STIRI Amicale FINAL: Ayr United – Oţelul 0-2(0-1)

Otelul vs Ayr UtdOtelul vs Ayr UtdUPDATE: Oţelul a învins în această seară pe Ayr United (Scoţia, Liga III) cu scorul de 2-0, în cel de-al treilea meci al cantonamentului din Anglia. Golurile echipei noastre au fost marcate de Băjenaru şi Paraschiv, care a deviat involuntar un şut al lui Neagu. Următoarea partidă amicală va avea loc marţi, 9 iulie, de la ora 16.00, în faţa celor de la Wolverhampton Wanderers.Astăzi, de la 20.00 (ora României), pe stadionul “Sports Village” din Leigh, Oţelul va disputa al treilea joc amical dintr-o serie de cinci în Marea Britanie. Adversarul va fi unul modest, Ayr United FC, formaţie care a încheiat sezonul pe locul 7 în cea de a treia divizie din Scoţia.

Astăzi, de la 20.00 (ora României), pe stadionul “Sports Village” din Leigh, Oţelul va disputa al treilea joc amical dintr-o serie de cinci în Marea Britanie. Adversarul va fi unul modest, Ayr United FC, formaţie care a încheiat sezonul pe locul 7 în cea de a treia divizie din Scoţia.

“Oamenii oneşti”, cum sunt denumiţi în Scoţia după un vers al poetului lor naţional Robert Burns, au luat fiinţă în 1910 prin fuziunea a două echipe locale. Chiar dacă au stat 34 de sezoane per total în prima divizie a fotbalului scoţian, acest lucru nu s-a mai întâmplat din 1978! Alb-negrii nu au câştigat niciun trofeu intern important în toată istoria lor de peste 100 de ani, prinzând doar finala Cupei Ligii în 2002 şi nici nu au participat vreodată în cupele europene. De altfel, după 1978 au oscilat mereu între ligile a doua şi a treia, zbătându-se în mediocritate.
Dintre jucătorii importanţi ai formaţiei conduse de managerul Mark Roberts îi amintim pe: portarul McLatchie; fundaşii Hunter şi Longridge; mijlocaşii Crawford, Marenghi şi Wylie; plus atacanţii Roberts şi Moffat (golgeterul echipei).
După cum spuneam, în sezonul trecut din Second Division, Ayr United FC a încheiat pe locul 7, acumulând 41 de puncte după 36 de runde, câştigând 12 dintre acestea, 5 încheindu-le la egalitate şi fiind învinsă de 19 ori, având golaveraj negativ: 53-65. Cu aceste rezultate cei de la Ayr au terminat la doar 9 puncte de barajul de retrogradare şi la 51 de puncte de promovare!
Partida Ayr United FC - Oțelul Galați va putea fi urmărită în direct pe Look TV!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Otelar_de_mic » 05-07-2013 15:11

Lupta Otelul. Eu zic ca-i batem cu 3-0
−5

Otelar_de_mic

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 05-07-2013 21:23

In a doua repriza parca ne-am miscat mai bine fata de prima..a fost un meci mai bun fata de cel de ieri cu Livingston..bravo baieti!
−1

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |