STIRI Liga I Oţelari, ieşiţi în stradă!

Proret 2009Proret 2009Azi, toţi suporterii roş-alb-albaştri sunt invitaţi să ia apărarea “bunului” lor cel mai de preţ, echipei de fotbal Oţelul Galaţi, la marşul de protest AUTORIZAT, pe traseul Hotel Dunărea - Casa de Cultură a Sindicatelor, între orele 19.00 şi 20.30. Prima bandă de circulaţie de pe strada Brăilei, pe sensul de urcare, va fi închisă circulaţiei autovehiculelor, pentru a face loc fanilor oţelari.

Din păcate, asistăm neputincioşi la devalizarea celui mai titrat club din Moldova şi pare că nimeni nu mai poate face nimic în faţa lui Adamescu şi acoliţilor săi, care duc clubul la pierzanie în tăcere. E adevărat că problemele de la club ne depăşesc complet în acest moment, e la fel de adevărat că nu noi am creat această situaţie, deci teoretic nu noi trebuie să o rezolvăm acum. Nu noi i-am dat echipa GRATIS lui Adamescu şi cu bani în cont. Oricum toate astea nu prea mai contează acum… Important e doar clubul şi ce se va alege de el!
Poate mulţi cred că nu rezolvăm nimic ieşind în stradă, dar chiar vreţi să fim noi acei fani care şi-au pierdut echipa, deci identitatea, fără să lupte!? Veniţi la protest, e datoria noastră morală, aduceţi-vă prietenii şi ieşiţi în stradă pentru OŢELUL şi pentru GALAŢI. Arătaţi tuturor “cămătarilor de Bucureşti” că echipa asta reprezintă sufletul unui oraş şi că nu se va stinge în beznă fără război.
Bătălia va fi una de lungă durată, dar trebuie să ne salvăm echipa…

Comentarii   
 •  
 •  

#1 AdY » 05-07-2013 10:32

Cu totii in strada!!
+3

AdY

 •  
 •  

#2 Alexandru C. » 05-07-2013 11:06

Valentin Tudose(preşedinte LSG’93): “Vom lua legătura cu sindicatele din Galaţi şi împreună cu toţi suporterii şi gălăţenii pe care îi interesează Oţelul, cel mai mare brand al Galaţiului, vom face un miting de amploare.“

Pana la urma vor veni si sindicatele la protest?
+2

Alexandru C.

 •  
 •  

#3 schillaci » 05-07-2013 11:08

O întrebare de amator : oare o sesizare către Uefa nu se poate face ? Până la urmă, cred, ca ei nu dau banii ăia din Liga Campionilor să fie luaţi din contul clubului de cine se nimereşte, in scopuri străine de fotbal....
+1

schillaci

 •  
 •  

#4 Otelar_de_mic » 05-07-2013 11:27

Voi de ce credeti ca a fost echipa data pe nimic? Ca avea milioane in cont si n-avea dl. Stan ce sa faca cu ele? Sau ca dl. primar stia de gaura in care e echipa si vroia sa gaseasca pe cineva s-o salveze?

Trebuie sa stim ce vrem. Iesim in strada doar ca sa huiduim conducerea? Ok, sa presupunem ca isi dau toti demisia...ce facem dupa aia?
−4

Otelar_de_mic

 •  
 •  

#5 Damian » 05-07-2013 12:05

Citez pe Otelar_de_mic:
Voi de ce credeti ca a fost echipa data pe nimic? Ca avea milioane in cont si n-avea dl. Stan ce sa faca cu ele? Sau ca dl. primar stia de gaura in care e echipa si vroia sa gaseasca pe cineva s-o salveze?

Trebuie sa stim ce vrem. Iesim in strada doar ca sa huiduim conducerea? Ok, sa presupunem ca isi dau toti demisia...ce facem dupa aia?


Tu de a cui esti? Conturi facute peste noapte doar pt a baga zazanie. Conteaza mai putin ce facem dupa "otelar de mic", tot ce conteaza este faptul ca in acest moment clubul nu isi poate desfasura activitatea din cauza gunoaielor tng. Punct. Asta e prezentul, asa ca te rog frumos iesi in strada alaturi de ceilalti si mai putine intrebari de genul "ce facem dupa". Asta daca te intereseaza clubul asta. Adevarul este ca in prezent clubul sufera.
+2

Damian

 •  
 •  

#6 FCOG1991 » 05-07-2013 12:13

maxim 150 de oameni vor fi :cry:
M-as bucura sa ma insel...

FCOG1991

 •  
 •  

#7 laurentiu » 05-07-2013 14:34

www.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
Unde sunt acesti oameni la greu ?Nu mai stau in Galati dar cand ma uit la aceste videoclipuri parca imi vine sa ies singur in strada si sa strig pentru aceasta echipa frumoasa....
+2

laurentiu

 •  
 •  

#8 Steel Dany » 06-07-2013 08:38

incetati cu stan, el nu a luat nici un ban, in primul rand nu avea voie sa foloseasca vreo-unul fara semnatura lui bors. acum ca e primar, si eu zic ca s-a indepartat, dar probabil are probleme, prin oras lumea zice ca a ajuns primar si acum se ocupa doar de sport, vrea sa foloseasca banii pe stadion... vb numai destia care n-au nici-o treaba, si raspandesc zvonuri, cand situatia nu e deloc asa, si cred ca aceste vorbe au ajuns si la urechile lui stan. noi insa, nu stiu cine sunt liderii galeriei, sidexplozia, ulta sud, dar poate daca vb cu sandu, dragomir si gica petrescu, ne ajuta. chiar daca Otelul ar intra in faliment poate ne-ar da locul in liga 1 inapoi, pt a face o noua echipa, probabil cu numele CS Otelul Galati , de catre primarie, ca si la craiova, cu palmaresul, culorile, imnul si sigla de acum. dar sa vb cu stan, el are relatii la liga, poate rezolva ceva, se stie petrescu il va inlocui pe sandu, dar sandu va fi in spatele lui petrescu, si ar fi bun sa vb inca de acum. CE ZICETI ?????

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |