și nu a făcut deplasarea. Una peste alta predomina buna dispoziție de care sper să profităm în această perioadă. Cojoc este bine, aici nu are cine să-l atace, avem și pază, iar jucătorul se antrenează cot la cot cu restul colegilor. Din păcate, nu putem să facem încă nicio mișcare, pentru că avem sechestru pe jucători, iar conturile sunt blocate. Chiar și cantonamentul este o aventură, pentru că nu a fost ușor să atragem fondurile necesare.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Steel Dany » 01-07-2013 09:13

trebuie sa ne organizam ca suporteri. la protest trebuie sa mai chemam fiecare cati putem, sa facem reclama, trebuie sa stie cat mai multi de acest protest si de importanta lui. am vazut ca pe faleza la dansuri, au venit 300 de buna voie. am pus un link pe chat (care e vesnic pustiu), like, si pastram legatura,

Steel Dany

 •  
 •  

#2 cosmii » 01-07-2013 09:42

Sindicatele alea ?! Ca noi ne stim deja cati venim

cosmii

 •  
 •  

#3 Florin22 » 01-07-2013 14:03

Este adevarata stirea cu astafei la steaua? Este data pe toate site-urile si tinand cont ca noi nu avem bani nici de guma orbit tind sa cred ca se va adeveri.

Florin22

 •  
 •  

#4 Steel Dany » 01-07-2013 14:13

sper sa nu fie, a fost cam cel mai bun de la noi, dar Narcis da jucatori la Steaua cu zambetul pe buze, face treaba, dar nu am putut sa nu remarc zambetul pe fata cand a venit vorba de vanzarea lui Iorga la Steaua, si cat de usot l-a dat pe Rapa, jucator care valora pe putin 700.000 E

Steel Dany

 •  
 •  

#5 Florin22 » 01-07-2013 16:07

Citez pe Dany Man:
sper sa nu fie, a fost cam cel mai bun de la noi, dar Narcis da jucatori la Steaua cu zambetul pe buze, face treaba, dar nu am putut sa nu remarc zambetul pe fata cand a venit vorba de vanzarea lui Iorga la Steaua, si cat de usot l-a dat pe Rapa, jucator care valora pe putin 700.000 E


Si chiar daca ar fi sa plece la alta echipa jucatorul ar avea tot dreptul, la inceput a ales Otelul cu ideea ca va face performanta si nu pentru bani, acum va avea sansa probabil sa joace in UCL la fel si Iorga, care am inteles ca abia asteapta sa plece, desigur Rapa face banca si cam atat deci nu il putem compara nu acel Rapa care castiga campionatul si era titular incontestabil, cat despre Astafei mi-as dori sa prinda un transfer la o echipa buna dar nu in Romania dar cum Narcis vinde si iar vinde la Steaua neavand nici macar o obiectie se poate vedea clar trecut stelist...ne-am ferit toata viata de steaua si i-am urat si am ajuns sa fim condusi de un ex-stelist, scuze Narcis daca citesti DB dar asta ne arati prin actiunile tale si prin vinderea la Steaua cam tot...asta in cazul in care o vei face.
+1

Florin22

 •  
 •  

#6 Issos » 01-07-2013 16:52

Nu stiu ce sa zic, dar Victor a spus ca nu e nimic adevarat. El nu e genul sa spuna acum una si peste 5 minute sa faca alta, e un ardelean cu verticalitate.
+1

Issos

 •  
 •  

#7 Florin22 » 01-07-2013 23:20

Citez pe Issos:
Nu stiu ce sa zic, dar Victor a spus ca nu e nimic adevarat. El nu e genul sa spuna acum una si peste 5 minute sa faca alta, e un ardelean cu verticalitate.


Si mai simplu il putem intreba pe Astafei direct pe faceboo, cred ca nu ar avea obiectii sa ne de-a un raspuns SINCER!!

Florin22

Login sau crează cont pentru a comenta              |