STIRI Liga I Adamescu cere FALIMENTUL echipei !!!

Adamescu isi duce planul diabolic la bun sfarsitAdamescu isi duce planul diabolic la bun sfarsitFotbal Club Oţelul SA, probabil prin reprezentanţii TNG care deţin acţiunile clubului a solicitat propriul FALIMENT, într-o cerere depusă la Tribunalul Bucureşti la data de 4 iulie 2013!!!

Dosarul nu a primit încă un termen de judecată, dar se pare că asistăm la începutul sfârşitului pentru echipa noastră. Pseudofinanţatorul Dan Adamescu pune lacătul pe cea mai titrată echipă a Moldovei.  

IATA DOVADA AICI !

Directorul general Narcis Răducan afirmă că nu ştie nimic încă despre acest lucru, el aflându-se în cantonament cu echipa. Situaţia la Oţelul era deja disperată, conturile fiind blocate, jucătorii în prag de a-şi depune memorii, iar ANAF instituise deja sechestru asigurator pe bunuri. Se pare că ultimul pas a fost făcut ieri…
Ieşiţi în stradă! SALVATI OTELUL!

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Krebss1964 » 05-07-2013 13:01

Nu putem ca dupa protest sa facem niste "vizite" pe la sucursalele Astra din Galati ??? In semn de "respect" :-*
+6

Krebss1964

 •  
 •  

#2 Arkan » 05-07-2013 13:15

Eu am renuntat deja la asigurarea la Astra si nici nu voi mai face la ei! E putin, sunt cateva sute de lei pe an, dar sper ca n-o sa fiu singurul care face asta..

Stirea, in schimb, e cu adevarat grava...are cineva informatii mai multe?
+1

Arkan

 •  
 •  

#3 romeo » 05-07-2013 13:20

CE ESTE INSOLVENTA ?

Insolvenţa este acea stare a patrimoniului unei societăţi care se caracterizează prin insuficienţa fondurilor băneşti disponibile pentru plata datoriilor scadente. Astfel spus, atunci când debitorul nu mai are sume “cash” cu care să poată plăti datoria ajunsă la scadenţă, el se află în stare de insolvenţă.Această stare nu înseamnă că în patrimoniul societăţii nu se află active sau bunuri ce pot fi valorificate pentru stingerea datoriei.

De multe ori, starea de insolvenţă este confundată cu starea de faliment. Pentru a se înţelege mai bine diferenţa dintre cele două noţiuni faliment - insolvenţă care pentru cei mai mulţi dintre neprofesioniştii dreptului par a fi sinonime trebuie reţinute următoarele:

Un debitor ajuns în stare de insolvenţă are posibilitatea, dacă întruneşte anumite condiţii expres prevăzute de lege, să intre într-o fază de reorganizare a activităţii, pe baza unui plan aprobat de creditori şi confirmat de judecătorul sindic.Dacă activitatea astfel reorganizată este profitabilă şi permite plata tuturor creanţelor , conform termenelor şi condiţiilor stabilite în plan, atunci debitoarea iese din starea de insolvenţă, îşi menţine personalitatea juridică, urmand sa işi desfăşoare activitatea în continuare fără intervenţia administratorului judiciar sau a judecătorului sindic.

Dacă activitatea reorganizată nu respectă planul atunci debitoarea iese din faza de reorganizare şi intră în faliment. În acest moment activitatea debitoarei trece sub comanda lichidatorului judiciar, care va proceda la evaluarea bunurilor şi valorificarea lor urmând a plăti creanţele din sumele astfel încasate.

După finalizarea procedurii de valorificare a bunurilor, debitoarea va fi radiată din registrul în care este înmatriculată, deci îşi va înceta existenţa.
+1

romeo

 •  
 •  

#4 dj » 05-07-2013 13:24

asta s-a vrut de la inceput
+1

dj

 •  
 •  

#5 AdY » 05-07-2013 13:27

Cu totii in strada!bagamiash pl'n gura lor de muisti.
+4

AdY

 •  
 •  

#6 Myhay20 » 05-07-2013 13:38

Din pacate ne-au dus cu promisiunile astea, in timp ce ei aveau in plan asta! Nu inteleg de ce atata rautate, ar fi putut vinde echipa mai departe si tot ar fi avut de castigat!
+3

