STIRI Liga I Oţelul are nevoie de voi!

Protest 2009Protest 2009Suporterii oţelari au ieşit din nou în stradă pentru echipa lor, dar nu putem să nu observăm că numărul nostru scade din ce în ce mai mult la astfel de manifestaţii. Explicaţii de ce multora nu le mai pasă de Oţelul sunt destule, dar nu antipatiile ar trebui să ne anime, ci din contră ar trebui să fim solidari, măcar când e vorba de salvarea clubului roş-alb-albastru pe care spunem toţi că-l iubim.

Problemele prin care trece formaţia fanion a Galaţiului sunt din ce în ce mai grave, nu vă lăsaţi păcăliţi de tot felul de declaraţii de presă împăciuitoare. Se poate vedea cu ochiul liber că trecem prin cea mai grea perioadă din ultimii 10 ani din punct de vedere financiar, chiar dacă teoretic echipa are un finanţator. Acest “investitor real”, cum l-a numit neinspirat primarul Marius Stan în trecut, nu a băgat nicio leţcaie în club de când a venit şi nici nu are de gând s-o facă, iar asta cred că a devenit destul de clar pentru toată lumea. Este foarte posibil ca Oţelul să nu facă niciun transfer în această vară, ceea ce este de domeniul ştiinţifico-fantasticului chiar şi pentru Liga I. Starea aparentă de calm e dată doar de faptul că echipa a plecat momentan în Anglia, dar cu siguranţă situaţia va exploda decisiv când jucătorii vor începe să-şi ceară drepturile, iar noul campionat ne bate la uşă.
În această situaţie, Oţelul se clatină ca niciodată, iar suporterii par că au renunţat la luptă, obosiţi de scandalurile tot mai dese din ultimii doi ani. E o greşeală fatală! O echipă fără fani nu va mai putea fi ţinută nici măcar în starea de comă, pe aparate. La protestul de sâmbătă au ieşit 100 de suporteri… Doar o sută! Nu mă aşteptam să vină 10.000 ca la sărbătorirea titlului, dar parcă se uită prea uşor ce a făcut echipa asta pentru un oraş aflat într-o stare de letargie continuă. În 2009 ni se spunea că am ieşit prea puţini în stradă pentru a manifesta împotriva primarului de atunci care lăsa sportul să moară cu bună ştiinţă. Atunci am fost 1500 totuşi… Cât de puţin înseamnă oare 100?
Aşadar, Dunărea Bătrână, site-ul suporterilor oţelari, face un apel către TOŢI cei care mai iubesc această echipă să vină vineri la marşul de protest împotriva pseudofinanţatorului Dan Grigore Adamescu. Aduceţi-vă prietenii ca în 2009, iar dacă nu puteţi veni, măcar asiguraţi-vă că puteţi trimite pe altcineva în locul vostru. E nevoie ca Galaţiul să se trezească. Echipa asta ne reprezintă pe toţi, dar pe ea cine o reprezintă!?
Vineri, 5 iulie, va avea loc marşul de protest AUTORIZAT şi sperăm ca toţi gălăţenii cu suflet roş-alb-albastru să ni se alăture pe traseul Hotel Dunărea - Casa de Cultură a Sindicatelor, între orele 19.00 şi 20.30. Prima bandă de circulaţie de pe strada Brăilei, pe sensul de urcare, va fi închisă circulaţiei autovehiculelor, pentru a face loc suporterilor oţelari. Până atunci însă, haideţi să ne organizăm un pic. În primul rând daţi vestea mai departe, în al doilea chemaţi neapărat şi alţi oameni cu voi. Cei care doresc să ajute pot descărca un model de afiş AICI, pentru a-l distribui în oraş în zilele premergătoare protestului.

Prea mult timp am stat divizaţi! Bătălia va fi una de lungă durată, dar trebuie să ne salvăm echipa…

Descarca afisul aiciDescarca afisul aici

Comentarii   
 •  
 •  

#1 inghetzata » 01-07-2013 12:14

Sa ne strangem cat mai multi-cu totii la protest.Sa ajutam cu ce putem sa aducem lume.
Acum e marele moment sa aratam cat de mult iubim Otelul nostru drag.
FORTZA OTELUL.Jos aDAMESCU.
+4

inghetzata

 •  
 •  

#2 Steel Dany » 01-07-2013 13:30

facebook.com/.../... sa fim cat mai multi, HAIDEM !!! PE IE, PE, MAMA LOR !!!!!
+3

Steel Dany

 •  
 •  

#3 MariusCosmin » 01-07-2013 15:51

+3

MariusCosmin

 •  
 •  

#4 Leviathan » 01-07-2013 16:05

eveniment nu pagina cu like trebuia, in fine, jos adamescu
−1

Leviathan

 •  
 •  

#5 Steel Dany » 01-07-2013 16:58

de unde putem lua toate cantecele, si pe cele noi, nu cred ca le stie toata lumea, nici eu nu le stiu chiar pe toate la perfectie...
+2

Steel Dany

 •  
 •  

#6 Alexandru C. » 01-07-2013 17:26

www.facebook.com/.../

De cand nu am mai vazut stadionul asa plin ca in poza asta.. :-? De la ce meci este poza?

Alexandru C.

 •  
 •  

#7 DanielT » 01-07-2013 18:20

Marti 2 iulie 2013 ora 18 la sediul Ligii Suporterilor Galateni 1993 (clubul sportiv ICMRS, spre Viaduct, langa Liceul nr 9) va avea loc intalnirea membrilor LSG'93. In cadrul acestei intalniri se vor discuta probleme legate de activitatile asociatiei si despre participarea suporterilor la mitingul de vineri. Sunt asteptati si suporterii care doresc sa se alature asociatiei Liga Suporterilor Galateni 1993.

DanielT

 •  
 •  

#8 Alexandru C. » 01-07-2013 20:48

Respect Ilie Hagioglu..a dat cartile pe fata in direct la Express TV..TNG si ASTRA aceeasi mizerie!
+4

Alexandru C.

 •  
 •  

#9 Leonard » 01-07-2013 21:17

Treburile stau simplu din punctul meu de vedere. La protestul de sambata din cei 100, 90 erau din galerie, restul de la tribuna. Ar trebui sa ne dezmortim toti si fiecare grup din peluza sa se mobilizeze si sa aduca minim cate 50 de persoane (50x3 grupuri=150), sa vina si baietii care pun steagul pe gard in Peluza Nord cu "Doar Otelul", baietii de la tabela macar 30 de persoane, Liga Suporterilor macar 30 de persoane si sa apara si oamenii de la tribune cat mai multi.
+4

Leonard

 •  
 •  

#10 Steel Dany » 01-07-2013 21:36

Citez pe Alexandru C.:
www.facebook.com/.../

De cand nu am mai vazut stadionul asa plin ca in poza asta.. :-? De la ce meci este poza?

nu mai retin, cred ca e de la meciul cu Lokomotiv Sofia, din Cupa UEFA.

Steel Dany

 •  
 •  

#11 Arkan » 01-07-2013 21:47

Citez pe Alexandru C.:
Respect Ilie Hagioglu..a dat cartile pe fata in direct la Express TV..TNG si ASTRA aceeasi mizerie!

Ce a spus domnul Hagioglu? E o persoana care a lucrat mult timp in club si a fost mereu dedicat activitatii, cred ca merita sa avem incredere in spusele lui - de aceea as fi foarte interesat sa stiu ce a zis.

Arkan

 •  
 •  

#12 Florin22 » 01-07-2013 23:23

Citez pe Alexandru C.:
www.facebook.com/.../

De cand nu am mai vazut stadionul asa plin ca in poza asta.. :-? De la ce meci este poza?


Tovarase poza aia este de pe timpul cand stadionul Otelul nu avea norcturna, tabela si gazon cu instalatie de incalzire :)) ia blocurile de la rondou erau in progress de construire si eu probabil imi stergeam mucii in batista si ma duceam la scoala generala :)) si probabil Tanase inca era in activitate si probabil tu erai in scoala generala :)) no offense :))

Florin22

 •  
 •  

#13 Florin22 » 01-07-2013 23:25

Citez pe Dany Man:
Citez pe Alexandru C.:
www.facebook.com/.../

De cand nu am mai vazut stadionul asa plin ca in poza asta.. :-? De la ce meci este poza?


nu mai retin, cred ca e de la meciul cu Lokomotiv Sofia, din Cupa UEFA.


Atunci blocurile de la vega erau facute, cred ca era un meci cu steaua, cel putin acum muuulti ani galatiul era plin de stelisti..

Florin22

Login sau crează cont pentru a comenta              |