STIRI Liga I “Nici noi nu înţelegem strategia de la Oţelul”

Costin ridicand SupercupaCostin ridicand SupercupaChiar dacă conducerea Oţelului încearcă să ne prezinte situaţia în alte culori, aşa cum era de aşteptat, jucătorii sunt tot mai nemulţumiţi de faptul că nu au primit nicio primă anul acesta, ba mai mult salariile sunt restante de aproape 3 luni.

Dacă unii fotbalişti, precum Iorga, şi-au anunţat deja intenţia de a pleca, alţii sunt nemulţumiţi de situaţia în care a ajuns echipa la doar doi ani de la câştigarea titlului şi la doar un an de la burduşirea conturilor cu banii din Champions League.
Sergiu Costin este unul dintre aceştia şi spune că întreg lotul este afectat de situaţia de incertitudine. Fundaşul central se simte nedreptăţit de faptul că jucători au câştigat pe teren destui bani, dar acum actuala conduce nici nu se sinchiseşte să le plătească salariile. Veteranul a mai explicat că ar fi cea mai mare dezamăgire din viaţa sa ca Oţelul să se destrame şi speră ca problemele să se rezolve, pentru ca în noul campionat formaţia de la Dunăre să se bată pentru primele 5 locuri.

Sergiu Costin: “Ne afectează incertitudinea de la club. Noi nu avem prea multe de spus. Vorbim între noi şi trăim cu speranţa că totul se va rezolva. Îmi este destul de greu să cred că un club ca Oţelul va muri. E dureros, dar noi am muncit pentru aceşti bani şi de aceea i-am cerut. Ştiu că sunt probleme peste tot. Dar te simţi nedreptăţit când ştii că în conturile clubului au intrat nişte bani, iar buzunarele tale sunt goale. Nu ştiu ce strategie au şefii, dar cu toţii ne dorim banii pentru a ne gândi doar la fotbal. În acest moment, nici noi nu înţelegem strategia de la Oţelul. Este urât ce se întâmplă. Sper ca totul să se rezolve cât mai repede şi să nu ajungem precum Unirea Urziceni. Ar fi cea mai mare dezamăgire din viaţa mea, dacă echipa s-ar desfiinţa sau dacă ar fi mutată în altă parte. Oţelul trebuie să joace doar la Galaţi. Vreau să cred că Oţelul poate termina campionatul următor în primele cinci locuri.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cosmii » 02-07-2013 10:32

Ne vom uni suporteri toti sa scapam clubul de hoti !
+4

cosmii

  •  
  •  

#2 Leviathan » 02-07-2013 12:23

Probleme peste tot dar la NOI CA LA NIMENI !!
+3

Leviathan

  •  
  •  

#3 Damian » 02-07-2013 13:29

E Citez pe silvarone:
Ne vom uni suporteri toti sa scapam clubul de hoti !


E doar o vorba. Ar fi fost bine sa iasa in strada "toti", ar fi fost extraordinar de bine sa se uneasca "toti".
+1

Damian

  •  
  •  

#4 cosmynOG » 02-07-2013 22:53

Citez pe Damian:
E Citez pe silvarone:
Ne vom uni suporteri toti sa scapam clubul de hoti !


E doar o vorba. Ar fi fost bine sa iasa in strada "toti", ar fi fost extraordinar de bine sa se uneasca "toti".


Problema Damiane este ca aceia care ies in strada SUNT toti, restul sunt simpli simpatizanti sau spectatori!
+1

cosmynOG

Login sau crează cont pentru a comenta              |