STIRI Liga I Narcis despre viitorul Oţelului

FOTO Mrian BrailescuFOTO Mrian BrailescuAflat cu echipa în cantonamentul din Anglia, Narcis Răducan a dorit să puncteze şi singurele plusuri de la echipă din această perioadă grea a clubului. Directorul general spune că Oţelul îşi asigură viitorul prin prezenţa tinerilor de la “satelit” în cantonamentul din Marea Britanie. De asemenea, el este de părere că Centrul de Copii şi Juniori, dar şi colaboarea în structură piramidală cu Dunărea pot aduce mari beneficii peste ani.


Cu toate acestea, Narcis Răducan ştie că dacă situaţia actuală de la club nu se va schimba în bine, aceste planuri sunt irealizabile.

Narcis Răducan: “Sunt totuşi şi aspecte pozitive în această perioadă. Am reuşit să promovăm de la echipa a doua câţiva jucători foarte talentaţi, unul dintre ei l-aţi şi văzut anul acesta în campionat, mărefer la Tudorie de la naţionala U18 şi nu numai el, sunt deja 5-6 jucători pe care îi vedem în Anglia. Am reuşit să facem la Galaţi o structură piramidală, avem o academie cu peste 400 de copii, avem o colaborare cu Dunărea din Liga a II-a, deci ar fi toate condiţiile să se facă perfomanţă în viitor. De aceea eu sper ca în ceasul al 12-lea să se schimbe ceva.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 L_acier » 03-07-2013 12:58

Am auzit aceleasi prostii in fiecare an, indiferent cine ne-a "condus" echipa. Oare chiar suntem atat de prosti?
+4

L_acier

Login sau crează cont pentru a comenta              |