Myhay20

 •  
 •  

#7 dumibgd » 05-07-2013 13:49

Stane unde pln esti ??????????????? Rezolva sau pleaca din Galati o data pentru totdeauna. Oricum voturile noastre nu le mai primesti inca o data.
+4

dumibgd

 •  
 •  

#8 pepeman » 05-07-2013 14:10

Romeo, nu ne interesează procedura insolvenţei. Aici e vorba de faliment, cu totul altceva. Insolvenţa ar fi presupus numirea de către Instanţă a unui administrator judiciar, obligat să cerceteze cauzele care au dus la situaţia respectivă - în cazul de faţă, delapidare, deturnare de fonduri şi bancrută frauduloasă. Falimentul îi spală pe mâini pe foştii administratori prin intrarea direct în procedura de lichidare, deci creditorii îşi vor împărţi conform procedurii ce a mai rămas în urma jafului. Ulterior, dacă organele abilitate ale statului îşi vor face datoria (deci nu), ar urma ca acela care semna cu emfază comunicatele drept "administrator unic" să intre la mititica. Acum e în vacanţă, poate se pregăteşte, oricum intangibilul domn Escroculescu va avea grijă de familia lui.
+2

pepeman

 •  
 •  

#9 Viorel Craciun » 05-07-2013 14:16

stane,fa-ti garda de corp sau fugi din Galati ! esti cea mai mare mizerie daca nu te implici in nici un fel !!! :sad:
+7

Viorel Craciun

 •  
 •  

#10 schillaci » 05-07-2013 14:36

La primarieeeeeeee......cu toţii la primarieeeeeeee...asta să fie ruta marşului.
+3

schillaci

 •  
 •  

#11 Jean_otelul » 05-07-2013 14:49

Multumim romeo pentru informatii. Conteaza sa nu le confundam - intri in insolventa ca sa nu mai fi presat sa platesti toate datoriile. Daca ma gandesc mai bine - e un semn ca nu se vrea vanzarea echipei - si daca nu se vrea inseamna ca o sa se faca treaba acolo, fie ca vrem sau nu vrem.

In momentul asta, NIMENI n-ar vrea sa preia echipa - mai ales la ce imagine are. Stan a vrut sa loveasca in Adamescu dar a lovit in noi toti, iar o parte dintre noi il sustineau. RUSINE!
−3

Jean_otelul

 •  
 •  

#12 Mihaita_Bicaz » 05-07-2013 14:53

Poate Jean are dreptate. Nu ajuta echipa daca noi suntem impotriva tuturor. Zicea cineva mai sus sa devastam sediile ASTRA - marfa... s-ar retrage ASTRA din Galati iar ceilalti asiguratori ne-ar electrocuta imediat :)). Adamescu trebuie convins sa discute si sa bage bani, nu sa plece. Ia ganditi-va - daca se intoarce Stan (printr-un om de-al lui) ce se intampla? Eu zic ca se alege praful...
−1

Mihaita_Bicaz

 •  
 •  

#13 romeo » 05-07-2013 14:57

pepe ...in cazul in care o societate este in faliment, putem spune ca aceasta este in insolventa, insa reciproca nu este valabila; daca o societatea se afla in procedura de insolventa nu inseamna neaparat ca aceasta este si in faliment, dimpotriva, este posibil ca societatea respectiva sa se afle in faza de reorganizare si sa “scape” cu succes din procedura de insolventa.
din pacate , ai dreptate pentru ca Procedura “falimentului” reprezinta procedura de insolventa care se aplica debitorului in vederea lichidarii averii acestuia pentru acoperirea pasivului, fiind urmata de radierea debitorului din registrul in care este inmatriculat.unele ziare vorbesc de insolventa , oricum suntem spre final ,in plus nu va face nimeni dreptate , poate Dumnezeu din cer !
+1

romeo

 •  
 •  

#14 Jean_otelul » 05-07-2013 14:59

Mersi Mihaita... incerc aici sa spun ca nu trebuie sa fim ca niste brute si sa distrugem toti ca suntem noi suparati. Trebuie sa gandim aici. Hai sa ne punem si in locul altora - cum ar fi patronul de acum, care sa trezit cu datorii de milioane de euro - credeti ca daca stia de ele mai lua clubul? Si voi chiar credeti in faza asta cu banii din Champions League - daca era adevarat disparea deja...ce interes ar mai fi avut sa ramana?

E normal ca un patron vrea sa scoata bani - pana la urma asta este o afacere pentru el. O afacere care acum nu merge. Daca vrea sa scoata bani va trebui sa o faca sa mearga - ceea ce ar fi bine pentru noi si echipa.

Normal... acum cineva pe aici sigur o sa scrie ca sunt omul lui Adamescu sau al nu-stiu-cui...
−4

Jean_otelul

 •  
 •  

#15 Otelar_de_mic » 05-07-2013 15:07

Stai linistit Jeane ca nu zice nimeni nimic. Macar ai avut curajul sa scrii asta - aici e la moda sa fi ultras, sa distrugi si sa injuri pe toti dar trebuie sa ne mai si controlam. Mai ales ca daca esti impotriva tuturor o sa ramai singur pana la urma. "Singur" pentru Otelul inseamna fara patron. Fara patron = fara (posibilitate de) bani. Fara bani = PA echipa. Pa echipa = tre' sa ne gasim alta echipa pe care s-o sustinem sau sa ne apucam mai serios de pescuit
−4

Otelar_de_mic

 •  
 •  

#16 Viorel Craciun » 05-07-2013 15:12

intrebare :LSG 93 are statut juridic .nu poate face o plangere catre DNA sa se verifice ce s-a facut cu banii din CL si cei din drepturile de televiziune, sponzorizari,etc ? stan a anuntat ca au fost niste audituri fara pata la Otelul dar dupa doi ani de zile tot nu se stie ce s-a facut cu banii !
+1

Viorel Craciun

 •  
 •  

#17 Dregan » 05-07-2013 15:13

Citez pe Otelar_de_mic:
Stai linistit Jeane ca nu zice nimeni nimic. Macar ai avut curajul sa scrii asta - aici e la moda sa fi ultras, sa distrugi si sa injuri pe toti dar trebuie sa ne mai si controlam. Mai ales ca daca esti impotriva tuturor o sa ramai singur pana la urma. "Singur" pentru Otelul inseamna fara patron. Fara patron = fara (posibilitate de) bani. Fara bani = PA echipa. Pa echipa = tre' sa ne gasim alta echipa pe care s-o sustinem sau sa ne apucam mai serios de pescuit

Pentru cei care au conturi de 1-2 zile pe site. Eu zic sa o lasati mai moale. Daca tot ziceti ca sustineti Otelul veniti azi la protest. Altfel normal ca va banuieste lumea de altele...
Adamescu daca voia sa salveze echipa baga macar un euro in ea, dar el nu a dat o letcaie ba mai mult a luat 4 milioane din conturi. De vina pentru situatia de acum e atat Marius Stan, cat si Adamescu. Numai in Romania se pot realiza recorduri mondiale la furat bani viteza. Numai pe aici dispar peste 20 de milioane de euro intr-un singur an. Insolventa nu e salvarea echipei... E doar ultimul pas spre cel mai negru cosmar al oricarui suporter: desfiintarea echipei.

EDIT: Mda... Jean_Otelul, Mihaita_Bicaz si Otelar_de_mic au aceeasi adresa IP. Iti place sa vorbesti de unul singur. Tu intrebi, tu raspunzi. Conturile au fost dezactivate.
+3

Dregan

 •  
 •  

#18 philips » 05-07-2013 15:15

oameni buni, pana nu veniti aici, in Bucuresti, fie la sediul TNG, fie la Adamescu acasa, degeaba protestati in Galati, ca n-are cine sa v-auda.Din pacate , nu prea sunt multe lucruri de facut : intr-un fotbal condus de doi mari escroci se pare ca e loc numai pentru escroci, iar pana nu intervin autoritatile (daca nu s-a facut totul legal) noi nu avem ce face.
Naiba stie cum arata contractul de privatizare a Otelului (cred ca Nenea Stan stie bine) si ce clauze are si daca poate fi atacat pe vreo cale legala. De proteste i se rupe lui, chiar pierdeti timpul.
+3

philips

 •  
 •  

#19 lucigl » 05-07-2013 15:34

Citez pe Dregan:
EDIT: Mda... Jean_Otelul, Mihaita_Bicaz si Otelar_de_mic au aceeasi adresa IP. Iti place sa vorbesti de unul singur. Tu intrebi, tu raspunzi. Conturile au fost dezactivate.


Asta era Ciofoaia !!
+2

lucigl

 •  
 •  

#20 Eduard Ghintuiala » 05-07-2013 15:38

Citez pe Dregan:
Citez pe Otelar_de_mic:
Stai linistit Jeane ca nu zice nimeni nimic. Macar ai avut curajul sa scrii asta - aici e la moda sa fi ultras, sa distrugi si sa injuri pe toti dar trebuie sa ne mai si controlam. Mai ales ca daca esti impotriva tuturor o sa ramai singur pana la urma. "Singur" pentru Otelul inseamna fara patron. Fara patron = fara (posibilitate de) bani. Fara bani = PA echipa. Pa echipa = tre' sa ne gasim alta echipa pe care s-o sustinem sau sa ne apucam mai serios de pescuit

Pentru cei care au conturi de 1-2 zile pe site. Eu zic sa o lasati mai moale. Daca tot ziceti ca sustineti Otelul veniti azi la protest. Altfel normal ca va banuieste lumea de altele...
Adamescu daca voia sa salveze echipa baga macar un euro in ea, dar el nu a dat o letcaie ba mai mult a luat 4 milioane din conturi. De vina pentru situatia de acum e atat Marius Stan, cat si Adamescu. Numai in Romania se pot realiza recorduri mondiale la furat bani viteza. Numai pe aici dispar peste 20 de milioane de euro intr-un singur an. Insolventa nu e salvarea echipei... E doar ultimul pas spre cel mai negru cosmar al oricarui suporter: desfiintarea echipei.

EDIT: Mda... Jean_Otelul, Mihaita_Bicaz si Otelar_de_mic au aceeasi adresa IP. Iti place sa vorbesti de unul singur. Tu intrebi, tu raspunzi. Conturile au fost dezactivate.

Felicitari Dregane! Mai trebuie facuta si curatenie citeodata. Astfel de "utilizatori" mai mult incurca decit ajuta!
+2

Eduard Ghintuiala

 •  
 •  

#21 Alexandru C. » 05-07-2013 15:39

UN ANIMAL !!! SA MORI IN CHINURI CU BANII OTELULUI PE PIEPT !!!
+1

Alexandru C.

 •  
 •  

#22 extasy » 05-07-2013 15:57

Eu vad ca mai sunt cateva dosare la tribunal , ce sunt cu acestea?

tmb.ro/.../...
tmb.ro/.../...
+1

extasy

 •  
 •  

#23 romeo » 05-07-2013 16:01

e normal sa existe diversitate de pareri , dar omul , a trisat , gen Jacobs ..3 intr-unul! masura lui Dregan corecta si salutara!
+1

romeo

 •  
 •  

#24 schillaci » 05-07-2013 16:03

Nu era vorba, cum e şi normal, ca are obligaţii prin contract să investească o anumită sumă anual şi să ducă Oţelul mai departe ? Acum după doar câteva luni bagă clubul in faliment ? Asta e patrimoniu local, naţional chiar pot spune...nu se poate aşa ceva ! Chiar nu intervine nimeni ? Numai într-o ţară butonieră se poate întâmplă aşa ceva...sau in românia.
+1

schillaci

 •  
 •  

#25 MARIO 23 » 05-07-2013 16:36

Gigi Becali despre Adamescu, acum 7 ani......
www.youtube.com/.../
+3

MARIO 23

 •  
 •  

#26 Alexandru C. » 05-07-2013 16:41

Citez pe MARIO 23:
Gigi Becali despre Adamescu, acum 7 ani......http://www.youtube.com/watch?v=31E1mPsxc2w


Asta sa le-o arati celor care i-a dat echipa mafiotului de Adamuescu pe nimic..parca au fost orbi atunci..
+1

Alexandru C.

 •  
 •  

#27 pepeman » 06-07-2013 12:32

O mai mare tâmpenie nici c-am auzit. Sesizăm organele statului să se autosesizeze. Hmmm...

pepeman

Login sau crează cont pentru a comenta              |